.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    тези въглехидрати са за хора ,които имат излични пари и малко мозък..
    във всеки приличен магазин се продават прости въглехидрати,вършещи същата работа-взимаш глюкоза,фруктоза или декстроза -въглехидрата си е въглехидрат,има 4 ккал,без значение колко гръмко е името му и колко струва,накрая пак се стига до цикъла на Кребс..
    така че смятам че 1.80-2.00 лева за кило няма да са ти проблем
    За кило какво? И плюс това глюкоза съм пробвал,бях сложил в протеина,ама тва нещо не се пие..Миришеше на лайна..

Повече от фен
    аааа,объркал си нещо или в магазина са ти бутнали неква смрад
    и глюкозата и фруктозата и декстрозата са по около 2 кинта килото..
    а глюкозата не мирише на нищо,не знам какво си слагал в протеина ..
    реално глюкозата трябва да мирише точно като обикновената захар-тоест никак..
    реално захарозата( обикновената захар) е рацемична смес от глюкоза и фруктоза ( те се различават по позицията на хидроксилната група)..
    така че реално приемайки глюкоза или фруктоза ,ти ускоряваш цикъла на Кребс...и зареждаш мускулите с енергия възможно най бързо..реално това е принципа на т.нар. гейнъри,реално те представляват точно това- белтък и въглехидрат....
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен Аватара на Everytime
    Прочети малко,преди да говориш.При новите формули като Kre-Alkalyn и Ethyl Ester превръщането в креатинин го няма
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    Прочети малко,преди да говориш.При новите формули като Kre-Alkalyn и Ethyl Ester превръщането в креатинин го няма
    Няма такова нещо брато,аз ако гледам ся кво пише фирмата,която го е произвела...Направо удрям дъно,ако е така вероятно няма да е проблем да пиеш 300-400 грама на ден креатин,като няма креатинин Пълни глупости са тва.. Ако може да ми докажеш друго работа,ама не да ми изкарваш сега няква статия от пройзводителя..

Мега фен
    аааа,объркал си нещо или в магазина са ти бутнали неква смрад
    и глюкозата и фруктозата и декстрозата са по около 2 кинта килото..
    а глюкозата не мирише на нищо,не знам какво си слагал в протеина ..
    реално глюкозата трябва да мирише точно като обикновената захар-тоест никак..
    реално захарозата( обикновената захар) е рацемична смес от глюкоза и фруктоза ( те се различават по позицията на хидроксилната група)..
    така че реално приемайки глюкоза или фруктоза ,ти ускоряваш цикъла на Кребс...и зареждаш мускулите с енергия възможно най бързо..реално това е принципа на т.нар. гейнъри,реално те представляват точно това- белтък и въглехидрат....
    А бе брат сложих си в хубавият протеинов шейк около 50-60 грама от тва чудо,дето е като желе..След час и половина като свърших тренировката понекох да го изпия и то миришеше на развалена риба и яйца,нещо като лайна направо,ще и протеина хвърлих..

Видях,че е извлечен от царевица..WTF ?

Момчета, това дали отделя или не отделя креатинин, най-малко ние можем да знаем. Направо ви се чудя понякога как говорите толкова категорично за неща, за които едва ли не и учените спорят :Д
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Какво е Kre-Alkalyn?

Kre-Alkalyn е едно решение на описаните проблеми. Представлява буферирана форма на креатина с алкали, като pH във воден разтвор е между 12 и 14. Доказано е, че при pH над 12 трансформирането в креатинин е напълно избегнато...

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52897

Специално за Downloadvirus

skype - adrenalincho__

Мега фен
    Доказано,как?

Аз ти казвам,че е доказано,че като пиеш сперма преди тренировка ти увечичава силата със 500% и ще вдигаш 5 пъти повече? Доказано е,пробвай го !

Повече няма да споря с тебе

Пий си спермата и дано да станеш Кътлър

skype - adrenalincho__

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    А бе брат сложих си в хубавият протеинов шейк около 50-60 грама от тва чудо,дето е като желе..След час и половина като свърших тренировката понекох да го изпия и то миришеше на развалена риба и яйца,нещо като лайна направо,ще и протеина хвърлих..
    Вероятно при смесването е започнала мощна реакция на ферментация на протеина.Протеинът дава такава миризма като се развали,но развалянето му е предизвикано очевидно от глюкозата.Доколкото добре помня от органичната химия,глюкозата е силен окислител.

