Ще давам направо. Понеделник през ноща сънувах, че гаджето ми изневерява... После ми беше много криво цял ден във вторник... Като се видяхме може би се държах малко тъпо и се заяждах...След това говорихме. Той се изсмя и ми повтаряше няколко пъти, че ме обича и т.н. Вечерта и смс ми прати, а отдавна не ми беше пращал нощен смс така да се каже. В сряда си прекарахме супер хубаво. Обръщаше ми много внимание, много прегръдки и целувки и т.н. Днес щяхме да се виждаме и отивам аз след даскало в тях и той спи, отваря ми майка му. Събуждам го и се оказва, че трябва да оправя компютъра на братовчедка му и аз останах прецакана. Тъкмо отидох до тях и трябваше да се прибирам. Малко преди да тръгнем реших да му погледна телефона. Видях някакви смси с една негова приятелка, че са се разбирали да излязат вторник. Тя му беше написала да я чака при даскалото и. Стана ми тъпо, щото принципно него го мързи да ме чака мен пред даскало. Нищо не му казах. Като ме изпращаше към спирката го питах дали е станало нещо интересно тая седмица и той ме изгледа едно такова... гадно... след това го питах набързо за даскалото...Преди като е излизал с това момиче ми казваше, сега не ми каза... А си спомням, че като се видяхме втроник и се питахме един друг кой кво е правил той си каза само за даскалото и в тях... Сега се чудя да го питам ли за смсите или да си мълча? Много ме човърка отвътре. Не ме е яд, че е излизал с нея, яд ме е че ме е излъгал и това ме навежда на гадни мисли предвид и съня му точно деня преди да са се видели...а моите сънища...винаги си имат значение, колкото и тъпо да звучи. Та какво мислите? Да го питам ли или не?
П.П. Знам, че повечето ще кажат че не е моя работа да му зяпам в тела, но предвид, че връзката ни е много здрава...общо взето сме непрекъснато заедно ...Не знам вече и аз...