И така аз имам един проблем...всъщност е свързано с най-добрата ми приятелка чието име ще забазя в тайна поради куп причини . Един ден аз и влезнах в фвйсбука без тя да разбере и си писах с едно момче,което аз си мислех,че е от един лагер,но се оказа,че тя не го познава и го е приела за приятел просто ей така...И той почна да пита имаш ли гадже и аз му писах от името на приятелката ми,че нямам и тн. и се осетих,че щом пита май я харесва и го попитах кой клас е и отговори,че е 8 клас...След малко аз се осетих,че много гадно да ти влизат в разни такива социални мрежи,защото така може да се разбере някаква тайна,която тя не иска да ми казва...абе не само за това,ама все пак човек си има личен живот...И така аз казах на това момче,че трябва да ставам от компа и той каза ок,чао.
На по-следващия ден аз бях отишла на някакъв турнир,а приятелката ми знаеше,че някой и е влизал в профила в фейсбук,но не знаеше,че съм аз и дойде и ми каза,че тоя дето и е влизал в профила си е писал с едно момче,което тя мислела за много готин и тн.,но след като са си писали той я е попитал дали искат да станат гаджета и тя се е съгласила и сега на 1.05.2011 година ще се срещнат,обаче нали аз и казах,че аз съм и влизала в профил,но тя не се разсърди,но ме е страх,ако отиде на тази среща и се окаже някой педофил...Много ме е страх за нея...всъщност още няколко приятелки ще отидем с нея и ще видим какъв е този дето си е писала с него,но все пак ме е страх...Страшно много я обичам и ме е страх да не пострада...Моля Ви помогнете ми и ми кажете начин по който да я откажа да ходи да се среща с хора,които не познава и не е виждала...