- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- skype password hack
Научих,че имало програма за научаване на парола на абонат в скайп,обаче навсякъде искат заплащане.Някой има ли е за да ми я прати?До колкото разбрах доста българи я имат. Ето и видео
http://www.youtube.com/watch?v=KDldoz_ns7s
Не съм гледал видеото което си постнал/а, не ми и трябва.
Единственият начин да разбереш паролата на скайпа на някой е чрез KeyLogger, има много безплатни които вършат работа.
Може ли да ми пишеш на лично как точно става?
Напиши ми скайп на лс.
Няма такава програма! Skype паролата може да се хакне много трудно, и не с глупави програми
Айде на бас, че ако антивирусната ти е кекава или въобще нямаш такава, мога да ти разбера паролите и потребителските имена на всякъде със KeyLogger?
Е да, защото ще си си прост и ще допуснеш такава програма на компютъра си.Първоначално написано от Darkbound
Аре пък на бас,че мога да ти пробутам вирус за DELL на Windows-a само с кликане на един линк![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Аре на бас, аре на бас.. да не сте 2-ри клас... Скайп хак на парола с програма ... дебилна история. Вируси, които причиняват вреди и кражба на данни - бол... Незаконно - да! Подлежи ли на наказание - да! Айде да видим следващия смелчага!
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Как ще разбереш, че съм аз? - Трудно.
Ъммм.. трябва да си гениален за да проследиш едно мижаво IP скрито зад някоя мизерна програма, която ще се опълчи на службите за 10 секунди. Няма перфектна програма, както няма и перфектно престъпление, както няма и перфектен човекПървоначално написано от Darkbound
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Тва не е хакерски форум.