.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

skype password hack

Научих,че имало програма за научаване на парола на абонат в скайп,обаче навсякъде искат заплащане.Някой има ли е за да ми я прати?До колкото разбрах доста българи я имат. Ето и видео

http://www.youtube.com/watch?v=KDldoz_ns7s

Не съм гледал видеото което си постнал/а, не ми и трябва.

Единственият начин да разбереш паролата на скайпа на някой е чрез KeyLogger, има много безплатни които вършат работа.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Може ли да ми пишеш на лично как точно става?

Напиши ми скайп на лс.

Няма такава програма! Skype паролата може да се хакне много трудно, и не с глупави програми

Айде на бас, че ако антивирусната ти е кекава или въобще нямаш такава, мога да ти разбера паролите и потребителските имена на всякъде със KeyLogger?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Darkbound
    Айде на бас, че ако антивирусната ти е кекава или въобще нямаш такава, мога да ти разбера паролите и потребителските имена на всякъде със KeyLogger?
    Е да, защото ще си си прост и ще допуснеш такава програма на компютъра си.

Аре пък на бас,че мога да ти пробутам вирус за DELL на Windows-a само с кликане на един линк
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Аре на бас, аре на бас.. да не сте 2-ри клас... Скайп хак на парола с програма ... дебилна история. Вируси, които причиняват вреди и кражба на данни - бол... Незаконно - да! Подлежи ли на наказание - да! Айде да видим следващия смелчага!
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Как ще разбереш, че съм аз? - Трудно.

Цитирай Първоначално написано от Darkbound
    Как ще разбереш, че съм аз? - Трудно.
    Ъммм.. трябва да си гениален за да проследиш едно мижаво IP скрито зад някоя мизерна програма, която ще се опълчи на службите за 10 секунди. Няма перфектна програма, както няма и перфектно престъпление, както няма и перфектен човек
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Тва не е хакерски форум.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си