- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кога почнахте да..
Вероятно при смесването е започнала мощна реакция на ферментация на протеина.Протеинът дава такава миризма като се развали,но развалянето му е предизвикано очевидно от глюкозата.Доколкото добре помня от органичната химия,глюкозата е силен окислител.Първоначално написано от DownloadVirus
Така,че navar опитите ти да си направиш сам гейнър са ялови.Не става по метода "Направи си сам".То ако ставаше тъй и баба ми щеше да прави гейнъри и милионерка да стане с тоя бизнес.
И освен това в готовите гейнъри има въглехидрати с различна скорост на усвояване.Смес са от бързи и бавни.
А креатинът и да не се превърне всичкият в креатинин в стомаха, накрая все пак се изхвърля креатинин като отпадък от мускулите.И пак е същото.