- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се отказва:(((
Здравейте!Ще бъда кратка...С бившия ми приятел се разделихме преди 6 месеца,а той продължава да настоява да се съберем...Казах му,че не желая да съм с него,но той не разбира...Кажете ми какво по дяволите да правя((((((
блокни го в facebook
Щом не разбира от думи,просто го игнорирай..
Той като види,че вече не ти пука за него ще спре..
Друго не знам какво можеш да направиш..
Той явно има още останала някаква надежда,че може
отново да се получи между вас [[hh]]
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако не разбира кат му казваш нормално , отблъсни го по брутално и рязко . Би трябвало да разбере .
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Истината е,че ми е жал за него...Наистина!Не искам да съм груба.Бяхме заедно година,разделихме се и сега той пак настоява(
Ето за това не те оставя...или бъди решителна и категорична като го режеш или няма да те остави.
Май и ти не знаеш какво искаш.
Той се възползва от това,че те е жал и така се надява да се върнеш при него!
Кажи му, че не е редно да се самоунижава по този начин, защото няма шанс да промени мнението ти, както и останалото, което предложиха хората по-горе![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Благодаря на всички за мненията!Но...искам да поясня нещо.Аз 1 000 000 пъти му казах,че няма да промени решението ми и си държа на думата,но той не се отказва.Това имам предвидЖал ме е,защото се унижава по този начин
Много добре знам какво искам Sh@d0w
))
Остави го да се унижава и гледай да има хора наоколо да гледат. Поне файдата ти ще е, че социалният ти статут ще се качи.
Temet Nosce
벨야카
тук Sh@d0w е прав +1Първоначално написано от Sh@d0w
Когато не става по мирен път, се стига до физическа саморазправа (някоя дето може да го ступа).
Веднага селската работа,бой!Тъпо е!Първоначално написано от Cybershot
Пълен игнор! Не може хем да му обесняваш, че не го искаш, хем да ти е жал за него и да му вдъхваш напразни надежди и после защо не те оставя на мира.
Трагедията е пълна...
Ми наистина прост го заеби и нито се навивай да се виждате , нито даже да говорите . Като го срещаш не му обръщай внимание и така може и да стане .
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Korrnyy това,че ме е жал съвсем не означава,че му вдъхвам напразни надежди.Точно това се опитвам да избегна.1 000 000 пъти му казах Край,не ме търси!!!Казах му,но той не разбира.
Вие пък давате много гадни съвети . На вас хубаво ли ще ви е ако човека когото обичате ви "отритне" така .
Просто поговори с него и му кажи че не искаш да си с него и че всичко м/у вас е приключило .
Еми тя му го е казвала безброй пъти това,но той не се разбира от приказка!Първоначално написано от Wazaap
Вероятно и той е пуснал тема във форум: "Обичам я, искам да съм с нея, какво да направя?" и всички са се изредили да му кажат "Не се отказвай, бори се за нея"...
хахаха нищо чудно ;рПървоначално написано от PinkPan7her
Ако говорят лошо за теб и е вярно - поправи се, ако е лъжа - смей се!
Епиктет
възможно е да се самозаблуждава,да си мисли,че още има шанс и може би още го обичаш/харесваш.това е според мен.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Кажи му че вече ходиш с друг и по-нататък ако продължава да те търси се дръж все едно го няма и си говори сам
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]