Така,че navar опитите ти да си направиш сам гейнър са ялови. Не става по метода "Направи си сам".То ако ставаше тъй и баба ми щеше да прави гейнъри и милионерка да стане с тоя бизнес. И освен това в готовите гейнъри има въглехидрати с различна скорост на усвояване.Смес са от бързи и бавни.

А креатинът и да не се превърне всичкият в креатинин в стомаха, накрая все пак се изхвърля креатинин като отпадък от мускулите.И пак е същото.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    Повече няма да споря с тебе

Пий си спермата и дано да станеш Кътлър
    Кътлър е доста слаб Спермата беше за тебе

Еми хубаво

skype - adrenalincho__

Повече от фен
    [А бе брат сложих си в хубавият протеинов шейк около 50-60 грама от тва чудо,дето е като желе..След час и половина като свърших тренировката понекох да го изпия и то миришеше на развалена риба и яйца,нещо като лайна направо,ще и протеина хвърлих..

хахахахаха...вирус,объркал си рейса пич..а за редбулл-чето-виж сега ,някои като Навар са учили някои нещица,и се занимват с други професионално,та имат понятие как стават нещата-и то не от ББ тийм...от мнението ти разбирам,че нищо не разбираш-Вируса се е объркал малко ,и сега ще му разясня къде и с какво ,а ти се опитваш да пишеш за неща ,които не разбираш..
    Вирус,това което си набухал в шейка си е глИкоза-нещо приличащо на безцветен мед,от него можеш да си напвавиш единствено бяло сладко ..не бъркайте с глЮкозата ,която е бал прах ,без мирис фруктозата е същото нещо,както и декстрозата.
    ...объркал си веществата..пробвай следващия път с глюкоза или фруктоза-пакет,найлонов,прах ,бял ,без мирис
    а редбул-много е лесно да направиш каквото и да е ,а гейнъра е най простото нещо на света ...така че ако обичаш,спести си забележките за неща които не са ти много ясни ...
    да почнем оттам че протеина не ферментира,а ГЛИКОЗАТА не е окислител,а остатъчен продукт от производството на нишесте от царевица ..да не говорим че ферментацията в повечето случаи е анаеробен процес,и обикновено ферментират въглехидратите-пример-алкохолна ферментация на захароза под действието на 1.1.1.1.1-АДХ-за какви окислители тогава говориш..
    май бъркаш химията с биохимията ,и май се опитваш да блеснеш някъде,където не си много вещ...така че по добре недей

Мега фен
    [А бе брат сложих си в хубавият протеинов шейк около 50-60 грама от тва чудо,дето е като желе..След час и половина като свърших тренировката понекох да го изпия и то миришеше на развалена риба и яйца,нещо като лайна направо,ще и протеина хвърлих..

хахахахаха...вирус,объркал си рейса пич..а за редбулл-чето-виж сега ,някои като Навар са учили някои нещица,и се занимват с други професионално,та имат понятие как стават нещата-и то не от ББ тийм...от мнението ти разбирам,че нищо не разбираш-Вируса се е объркал малко ,и сега ще му разясня къде и с какво ,а ти се опитваш да пишеш за неща ,които не разбираш..
    Вирус,това което си набухал в шейка си е глИкоза-нещо приличащо на безцветен мед,от него можеш да си напвавиш единствено бяло сладко ..не бъркайте с глЮкозата ,която е бал прах ,без мирис фруктозата е същото нещо,както и декстрозата.
    ...объркал си веществата..пробвай следващия път с глюкоза или фруктоза-пакет,найлонов,прах ,бял ,без мирис
    а редбул-много е лесно да направиш каквото и да е ,а гейнъра е най простото нещо на света ...така че ако обичаш,спести си забележките за неща които не са ти много ясни ...
    да почнем оттам че протеина не ферментира,а ГЛИКОЗАТА не е окислител,а остатъчен продукт от производството на нишесте от царевица ..да не говорим че ферментацията в повечето случаи е анаеробен процес,и обикновено ферментират въглехидратите-пример-алкохолна ферментация на захароза под действието на 1.1.1.1.1-АДХ-за какви окислители тогава говориш..
    май бъркаш химията с биохимията ,и май се опитваш да блеснеш някъде,където не си много вещ...така че по добре недей
    Не съм говорил за гейнъри и глупости пич,нещо си се объркал...

И плюс това нали ми пишеше за глюкоза..Еми за глюкоза ти говоря,дето е уш като сироп,ама е по-скоро някво желе и никога повече няма да взема..

