- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се дали да си сложа обеци .. или 1 ? ...
Първо здравейте.. та от 2 -3 месеца се чудя дали да си сложа обеци .. или 1 ... попринцип ми казват , че ще ми ходи .. но има и доста който казват , че няма ... та първо какво мислите дали ще ми ходи и каква (рингчета или .. ) ии знаете ли къде мога да си намеря изкуствена ( с магнитчета са май .. ) за да пробвам ...
1во ето снимка : http://prikachi.com/images/938/2530938E.jpg / друга нямам в момента .. за което се извинявам .. ще направя ако ви трябва : )
2ро : може ли да ми направите еднин фотошоп и да сложите някаква .. да видя как седи (по ваш избор)![]()
![]()
ии .. не ми казвайте , че е педераско .. или няк'ви подобни , щото това не ме интересува .. който мисли така да дойде да пробва![]()
![]()
айде мерси предварително за помоща ви ..![]()
и се извинявам ако съм объркал раздела ..
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Досега не съм видяла мъж, на когото да му отиват обеци. Освен на веждата в редки случаи.
Ако си сложиш наистина на теб ще ти седи педерастско. Аз личон много рядко харесвам момчета с обеци, порсот не ми добадат. Моят съвет е да не си правиш, не мисля, че ще ти ходи,он ти решаваш.![]()
както го е направила miminko ми харесва (: според мен ще ти стои ;Р
пс .. мноу си хубав![]()
![]()
и аз това щях да кажа..Първоначално написано от brokeninside13
Първоначално написано от miminko
о да да .. за ушото го знам ..ии мн. мн. ми хареса така .. но си мисля , че е временно както и с други неща се случи
... аа някой за изкуствените да знае нещо ?! ...
А попринцип ако си пробия ухото може ли да зарасне дупката примерно ако след 3-4 месеца я махна (примерно ако не ми хареса) ...?
мерси много за отговорите иначеии защо замо това да липсва .. не съм накичен
![]()
.. не нося пръстени , ланци и 100 гривни така че ..
![]()
Нямаха предвид, че бужутата ще са ти много, ами визията като цяло.. И дупката няма да зарасне за 3-4 месеца. Т.е ще зарасне, но ще си личи че е имало.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз не съм носила обеци с години, но дупките си стоят, не разчитай, че ще се махнат.
+1 ..Първоначално написано от mimssss
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
пфф .. оставам си с търсенето на изкуствени![]()
![]()
мерси за помоща .. явно няма да пробивам ...може би наистина само на тези с къса коса им отиват ..
![]()
ъм мерси .. и аз мисля че съм хубав![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Fizz
![]()
Охх ,тва беше върха !
Според мене е по - добре да не се пробиваш ,по - добре си потърси някакви изкуствени и тва е
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
А това пък да си слагаш изкуствени ще е най-смешно... Или се пробиваш или не. Дори и да не зарастне напълно, ще го преживееш, нали уж си мъж. Иначе не смятам, че би ти отивало...
аз пък мисля, че ще ти отива. Винаги когато ти омръзне можеш просто да я махнеш, верно запушва се за доста по-дълго време заралика от другите пиърси но все пак е по-добре от изкуствен, фалшив или както там се нарича тая глупост
Fuck you You fucking Fuckers
Симпатяга ми изглеждаш, не си падам по стандартните обички за момчета, на хрущялчето една халкичка ще е готако искаш обикновена (на мекото) само недей с камък, че тогава наистина седи малко....сещаш се
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
изкуствената е за да ми поседи малко , да видя как изглежда , а не да ходя така ...![]()
![]()
а колкото до това дали изчезва дупката напълно или не ми е все тая .. цялото ми гърло е прерязано / белег / така че , едва ли някой ще забележи това малкото на ухото![]()
![]()
Т'ва ми се струва по-голям опит за самореклама от колкото за другото..whateva'..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
![]()
![]()
![]()
![]()
не обица ако искаш и грим и изкуствени мигли си сложи
аууууу голем смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и бтв не ме кефиш, мн си женствен
секи с мнението си
never never let you go you are the one i'm surching for....
Аз пък мисля, че го приемаш анално.Първоначално написано от Fizz
Първоначално написано от Sunshin3
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
дупчиш едното ухо, ако не ти харесва, махаш.
Елементарно, Уотсън.
:д
най са ми противни момчета с обици на меката част на ухото![]()
Hostis Honori Invidia
никога не съм харесвала момчета с обици .. няма значение колко са ..![]()
жалко за тебе ..Първоначално написано от Fizz
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ше пробвамПървоначално написано от annamari
... незнам кое е женственото .. ако съм с гола глава или 1-2 номер ше съм мъжествен ли ?!
![]()
виж не се заяждам , да не си помислиш нещо , просто ми стана смешно
иначе засега реших да не слагам обици , че става верно малко вповече ... сега както си ходя изчистено напоследък ... мерси за мнението ви по въпроса , наистина ми помогнахте
![]()