.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Ревността?!?!

Здравейте, имам един малко глупав въпрос и е предимно към мъжката част на форума.Какво прави за вас ревността, кара ли ви да се борите за едно момиче или ви отблъсква от нея?Имам впредвид ако видите, че тя има обожател това ще ви накара ли да я пазите повече от другите?!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Ревността?!?!

Цитирай Първоначално написано от Rapunzzel
    ако видите, че тя има обожател това ще ви накара ли да я пазите повече от другите?!
    Ще ме накара да го очистя.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    аз не ревнувам.
    Ама по-скоро да ме отблъсне отчаяния и курвалък и опитите и да привлече евтино внимание.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Кофти е когато момичето откликва на флирт или свалка с някой друг. Според мен е и отблъскващо и нещо, което да те ядоса. Да момичето има право на свободна воля и ако иска остава с приятелят си. Но веднъж развалено доверието трудно се връща. Също така краката на натрапника бавно ще се излекуват от всички счупвания....В този ред на мисли, не използвай ревност, за да накараш, някой да те желае повече.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ще ми падне в очите и ще ми стане смешна, че използва курвенски номера за да се почувства желана.

П.П.Ревнуват само слабите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    И несигурните.

Съгласна съм с момчетата. Ревността е най-жалкият възможен опит да привлечеш внимание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Варна
    ^Слаб = несигурен, с ниско самочувствие and so on.Това ми беше мисълта обобщена в 1 дума
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    ако имаш доверие в дадения човек не би трябвало да го ревнуваш

ревност = ниско доверие, несигурност както казаха по-горе
    му boy

Здравей, аз съм момиче и аз лично, персонално бих се радвала ако приятеля ме ревнува смисъл готско е .. . .. Ех само да се ограничава, да не е някакъв психопат.

Цитирай Първоначално написано от supernature
    Здравей, аз съм момиче и аз лично, персонално бих се радвала ако приятеля ме ревнува смисъл готско е .. . .. Ех само да се ограничава, да не е някакъв психопат.
    А готско ли ще е ти да си късаш нервите от ревност само защото гаджето си вдига самочувствието така? Вземи се постави малко на негово място.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И несигурните.

Съгласна съм с момчетата. Ревността е най-жалкият възможен опит да привлечеш внимание.
    ама щото изобщо не е жалко да "очистиш" натрапника или да му "счупиш" краката ..
    мъжете сте като някви кучета, които искате да препикавате жените си като храстчета. метафорично казано де..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ама щото изобщо не е жалко да "очистиш" натрапника или да му "счупиш" краката ..
    мъжете сте като някви кучета, които искате да препикавате жените си като храстчета. метафорично казано де..
    Това са също толкова жалки постъпки на същите тея несигурни индивиди, за които единственият начин да задържат жената до себе си е да "изтребят" конкуренцията.

Град
    Варна, моретоо :)
    В природа на жените е да се зарибяват с всеки, грабнал окото им, защото какво? Жените са каквоооооо КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Това са също толкова жалки постъпки на същите тея несигурни индивиди, за които единственият начин да задържат жената до себе си е да "изтребят" конкуренцията.
    определено

Град
    Варна
    определено
    Определено това ти е най - краткият пост

П.П.Сори ама не можах да се стърпя, обикновено от твоите постове ми се разтеглят страниците

Хаха, чи къ бе, виж последните ми мнения (поне 3) са доста лаконични и смятам да продължавам в тоя дух, освен ако не е нещо сериозно, за което си струва да се обяснявам : D

пп. Роситу пак се изцепва.

Град
    Варна
    Мда е, пък ти преди седмица - две някъде беше с розово яке на спирката на хуманитарна.Май май от даскало си си тръгвала

anonymous708973
    Guest
    ^Да. И няма никакъв смисъл. Защо ще "очистваш" някого - защото е харесал същото момиче ли? Ами чудесно, аз това го приемам като признание за вкуса си Говори се с момичето в такъв случай.

И впрочем, лично аз за себе си не съм дефинирала ревността.
    Наскоро, за свое най-голямо разочарование и изненада, открих, че съм ревнива, а съм доста уверена в себе си. И съм ревнива не само към приятеля си, но и към просто приятелите си.
    В моя случай едва ли е несигурност.

Град
    хЪх...

