Днеска един приятел ми разказва, отишъл на гости у друг приятел и си остави колелото в коридора на блока на 2-ри етаж. После излезли малко навън и след 10-15 минути, колелото за 900лв го нямало. Каква е тая държава, незнам, ама хората са виновни....![]()
![]()
За жалост това е България. Има закони, но никои не ги спазва.
Обичам те.
Не съм съгласен че е само в България ... на всякъде е това .
Еми какво ... да си го е заключвал ,моето и 50 не струва но винаги е вързано за някъде ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Чувството е ужасно. Изпитвала съм го, ама поне после си намерих колелото.
Не ви е виновна държавата. Прибирайте си колелата, скутерите, скейтовете, шейните и тротинетките (?), за да ви е мирна главата.
А в полицията сетихте ли се да се обадите моментално - за 10ина минутки няма кой знае колко далече да избягат и някоя патрулка току-виж ги засякла.
Иначе мн кофти ситуация - на един приятел един Рам за 2бона му бяха свили на морето на плажа ,така че прави си сметка за какво става въпрос![]()
Какво е това оставяне? Като не си зачиташ вещите не заслужаваш да ги имаш!
Що за идиот ще остави толкова скъпо колело без никакъв надзор във вход? Щях да се очудя, ако никой не го беше откраднал. И това не се случва само в България, спокойно.
You're frozen
When your heart's not open..
А твоят приятел щом има колело за 900лв. можеше да има и връзка за 10 лева с коята да си го заключи вината си е изцяло негова!
Ти си човека който трябва да каже НЕ!
Моето колело дето е 100лв винаги го заключвам,пък ако беше 900,не катинар,ми гараж щях да му направя.
По темата,не мисля,че е само в България,просто в другите страни полицията веднага би обърнала внимание,а на нас ще ни кажат "Кво ме занимаваш с едно колело." и толкова...
Мое мнение ..![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Да се обади в полицията. Описва го, или дава снимка. Така бяха откраднали 2 колелета от блока от помещение, което обърнете внимание - беше заключено. Едното го намериха след месец.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
абе държавата ти е виновна : винаги гледай вината първо в себе си преди да виниш друг за грешките си !!! и + тва ние с какво можем да ти помогнем . не е само в бг тва . навсякъде е пък да не говорим за сърбия там е ужас !
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !