.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Само да вметна, че формубата на бензена е C6H6, а това което си дал ти е на хексена, ако не се лъжа
    в бързината посред нощ така се получава,мисля за едно пиша друго-така написано не е бензен-не може да има делокализирана пи връзка бензена си е С6Н6 това което аз съм дал е формула на циклохексaн..
    хексена е С6Н13 и няма затворена верига..а бензена е с ароматен пръстен-ама сега не е време за урок по химия
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от navar
    дали протеиН и протеиД е дно и също?? и дали етАн,етЕн и етИн е едно и също??
    май не си наясно с това че в химията една буква променя много неща???
    та разликата е съществена..само на теб май не ти е ясно..аз отивам да ям кИфтета или кЮфтета..
    Дааа,прав си.Една буква в химията променя много неща.Например холестерин и холестерол са две съвсем различни неща.Също въглероден оксид и въглероден окис.Диоксид и двуокис са също различни неща. Апендицит и апандесит са много,много различни неща.Автомобил и лека кола също както например автобус и рейс.Не намерих в Уикипедия тая твоя глИкоза,ама не се отчайвам.Продължавам да търся.Дано я открия и се ограмотя малко,че по химия съм наредил двойка до двойка
    Май ще остана на поправителен.
    дам продължаваш да парадираш с неграмотност( което се дължи на четене на уикипедия,вместо на учебници) ..мился че примерите които дадох за разлика в една буква са повече от показателни..а какво е гликоза??каквото е бензин-а,търговско наименование на даден продукт ..а какво е всъщност-нямам желание да ти обяснявам,г-н отличник...горкия,наистина ли си мислиш че имапш понятие от химия с всички глупости които написа дотук..
    но по темата отиваш в най близкия голям супермаркет..отиваш на щанда с конфитюри,и намираш бурканчета с надпис глИкоза..
    после отиваш на щанда с диетичните храни и намираш пакет с надпис глЮкоза..четеш етикети,сравняваш и си правиш изводите..след това можеш да пишеш пак...
    за неразбралите глИкозата е търговско наименование на продукт,който не е глЮкоза ..както бензина не е бензен

Мега фен
    Значи трябва да взема глЮкоза ? Защото онова желе с вкус на ла*на няма да го помириша пак!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Значи трябва да взема глЮкоза ? Защото онова желе с вкус на ла*на няма да го помириша пак!
    ахам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си