.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен

няколко тъпи въпроси

Така преди да започнете да ме храните искам да кажа че осъзнавам колко са тъпи въпросите които ще задам но просто ме е срам да попитам приятелите си, за това питам тук..
    Искам да ви попитам какво точно става когато не влезе от 1вия път и трябва да ви отворят с пръст, защото аз имам големи срамни устни и ме е срам да не ме види и да се отврати и искам да знам дали е подходящо 1вия ни път да е на тъмно? Просто ме е срам прекалено много, не знам защо и да ви питам понеже мисля да си направя операция на срамните устни дали може тъй като съм под 18 и дали има риск да стане някаква инфекция или нещо подобно...
    И като цяло първия път искам да не ми види срамните устни защото ме е срам.. дали е възможно?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е стига де, нямат значение срамните ти устни. На повечето момичета малките срамни устни са им по-дългички. Няма момче, което да има проблем с това. Даже на много така им харесва повече - по-извратено им е. :P Не си прави операции.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    @SisiStrange мерси за мнението, но съм чувала приятели да казват че това ги отвращава а и аз самата не се чувствам комфортно

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи от нагласата на човека, с когото правиш секс. Щом си е легнал с теб би трябвало да те желае, т.е. независимо дали си с по-големи или по-малки срамни устни, ще му е кеф да проникне между тях (дори и с пръст). Не вярвам да го направи на проблем (поне аз и повечето мъже, които познавам, не биха).
    Welcome to the Jungle...

Няма тъпи въпроси има тъпи отговори ! Напълно подкрепям "DarkTemplar", Всичко се гради на чувства, разбирателството и доверие, всичко останало е надграждане, щом човек е решил да предприема тази крачка се предполага че е сериазен в чувствата си към теб. Важно е да се отбележи че срамните устни не са чак от такова значение, важен е секса и удоволствието всичко друго са подробности,все пак всеки човек е индивидуален и различен.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Престани да си мислиш подобни глупости.. Нормално е срамните ти устни да са по-големички и се съмнявам момчетата да правят проблем,само заради това..

Да не говорим,че той не е с теб,заради срамните ти устни ,а заради самата теб..

Така,че спри да се тормозиш с подобни глупости.. И се отдай на момента с него.. Без подобни мисли..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не мисля, че има от какво да се притесняваш, както ти казаха най-важно е да се насладите на момента. Нормално е да имаш притеснения и въпроси, и съмнения и кво ли не около първия път от рода на дали ще види, че имам бенка еди -си къде или дали ще забележи че съм качила 1 кг или каквиии ли не неща. Но момчетата според мен на дали биха обърнали внимание. Остави мисленето и си гледай кефа!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си