Цитирай Първоначално написано от jghgh
Може да си прикрито несигурна.
Всъщност точно тези много уверени-"печеливши" хора, които знаят-какво-искат-и-как-да-го-вземат са си прикрито или неосъзнато неуверени. Имам даже личен пример, от който съдя така, въпреки че все пак мнението ми е едно предположение, не мога току-така да ти лепя етикети.
Просто съм забелязала че парадно силните личности, които изтъкват малко или много своята успеваемост, увереност и т.н. всъщност си имат своите слаби места, които грижливо пазят в себе си. Нал' се сещаш, някакви комплекси и болни местенца. Особено ако не си от дете такава личност, каквато си в момента - силна, успешна и т.н.
Т.е. изграждала си се, правила си проба-грешка и си достигнала високо ниво, което се страхуваш да изгубиш или пък държиш да подчертаеш, че си достигнала (защото не ти е по default)
Пак казвам, само си развивам моите дълги теории и размишлявам над хипотетична ситуация, не толкова над тебе.
Сякаш имаш чувството, че успехът ще ти се изплъзне, че примката ти не е толкова здрава (няма какво да се лъжем, ако не ревнуваш от откровена неувереност, то ще е собственическо чувство), че момчето/приятелите ще ти се изплъзнат заради друг човек.

Собственическото чувство е най-ярък пример за несигурност според мен, независимо колко силна е личността по принцип и т.н. Ама някак прикрито така.

Пак казвам, предположения.. Някой по-добър по психология да се обади, току-виж ми потвърдил думите.
Здравейте, съфорумници! Имате нужда от помощ, от някой по-добър в психологията. Та, ето го моето мнениееееее........... трябва да има ревност, защото ревността е едно прекрасно чувство, което те кара да не ядеш и е идеално за спазването на диета за отслабване. Ама който не ревнува - значи не обичааа. Това е 100% така, защото ми го каза едно извънземно... така, че.... ако те ревнува, значи те обича... ако не те ревнува - или не те обича или си част от курволъшкото общество на Република България!!!!!!!!!!!!!!! РАААААААААВНИС... ходом... марш!