- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бивша съученичка
От тази година едно страхотно момиче влезе в моя клас, но след първия срок напусна. Бях първия, който й помагаше опитах се да я въведа в класа, говорихме си и аз като първия тъпак я харесах. Когато разбрах, че напуска го приех и реших, че това е всичко, но явно не. Първо във facebook, колкото и непонятно за мен тя ми каза, че й липсвам, че съм добро и мило момче и всякакви такива щуротии. Казах й че и тя ми липсва и се разбрахме да се видим. Искам да я впечатля, но в момента не знам как. Дали имам шанс с нея?
Благодаря!
Според мен трябва да си направите една среща .. след т'ва да се усамотите ии другото ти си го знаеш. Пак дали имаш шанс с нея отговора ми е такъв "ИМАШ И ТО ГОЛЯМ" надеждата умира последна !![]()
ESL !!!
Ние не можем да ти кажем какво чувства момичето.. Но може би,щом ти е писала,има някакви симпатии към теб.. Но естествено,не се знае.. Все пак това нещо няма как да си проличи във Фейсбук или скайп..
Излезте и си говорете.. Оставете неща да се случат ,както трябва да са.. Ако ме разбираш какво искам да ти кажа.. И няма някакъв метод,който да я накара да те хареса.. (:
Успех все пак (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еййй момче, щом момичето ти е казало, че й липсваш значи действително е така. На срещата бъди себе си, колкото и банално да звучи. И пиши продължението... . . . .![]()
Очевидно те харесва, но да не прибързваме със заключенията :P Излезте и виж как ще се развият нещата![]()
Казвам харесва! А не, че е влюбена.
Света е нищо без любов.
Според мен те харесва. Ако има да се случва нещо, то ще се случи. На срещата бъди себе си, дръж се мило, абе знаеш за какво говоря. Само като си себе си ще я впечетлиш. Ако момичето наистина има някакви чувства към теб, тя ще ти ги покаже по някакъв начин.
^ Съгласен с предното мнение.
Потърсила те е без да е била притисната от нещо. С други думи, не се опитвай да я впечатлиш, вече има добро мнение за теб. Така, че се отпусни.
П.П.
Винаги, когато се опиташ да впечатлив интелигентно момиче има обратен ефект.
Момичето си заслужава всичко! Ще я заведа на някое хубаво място, ще занеса цвете, не букет, нещо по-неангажиращо и така.
Точно това ми беше проблема до сега. Всички момичета към които съм изпитвал симпатии са ме познавали от време оно и не мога да ги изненадам!
Направи си извод от това което сте си говорили или писали, какво харесва, какво не, дали предпочита подарък или просто добро прекарване заедно. Ако няма толкова видими знаци, остани някъде сам със себе си, помисли как е реагирала на въпроси "Харесва ли ти това, Обичаш ли да правиш еди кое си" и тн. Използвай всичката информация която имаш. (Това ми заприлича малко на боен план как да обсадите някой замък, но както и да е) Но, винаги помни, бъди себе си. Ако се правиш на някой друг, тя рано или късно ще се усети. А и ти няма да искаш да се правиш постоянно на лигльо като си с нея, нали? Айде късмет, ще ти е нужен.
![]()
По-добре по време на разходката откъсни някое цветенце и й го подари... някак по-неочаквано ще е за нея.
/не съм чела мненията над мен.. така че ще ме извините ако има някое повторение../
та много ясно, че имаш шанс.. говорете си за всевъзможни неща..
Тя има мнение за теб и то не е, че си някой льо-льо, а че си свястно момче.. и т.н. това може да значи, че те харесва като приятел и подкрепа или, че те харесва като гадже.. надявам се да е 2рия вариант.. защото първия на теб никак няма да ти е удобен :д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ей.. харесва те момичето бееПоне аз така мисля де. Излезте, разходете се и по-важното -- РАЗКАЗВАЙ!!! :P
![]()
вижте се и ще разбереш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може би те харесва и има шанс с нея след като те е потърсила, но може да те смята и за приятел с който се е сближила в новият клас. Бъди мил с нея, показвай и, че я харесваш като момиче и ще видиш как ще ти отвърне тя.
честно казано, прочетох само коментарите на потребителите, а не проблема ти, както и твоите мнения..
тя хубаво си заслужава, ама по-добре не носи никакви цветя, srsly....
и не се напъвай изобщо. някак се успокой и се дръж нормално, а не да я зяпкаш с влюбен поглед, да се чудиш как да угодиш, да се харесаш и т.н.
както каза братигнат, винаги има обратен ефект.
освен това странната женска логика е, че колкото и да си добър, натегаш ли се, вече си в графата "загубеняк"
FACT.
и тва го казва човек, който много държи на обноските и романтиката (аз), обаче наистина каквото ти казвам е точно така
никви цветя.
едит: вече прочетох цялата тема и всичко в нея и мнението ми си е същото. без цветя, човек.. струва ми се тъпо. според мен е най-добре да я прегърнеш накрая на срещата или нещо такова.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh, състоятелно мнение. Ти единствен отговори на въпроса за цветята за което съм много благодарен!
Аз не съм изпълнен с надежди, треперещ като лист. Имам чувството обаче, че ще бъде забавно! Имаме общи теми и интереси и няма да я оставя да скучае!