.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Карате ли се ?

Искам да ви попитам карате ли се с ваще ? и те карат ли са ? как се оправяте със скандалите ? и бият ли ви ? ...

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Вече съм малко големичък за бой! Ама по принцип се разбираме вкъщи, така че нямаме скандали!!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Почти никога не се караме.Най-много да има малко ,,конско,, и нищо повече.Нашите не ме бият.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Град
    Провинцията
    Скандали много, особено като бях на 16-17. Бой имаше само докато бях малък, но вече се разбираме екстра.

Мега фен Аватара на mynichka
    От време на време се карам с баща ми!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

неее понякога ако се видя с майка мии и то не е каранее а проско "конско" иначе с баща ми отдавна не съм се карала... от както се изнесох от нас
    Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...

Често, през ден-два. Не ме бият лол, но си се караме.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Цитирай Първоначално написано от Miglenka
    неее понякога ако се видя с майка мии и то не е каранее а проско "конско" иначе с баща ми отдавна не съм се карала... от както се изнесох от нас
    Късметлийка

Не се караме, защото нямам желание да говоря, говоря, говоря и накрая да получа някакъв странен поглед и едва ли не да ми с каже "Е. права си, но аз съм родителя, така че сори". Шамари съм отнасяла като малка, тогава не разбирах какво толкова съм направила, но сега осъзнавам, че наистина съм била сгафила. И все пак - не е т'ва начина..

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз съм голяма за бой вече... Е.. тати ме бие с възглавници (щото имам много гаден навик да си играя с обицата на носа, най-често за тва ми се карат, щото ги дразни този ми навик. Обикновено ми изпраща някоя друга възглавница в главата, когато блея в ТВ...)

Иначе, не че ми се карат точно, просто ми натякват и мрънкат за ученето, отделно ме стресират само, аз и без тва се чудя кое по-напред да подхвана... И от там се поражда спор и скандал, щото много бързо се паля ама бързо отшумява..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Само по някога се караме, а и те по между си също се е случвало да се карат. Мен не са ме били, но ако ми посегнат...не знам! Малко съм голяма за бой вече...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не се карам с никой от двамата.От супер много години не са ми се карали (помня само един случай,в който татко ми се скара и т'ва беше в 1,2 или 3 клас,а и тогава по-скоро ми чете конско).Те двамата също не се карат (за щастие).А що се отнася до боя - Н-И-К-О-Г-А не са ми посягали,а к'во остава за бой ... Това е възможно най-малоумния начин за "възпитаване" и винаги съм се чудила що за човек трябва да си,че да посегнеш на беззащитно,малко ДЕТЕ ... ?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Да. Редовно се карам с майка ми. Имали сме грандиозни скандали, след които просто не съм искала да се прибирам вкъщи. Причината винаги е една и съща и е в нея.
    Оправяме се...и аз не знам как се оправяме. На мен ми става гадно някъде към 3-тия ден след случката, защото тя прави всичко за мен. Пък и в такива ситуации ме избива на житейски размисли...казвам си, че днес може да е последният път, в който я виждам, и се извинявам.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Караме се, но рядко. Майка ми е доста консервативна и оттам са ни повечето скандали. За всяко мое излизане след 6 часа следобяд се очаква пълен отчет и се водят егати и преговорите. Надявам се скоро да мога да се изнеса. Което всъщност е много жалко, защото иначе е страхотен човек и с нея за всичко мога да си говоря. Не ме е била никога.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

С майка ми много рядко се караме, а баща ми много често. Не ме бият!

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Най-редовно си се карам с майка ми, с баща ми почти не се виждам, не ми е и притрябвало.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Винаги се карам с майка ми , с баща ми никога не съм се карала .. понякога изяждам по един лек шамар , но все пак това не мога да го нарека 'бой' караме се и след около час все едно нищо не е станало

Супер фен
    Караме се, то това си е нормално. Ненормално би било ако се разбирахме идеално За битовизми са ни най-често кавгите.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен Аватара на Greshka
    С майка ми се караме често, но за много кратко време всичко е забравено.Баща ми от време на време ми мрънка, но не го считам за скандал. Не ме бият, пък и като по малка не си спомням да съм яла бой.

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Най-редовно си се карам с майка ми, с баща ми почти не се виждам, не ми е и притрябвало.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не се караме с наще,за биене и дума не е ставало,страхотно се разбирам с родителите си. Може да ми направят забележка,с цел да ми дадат съвет за нещо,нищо повече.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Абе с бащата може да се скараме за нещо, ама след 30 мин се едно нищо не е станало.... Когато бях малък са ми били шамари за да не се лигавия и т.н иначе сега до бой не се стига

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    да,но реагират супер тъпо.
    с крещене нищо не се постига,божее.
    трябва да се води спор,с цел да се постигне евентуално решение на даден проблем.-.-
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    да,но реагират супер тъпо.
    с крещене нищо не се постига,божее.
    трябва да се води спор,с цел да се постигне евентуално решение на даден проблем.-.-

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Всеки божи ден, по милион пъти..
    но след има няма половин-един час все едно нищо не е станало.
    До бой никога не се е стигало.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си