- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета,интересно ми е!
зависи от това как изглеждам.
ако се харесвам си мисля,че споделя мнението ми и си мисля колко съм хубава лялял.
когато не се харесвам имам чувството,че си мисли за всичките ми недостатъци.
паранояяя.
мда,това е.
отнася се само като е някой хубав и не creepy![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Чак желана и нз си какво си не...Но ако ме загледа и е хубав и аз го заглеждам.![]()
К'во значи хубав, че т'ва ме гложди от известно време, четейки тази трибуна за морално-себе-доказване![]()
![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
А вие отвръщате ли му на погледа?
А когато той вече не ви гледа чудите ли се защо е спрял?
А когато той не гледа оглеждате ли колко му е голям?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Мен пък страшно много ме дразни, когато момче с приятелка зяпа..
What you give is what you get!
А защо зяпането трябва да има сексуален подтекст ? Ако едно момче гледа друго момче, задължително ли това е предпоставка да е гей ? Или се допуска, че в даден момент може и да се сбият ?
Интересни въпроси.
Ето още един. Той е риторичен. Монетата само една страна ли има ?
Жената/момичето винаги ли е жертва ?
Зяпат ли момичетата ? Грозно ли е ?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Ще спрем да зяпаме в момента, в който окончателно се превърнем в хомовци.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
каква друга причина освен горепосочените може да има някой да те запя, освен да е педал или да те провокира?Първоначално написано от catalogueofanger
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Не вади изречения от контекст. Прочети целия пост.Първоначално написано от SemperArdens
Когато някой гаден ме зяпа се отвращавам от себе си мисля си,"втф толкова ли съм ужасна за да ме зяпа някой такъв."
Когато е някое готино момченциси мисля "втф тоя е толкова готин защо ме цяпа мене."
Тъй де все на зле ще го приема...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
+1 \Първоначално написано от beautifullslayer
/
те са умряли за внимание всичките майна , иам чувството че повечето някви изпростели бачкатори от строежа като им подсвиркват им става густо
болна работа
Когат съм в 500 SL съм весел ..
Ако е красив разбира се че ми харесва да разменяме погледи, често се случва да започнем разговор ако е удобно ииии става кефско![]()
Ама да ми подсвиркат и да ме гледат изодзадзе .. мне, благодарим![]()
(момчета, бъдете по-оригинални, на свирки нИ се обръщам)
Първоначално написано от catalogueofanger
тук съвсем не става въпрос са жертви. доста момичета си качват егото по този начин. особено щом си излязла полу-гола, няма как да се оплакваш, че те зяпат, след като на всички е ясно, че именно това е целта.
и не е едностранно. аз също се заглеждам по симпатични младежи и не мисля, че някой би се оплаквал от това![]()
стига да не е с ония мазен поглед, е поносимо. а особено, ако момчето е хубаво, естествено, че ще ни стане приятно ;]
Защото тази тема така се разви, че излиза, че момичетата са жертва на вид сексуален тормоз. Защото някой ги гледа и видите ли, ако той не е "красив и симпатичен" е ужасно, отвратително, грозно, престъпление...Първоначално написано от Briseis
Да извадим очите на грозните мъже, че да не тормозят жените!
...
Ами аз това се опитвам да кажа. Значи зяпането или е лошо или не е лошо. Независимо дали ви харесва или не. Просто трябва да има позиция.
И независимо дали ви гледа хубаво момче или грозно момче.
Аз това с "грозните" момчета не го разбирам. Това, че някой не ви харесва, но е имал смелостта да загледа вашата невероятна фигура, го прави противен.![]()
Май само ти забелязваш такова развитие на темата...Първоначално написано от catalogueofanger
Да не говорим, че ако насреща ти се плюнчи дебела и неприятна жена, кой знае как ще я освиркаш и ще си помислиш същото - тая какво ме е загледала, да не ме изяде и т.н. Може и на приятели да се "оплачеш", че те гледа "някъв кит", който има да свали "няколко кила" , напр.
БившиО заради такава е отивал от единия край на дискотеката на другия.Ето, the same. И си е дискриминация. Всеки се оплаква когато някой неприятен човек го гледа, т'ва аз съм го забелязала като тенденция и при двата пола. Такива сме хората.
shadow4e, лично за мен грозни хора няма, всичко е до излъчване и отношение. Като те гледат влажно винаги е супер неприятно, дори момчето да е красиво. Някак пошло е. Иначе си е cool, когато е невинен флирт и усмивка. Т'ва е моето мнение
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всъщност не е така. Или се оплакваш, че те гледат изобщо или не се оплакваш, т'ва е, което имах предвид. Всичко останало си е лицемерно и слагаческо по някакъв начин. Не случайно дадох примера с това, ако две момчета се гледат. Признак на какво е ?Първоначално написано от jghgh