.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Заслуважа ли си този креатин

Аре пичове вия сте http://www.silabg.com/bg/5871-ALTERN...nohydrate.html
    Кажете дали има смисъл да го купувам или не
    Като имате в предвид че повече пари за добавки нямам

Супер фен Аватара на fatrat
    не! И с 20 лв за добавки освен ЗМА незнам друго какво може да си вземеш?

ами приятелят ми взема креатин и мисля,че е доволен.От него пие много вода,отваря му се апетита и знам,че повишава нивата на хормона на растежа.Като цяло е доволен.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от sadora
    ами приятелят ми взема креатин и мисля,че е доволен.От него пие много вода,отваря му се апетита и знам,че повишава нивата на хормона на растежа.Като цяло е доволен.
    хахаахахаха , нива на хормон на растеж?Обосновка моля?
    така креатина има няколко разновидности
    * креатин - монохидрат
    * креатин - фосфат (КФ)
    * креатин - пируват
    * кре-алкалин (специализирана формула)
    * 3-креатин малат (специализирана формула)

по качественото е по-скъпо , но знаеш че си заслужава и не си губиш времето ...

виж тук какво можеш да си харесаш...
    http://fitness1.bg/cat/21/
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    ZMA- то на Оптимум е към 50лв мисля :Д
    иначе да калмацинк за 8лв някъде можеш да земеш което е доста добро

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    ZMA- то на Оптимум е към 50лв мисля :Д
    иначе да калмацинк за 8лв някъде можеш да земеш което е доста добро
    е
    Да де схвана ми мнението

E да де :д

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от sadora
    хахаахахаха , нива на хормон на растеж?Обосновка моля?
    така креатина има няколко разновидности
    * креатин - монохидрат
    * креатин - фосфат (КФ)
    * креатин - пируват
    * кре-алкалин (специализирана формула)
    * 3-креатин малат (специализирана формула)

по качественото е по-скъпо , но знаеш че си заслужава и не си губиш времето ...

виж тук какво можеш да си харесаш...
    http://fitness1.bg/cat/21/
    http://www.creatine.bg/ ето ти обосновката .. тук го пише, а ако не е вярно се извинявам на автора за грешната информация и нямаше нужда от ироничния ти смях .. не всички сме безгрешни като теб и не съм специалист по креатини и каквито и да било други химии или хранителни добавки .. просто се опитах да помогна айде със здраве ;]

Здравей!

Ако досега не си ползвал креатин, добре ще е да се насочиш първо към монохидрата.
    Ефекта ще е видим и се появява след горе-долу 10тият ден от употребата на продукта. Това е така, защото за да подейства, креатина трябва да се натрупа в тялото.
    Правиш си зареждащата фаза 4 дни по 20 гр., след което по 5 гр. на ден приемаш.
    Не забравяй също така, че креатин монохидратът е най-евтината хранителна добавка, но пък си върши чудесно работата.
    Съвет от мен - Повече от 25 лв за 500 гр креатин не давай. Цената на други креатини над тази сума се дължи само и единствено на рекламата, която съответната компания влага, както и средствата които отделя.
    Ако имаш други въпроси, оставам на разположение.

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

''Повече от 25 лв за 500 гр креатин не давай''

Майтап ли си правиш

Цитирай Първоначално написано от dochev86

Майтап ли си правиш
    Би ли обосновал отговорът си???

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Цитирай Първоначално написано от monsternutritions

Майтап ли си правиш
    ТУКА НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ monsternutritions:
    Креатин Монохидрата е ЕДИН И СЪЩ НА ВСИЧКИ ФИРМИ.Това че е на ОН или на няква не толкова известна фирма няма значение.Всичко е до рекламата.Моя креатин беше български на фирмата EXPLODE 30 лв 500 гр и останах много доволен.И още Креатин монохидрата на SCITEC NUTRITION в залата ми е 23 лв 400 гр значи ли че е с по- слабо качество от този на ON.Ако мислиш така искам да ми покажеш доказателство и тогава ще ти стисна ръката.

Град
    TaM..
    Не бих спорил срещу дистрибутор на хранителни добавки , визирам МонстърНутришънс. Човека / екипа ( мисля , че отговаря повече от един човек, защото в един от постовете беше отговорил в мн.ч-ло) се занимават с това и съм убеден , че са 1000000% по-навътре в нещата.
    Ха , та аз на скоро видях 1кг за 30лв/някаква промоция беше , но все пак е показателно/.

Имаше един израз " Не купуваме дадена стока, а купуваме марката й" / или нещо от сорта, но мисля че разбрахте какво имам предвид/.

Извинявам се , че правя спам в темата на момчето .
    Айде със здраве и успехи в начинанията.

