- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета,интересно ми е!
Мии де да знам..интелигентност,финан ови възможности,външен вид.И други неща,но това е,което може да се разбере на пръв поглед,с изключение на интелигентността може би.Иначе ми се случва в автобуса да слушам чуждите разговори и мога да си направя заключение даден човек колко е умен![]()
Не ,обаче е нормално ако е с мърляви дрехи,скъсани обувки и мазна коса да остана с впечатлението,че не е ултра богат.Ако изглежда нормален всичко е ОК
Четете добре драги дами и господа. Ето един от резултатите на величавия преход, който "осъществиха" вашите родители. Бедността е порок.Първоначално написано от Dundy
А потребителката, сама по себе си е хит.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
А не разбра ли,че на мен изобщо не ми пречи,че е беден стига да не ме гледа мръсно.То всъщност,който и да ме гледа мръсно е гадно-това е положението.Да си гледа,който пожелаае..мен не ме засяга стига да не ме кара да се чувствам неудобноПървоначално написано от catalogueofanger
![]()
Добре,само че явно съм толкова проста,че не мога да разбера защо...наистина
Защото повече харесвам момчета с нормални парични възможности,отколкото бедни ли?
Дунди, ду ю тинк итс посибъл ю лет ми пенетрейт иф ай гив ю ту таузънд крони? Ай олсоу бай я уан виски соу ю фил шпециал!
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Е доста си груб.Явно наистина не мога да се изразя добре...все таяПървоначално написано от WinstonSmith
Моментално да се въведе такса запяне. Изчислява се по сложна формула включваща "хубостта" на младежа, външния му вид и интелекта. Грозните бедняци ще им се иска най-висока такса, а красивите, умни и интелигентни богтащи ще получавт субсидии да заглеждат девойките!
Моментално да се промени! СЪС закон! ВЕДНАГА!
...
Блъхъхъхъхъхъхъхъхъ
яката работа...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В чест на драгите красиви тийнейджърки и техните малко по-големи какички националните правителства в ЕС с помощта на Европейската Комисия са готови да вкарат в действие ултра-дясна икономическа реформа - въвеждане на данък "зяпане". Това на практика означава, че в рамките на обособен социален статут под прага на бедност всяко лице ще му бъдат избождани очите. Толкова е просто.
But the girls is money.![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Ми аз направо забивам въпроса "К'во ма зяпаш бе, ш'ма лапнеш още малко"
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Следващия път му се изплюй в краката, за да можеш с гордост да твърдиш, че поведението ти е същинска квинтесенция на класа, нежност и женственост.Ми аз направо забивам въпроса "К'во ма зяпаш бе, ш'ма лапнеш още малко"
Аз съм като миските - след подробен математически анализ на ситуацията, винаги стигам до една-единствена ефективна поведенческа формула: 'Just smile and wave, smile and wave'![]()
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
ами когато хората ме зяпат,отначалло си мисля да не ми има нещо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
зависи...и да гледа някой в повечето случаи не забелязвам...все си мисля за нещо и съм супер отнесена...а напоследък се размотавам само с теми по биология и чета,така че вниманието ми в заобикалящата среда е 0 процента...няма да се учудя ако не отвлече НЛО и пак не забележапффф ужасна блейка съм
![]()
Ако ме зазяпа някой , без значение пол и килограми и првинаги ама винаги първата ми мисъл - чакай сега , да не ми се е разкопчало копчето ,сутиена ми на мястото си ли е , да не съм си загащила полата в чорапогащника , две еднакви обувки ли са ми на краката
![]()
Иначе да , много зависи как е поднесено , би могло да ми стане и приятно , ако усетя че е една невинна усмивка или поглед , знак на симпатия , дори и аз съм се усмихвала в отговор също. Мога да се отвратя иначе от нецензурни подвиквания подсвирквания и изобщо олигофренски изпълнения , които никак не могат да ми почешат егото , напротив. Но най-често никак не реагирам.
А възпитано ли е да се извикаш : "Тези крака са направени за мойте рамене" ?
Ами " А тая муцуна е направена за моя шамар"![]()
Приятно си е чувството,определено.Пък то и аз доста си ги заглеждам така че..![]()