- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кога почнахте да..
в бързината посред нощ така се получава,мисля за едно пиша друго-така написано не е бензен-не може да има делокализирана пи връзка бензена си е С6Н6Първоначално написано от muscle
това което аз съм дал е формула на циклохексaн..
хексена е С6Н13 и няма затворена верига..а бензена е с ароматен пръстен-ама сега не е време за урок по химия
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
дам продължаваш да парадираш с неграмотност( което се дължи на четене на уикипедия,вместо на учебници) ..мился че примерите които дадох за разлика в една буква са повече от показателни..а какво е гликоза??каквото е бензин-а,търговско наименование на даден продукт ..а какво е всъщност-нямам желание да ти обяснявам,г-н отличник...горкия,наистина ли си мислиш че имапш понятие от химия с всички глупости които написа дотук..Първоначално написано от redbul2
но по темата отиваш в най близкия голям супермаркет..отиваш на щанда с конфитюри,и намираш бурканчета с надпис глИкоза..
после отиваш на щанда с диетичните храни и намираш пакет с надпис глЮкоза..четеш етикети,сравняваш и си правиш изводите..след това можеш да пишеш пак...
за неразбралите глИкозата е търговско наименование на продукт,който не е глЮкоза..както бензина не е бензен
Значи трябва да взема глЮкоза ?Защото онова желе с вкус на ла*на няма да го помириша пак!
ахамПървоначално написано от DownloadVirus