.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Възбуждане...

Значи нормално ли е приятелят ми докато ме види и се възбужда....а като го барна да не говорим дори и само като го целуна веднага му става...даже го попитах дали и друг път и бил така, той ми отговори, че само при мен...И още един въпрос днес ми беше първия път той беше много внимателен всичко добре с презерватив беше...след като се прибрах измих се имаше съвсем малко кръв и преди малко ми дойде мисля че няма за какво да се притеснявам, защото това все пак и някаква отговорност ... ?

Благодаря на всички които ще ми отговорят...И без обиди и отрицателни коментари...Както правите в другите теми

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Приятелят ти е разгонен пубер. Затова му става от най-малкото.

Другия въпрос не го разбрах много - питаш дали да се притесняваш от бременност ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    нормално е .. ако е седял дълго време на сухо ...

при това има някой хора който колкото и секс и чикий да бият/прават се тая..

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    ^ мда и аз съм съгласна .. явно е разгонен..а до бременноста няма за какво да се притесняваш щом ти е дошло ; )
    му boy

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Другия въпрос не го разбрах много - питаш дали да се притесняваш от бременност ли?
    Да точно това питах аз не се доизясних по горе

Еми да бая време стоя на сухо

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Попрочети малко за това как и кога се забременява, за да не си хабиш нервите излишно. В този случай шанс няма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Попрочети малко за това как и кога се забременява, за да не си хабиш нервите излишно. В този случай шанс няма.

Челъ съм достатъчно и имам напредстава кога се забременява, но съмнението и малко дори си го има

Цитирай Първоначално написано от Mynichk0t0

Челъ съм достатъчно и имам напредстава кога се забременява, но съмнението и малко дори си го има
    Който го е страх от мечки да не ходи в гората
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

Челъ
    съм достатъчно и имам напредстава кога се забременява, но съмнението и малко дори си го има
    край
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

приятелят ти е пуберче и затова така .. иначе .. аз ли не разбрах, но днес сте правили секс и вечерта ти е дошло? не ги разбирам, никак даже, но си мисля, че не е цикъл това

пп: дано не се изложих много с моите заключения за женските процеси

Цитирай Първоначално написано от LegaCalcio
    приятелят ти е пуберче и затова така .. иначе .. аз ли не разбрах, но днес сте правили секс и вечерта ти е дошло? не ги разбирам, никак даже, но си мисля, че не е цикъл това

Пубер, пубер 18 годишен...и да дойде ми. Не защо да си се изложил глупости

Е 18, 18 .. хайде, да го наречем по-тактично .. тинейджър

Е 18, 18 .. хайде, да го наречем по-тактично .. тинейджър

Дообре съгласна

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Е глупости говорите На сухо бил, годините значели .. всичко си е до концентрация.. в крайна сметка всеки ден като правиш едно и също (примерно момиче да ти седи в скута, ако от тва ти става) ше спре да ти праи впечатление, след тва с пипането ше понамалее с времето, и така.. Всичко си е до практика и изисква време

Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr
    Е глупости говорите На сухо бил, годините значели .. всичко си е до концентрация.. в крайна сметка всеки ден като правиш едно и също (примерно момиче да ти седи в скута, ако от тва ти става) ше спре да ти праи впечатление, след тва с пипането ше понамалее с времето, и така.. Всичко си е до практика и изисква време
    И аз така мисля

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr
    И аз така мисля
    ++

anonymous708973
    Guest
    Аз пък не съм съгласна.

Радвай се, че е така, това е къде-къде по-добър вариант от ситуация, в която не можеш да му го вдигнеш.

Всичко е до време ( клише, но уви - истина е )
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Еми и моя приятел в началото се възбуждаше само като ме види, ама вече не е така ... Така че спокойно и това ще мине

Град
    Los Angeles

Re: Възбуждане...

И без обиди и отрицателни коментари...Както правите в другите теми
    Ц-ц-ц момчето ти се кефи, а ти ....много си задръстена

Време време време всичко си е до човека ако питате мен както и да се мача ами за по малко от 20 мин не мога да сварша а ако сам бил и на дискотека ...

дали е бил на сухо или не важното според мен е че те желае и това си личи радвай се ;д

Не знам за вас, но от година насам с моето момиче правим яко секс, стигало е и до 4-5 пъти на ден (все пак имаме и друга работа през деня за вършене... няма много време ) и въпреки това още като ѝ видя перфектното телце и опирам в полилея Пък ти, мацка, квото и да си чела за цикъла, приятелката ми беше девствена, баш ей така кат' тебе. Трябваше да ѝ дойде седмица след като я отворих, а то кво стана - на следващия ден оцапа ситуацията. След седмица - пак. Не ви разбирам от циклите, но съм 99,9% сигурен, че това не беше цикъл. Той си ѝ идва като по часовник - 28 дена. А това процапване за 2-3 дни ... шантава му история, все пак женски организъм... Вътре е като Кремиковци - бръмчи, пуши, па само на 28 дена продукция дава...

Цитирай Първоначално написано от mf155
    Не знам за вас, но от година насам с моето момиче правим яко секс, стигало е и до 4-5 пъти на ден (все пак имаме и друга работа през деня за вършене... няма много време ) и въпреки това още като  видя перфектното телце и опирам в полилея Пък ти, мацка, квото и да си чела за цикъла, приятелката ми беше девствена, баш ей така кат' тебе. Трябваше да  дойде седмица след като я отворих, а то кво стана - на следващия ден оцапа ситуацията. След седмица - пак. Не ви разбирам от циклите, но съм 99,9% сигурен, че това не беше цикъл. Той си  идва като по часовник - 28 дена. А това процапване за 2-3 дни ... шантава му история, все пак женски организъм... Вътре е като Кремиковци - бръмчи, пуши, па само на 28 дена продукция дава...
    тоооочно такааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си