Цитирай Първоначално написано от LastFN

Майтап ли си правиш
    ТУКА НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ monsternutritions:
    Креатин Монохидрата е ЕДИН И СЪЩ НА ВСИЧКИ ФИРМИ.Това че е на ОН или на няква не толкова известна фирма няма значение.Всичко е до рекламата.Моя креатин беше български на фирмата EXPLODE 30 лв 500 гр и останах много доволен.И още Креатин монохидрата на SCITEC NUTRITION в залата ми е 23 лв 400 гр значи ли че е с по- слабо качество от този на ON.Ако мислиш така искам да ми покажеш доказателство и тогава ще ти стисна ръката.

Креатин монохидрата на SCITEC NUTRITION в залата ми е 23 лв 400 гр - Прав си за качеството и още едно допълнение, Сайтек нямат разфасовка монохидрат 400 гр, а е 500 така, че продукта е повече от изгоден, а и ефективен.Ето го и при нас, ако някой реши да си купи креатин, а не лъскава кутийка, макар че сайтек са съчетали и двете в едно, само че на достъпна цена http://monsternutritions.com/creatin...-0-500-kg.html

Фен
    Град
    Дряново
    Абе мани тая смешна химия.....Креатини протеини. Яж стабилно и тренирай усилено и пак ще си добре. Ако щеш по 200 грама на ден креатин пий по 200 протеин единственото което ще направи организма ти е да приеме няма и 20% от това другото ще го изсереш. И знаеш ли колко много трябва да изпиеш от тоя боклук за да напрайш нещо ???? Най много да качиш 1-2 кила вода и да се подуеш малко и ще си увеличиш малко силата. Нищо особенно , не си заслужава да хвърляш пари за тоя боклук. Тренирай 3-4 години на чисто , създай си някакви фитнес навици , свикни с упражненията и създай основа за по тежките химии. Събери 150-200 лева и направи 1 цикъл с Анаболи и тогава виж кво се нарича химия. Кви са тез смешни креатинчета и протеинчета.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Абе мани тая смешна химия.....Креатини протеини. Яж стабилно и тренирай усилено и пак ще си добре. Ако щеш по 200 грама на ден креатин пий по 200 протеин единственото което ще направи организма ти е да приеме няма и 20% от това другото ще го изсереш. И знаеш ли колко много трябва да изпиеш от тоя боклук за да напрайш нещо ???? Най много да качиш 1-2 кила вода и да се подуеш малко и ще си увеличиш малко силата. Нищо особенно , не си заслужава да хвърляш пари за тоя боклук. Тренирай 3-4 години на чисто , създай си някакви фитнес навици , свикни с упражненията и създай основа за по тежките химии. Събери 150-200 лева и направи 1 цикъл с Анаболи и тогава виж кво се нарича химия. Кви са тез смешни креатинчета и протеинчета.
    каза фитнес гуруто!
    забавен си

Мега фен Аватара на ZipFail
    За едно е прав обаче - протеини и и креатини без изградена стабилна основа и хранителни навици са пари, хвърлени на вятъра...

Мега фен
    Креатин най-добре не взимай..Просто както казаха и по-горе ко правиш?Надумаш се като балон щото това дето трупаш далеч не е мускулна маса..Нормално де..То маса за 2 месеца не се прави..Ако ядеш както трябва тренираш и плюс това може да вземеш ако не можеш от храната малко протейн и това е

@автора получи ли креатинът днес?

Мога да ви кажа само едно.. Тоя креатин монохидрат на Alternative Nutrition върши МЕГА ДОБРА работа..много съм доволен от него, взимам го от 3 месеца и има много голям ефект.

Мега фен
    Здравей!

Ако досега не си ползвал креатин, добре ще е да се насочиш първо към монохидрата.
    Ефекта ще е видим и се появява след горе-долу 10тият ден от употребата на продукта. Това е така, защото за да подейства, креатина трябва да се натрупа в тялото.
    Правиш си зареждащата фаза 4 дни по 20 гр., след което по 5 гр. на ден приемаш.
    Не забравяй също така, че креатин монохидратът е най-евтината хранителна добавка, но пък си върши чудесно работата.
    Съвет от мен - Повече от 25 лв за 500 гр креатин не давай. Цената на други креатини над тази сума се дължи само и единствено на рекламата, която съответната компания влага, както и средствата които отделя.
    Ако имаш други въпроси, оставам на разположение.
    Викат тука разбираш,разбираш,ама зареждащата фаза си я правиш и с 10 грама креатин.. Ако взимаш 20 грама само товариш бъбреците..Тези зареждащи фази са минали..Ако е за първи път обаче може пък да вземе направи такава..

Повече от фен
    освен че товариш бъбреците изпикаваш товакоето си взел ,и не тие нужно..така че взимайки 20 гр-пикаеш пари ,да го е ...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Цитирай Първоначално написано от LookAtMeNow
    Мога да ви кажа само едно.. Тоя креатин монохидрат на Alternative Nutrition върши МЕГА ДОБРА работа..много съм доволен от него, взимам го от 3 месеца и има много голям ефект.
    усещаш ли ,че темата е на 3 месеца ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си