Повече от фен
    хахахах..тва за гейнъра беше към редбула..
    а ти пак не четеш,приятелю..
    това,което си ползвал ,детое като сироп е глИкоза..
    аз говоря за глЮкоза..
    глЮкозата е бял прах ,без мирис

нещо като кур и кър..звучат близко,но значат различни неща...
    като салса и салца,като вода и вада..и сума други думи
    сега изясни ли ти се положението

Мега фен
    а ти пак не четеш,приятелю..
    аз говоря за глЮкоза..

нещо като "мъжки полов орган" и кър..звучат близко,но значат различни неща...
    Да изясни ми се,малко труден става превода от гръцки на български и за тва Глюкоза .. Гликоза..Знам си го на гръцки

Супер фен

аз говоря за глЮкоза..

нещо като "мъжки полов орган" и кър..звучат близко,но значат различни неща...
    Ахам,впечатлен съм! Много оригинално обяснение. ГлЮкоза и глИкоза значи? Тъй значи. Химичната формула на глЮкозата е С6Н12О6 Каква ли е формулата на прословутата глИкоза,дето така фатално обърка протеина на Вируса? Дааа,естествено има разлика между глЮкозата и глИкозата.Разликата между глЮкозата и глИкозата е като между кЮфтето и кИфтето.Първото е от месо.От какво ли е второто? кЮфте и кИфте,двете думи са като мъжки полов орган и кър,но значат различни неща!

Ей излагате се беее,направили по 40 ръка незнаете какво да пиете,ми как си стигнал до там,със сперма ли ?Чак и формули ми пишат тука вие културисти ли ще ставате.Точно така пийте креатин лятото да се издувате като балони и се перчете.Тук май само 2-3 човека разбират горе-долу.
    The time's for sobieski

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    Тук май само 2-3 човека разбират горе-долу.
    И ти не си между тях.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    [
    Ахам,впечатлен съм! Много оригинално обяснение. ГлЮкоза и глИкоза значи? Тъй значи. Химичната формула на глЮкозата е С6Н12О6 Каква ли е формулата на прословутата глИкоза,дето така фатално обърка протеина на Вируса? Дааа,естествено има разлика между глЮкозата и глИкозата.Разликата между глЮкозата и глИкозата е като между кЮфтето и кИфтето.Първото е от месо.От какво ли е второто? кЮфте и кИфте,двете думи са като мъжки полов орган и кър,но значат различни неща!
    а аз не съм впечатлен-срещу мен виждам тийнейджър,който иска да блесне в нечии очи,но не знае как ..
    дал си ми тук една емпирична формула-ок..само че и на фруктозата е същата,и тя е прах,и тя е сладка ,къде е разликата ??май не знаеш гугъл разваля много неща да го е.....а глИкозата е като мед..дали разликата е само в една буква??
    дали влАк и влЕк е едно и също??
    дали протеиН и протеиД е дно и също?? и дали етАн,етЕн и етИн е едно и също??
    май не си наясно с това че в химията една буква променя много неща???
    та разликата е съществена..само на теб май не ти е ясно..но за без пари -толкова .уроци по химия давам срещу 20 кинта на час.
    бай дъ уей дали бензЕн с формула C6H12 и бензИн са едно и също-това оставям на редбул,да отговори..след като си седне на задника да поучи по химия,преди да пробва да опонира някому само заради спорта..аз отивам да ям кИфтета или кЮфтета..

Повече от фен
    а добре че ме светна че креатин се пие само зимата....благодарско ..
    досега съм живял в заблуда

Мега фен

anonymous546178
    Guest
    Само да вметна, че формубата на бензена е C6H6, а това което си дал ти е на хексена, ако не се лъжа

Супер фен
    дали протеиН и протеиД е дно и също?? и дали етАн,етЕн и етИн е едно и също??
    май не си наясно с това че в химията една буква променя много неща???
    та разликата е съществена..само на теб май не ти е ясно..аз отивам да ям кИфтета или кЮфтета..
    Дааа,прав си.Една буква в химията променя много неща.Например холестерин и холестерол са две съвсем различни неща.Също въглероден оксид и въглероден окис.Диоксид и двуокис са също различни неща. Апендицит и апандесит са много,много различни неща.Автомобил и лека кола също както например автобус и рейс.Не намерих в Уикипедия тая твоя глИкоза,ама не се отчайвам.Продължавам да търся.Дано я открия и се ограмотя малко,че по химия съм наредил двойка до двойка
    Май ще остана на поправителен.

Казах,го защото го видях в първите постове,ти като си разбирач недей да четеш.Ми отваряй гугъл и си копирай там формулите и креалканините...
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си