Може да си прикрито несигурна.
    Всъщност точно тези много уверени-"печеливши" хора, които знаят-какво-искат-и-как-да-го-вземат са си прикрито или неосъзнато неуверени. Имам даже личен пример, от който съдя така, въпреки че все пак мнението ми е едно предположение, не мога току-така да ти лепя етикети.
    Просто съм забелязала че парадно силните личности, които изтъкват малко или много своята успеваемост, увереност и т.н. всъщност си имат своите слаби места, които грижливо пазят в себе си. Нал' се сещаш, някакви комплекси и болни местенца. Особено ако не си от дете такава личност, каквато си в момента - силна, успешна и т.н.
    Т.е. изграждала си се, правила си проба-грешка и си достигнала високо ниво, което се страхуваш да изгубиш или пък държиш да подчертаеш, че си достигнала (защото не ти е по default)
    Пак казвам, само си развивам моите дълги теории и размишлявам над хипотетична ситуация, не толкова над тебе.
    Сякаш имаш чувството, че успехът ще ти се изплъзне, че примката ти не е толкова здрава (няма какво да се лъжем, ако не ревнуваш от откровена неувереност, то ще е собственическо чувство), че момчето/приятелите ще ти се изплъзнат заради друг човек.

Собственическото чувство е най-ярък пример за несигурност според мен, независимо колко силна е личността по принцип и т.н. Ама някак прикрито така.

Пак казвам, предположения.. Някой по-добър по психология да се обади, току-виж ми потвърдил думите.

Град
    Може да си прикрито несигурна.
    Всъщност точно тези много уверени-"печеливши" хора, които знаят-какво-искат-и-как-да-го-вземат са си прикрито или неосъзнато неуверени. Имам даже личен пример, от който съдя така, въпреки че все пак мнението ми е едно предположение, не мога току-така да ти лепя етикети.
    Просто съм забелязала че парадно силните личности, които изтъкват малко или много своята успеваемост, увереност и т.н. всъщност си имат своите слаби места, които грижливо пазят в себе си. Нал' се сещаш, някакви комплекси и болни местенца. Особено ако не си от дете такава личност, каквато си в момента - силна, успешна и т.н.
    Т.е. изграждала си се, правила си проба-грешка и си достигнала високо ниво, което се страхуваш да изгубиш или пък държиш да подчертаеш, че си достигнала (защото не ти е по default)
    Пак казвам, само си развивам моите дълги теории и размишлявам над хипотетична ситуация, не толкова над тебе.
    Сякаш имаш чувството, че успехът ще ти се изплъзне, че примката ти не е толкова здрава (няма какво да се лъжем, ако не ревнуваш от откровена неувереност, то ще е собственическо чувство), че момчето/приятелите ще ти се изплъзнат заради друг човек.

Собственическото чувство е най-ярък пример за несигурност според мен, независимо колко силна е личността по принцип и т.н. Ама някак прикрито така.

Пак казвам, предположения.. Някой по-добър по психология да се обади, току-виж ми потвърдил думите.
    Здравейте, съфорумници! Имате нужда от помощ, от някой по-добър в психологията. Та, ето го моето мнениееееее........... трябва да има ревност, защото ревността е едно прекрасно чувство, което те кара да не ядеш и е идеално за спазването на диета за отслабване. Ама който не ревнува - значи не обичааа. Това е 100% така, защото ми го каза едно извънземно... така, че.... ако те ревнува, значи те обича... ако не те ревнува - или не те обича или си част от курволъшкото общество на Република България!!!!!!!!!!!!!!! РАААААААААВНИС... ходом... марш!
    хЪх...

Мега фен Аватара на babity
    ^За пореден път си права.

Много от момичетата, които разсъждават тук, пречупват ревността от женствената й страна. Колкото и да сме цивилизован свят, стане ли дума за интимни отношения, животинските нагони на мъжа изплуват. В този ред на мисли ревността и желанието за борба, както някой по-нагоре се изрази "препикаване на територията" се проявяват. А това, че искаме да сучпим краката на натрапника, не значи, че ще навредим на момичето или, че отношенията се запазват. Това е начин да изразим, колко неприятно сме изненадани от грубата намеса в междуличностните ни отношения......

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ако се опитва да ме накара да ревнувам значи не си заслужава да си губа времето с нея!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^Слаб = несигурен, с ниско самочувствие and so on.Това ми беше мисълта обобщена в 1 дума
    АХахаХахх много ме кефи като почнете да говорите такива наизустени шаблонни изрази.

Аз може да имам 100% доверие на момичето,но да ме дразни факта,че се заиграват с нея.Това е напълно нормално,при условие че имам чувства.

И е точно обратното,слаб е този който седи и гледа безучастно от страни,сякаш не му пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си