- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МмМ Стрях ме е да не го наранаа !!
От 5 дена ходя с едно момче много приятно симпатично , обича ме много !! Но незнам смисъл кефии мее , харесвам го приятно мии е да съм с него ама постояните смс , обаждания, чатовее незнам малко ме задушават !! Смисъл кат трагнахме си знаех че този път тая връзка ще е дълга и сериозна а не кат предните по 3-4 дена и тва е но сега незнам ем искам да скъсам с него ем ми е хубаво с него само че ме задушава !! Смисъл там от неговото даскало има много момичета дет му се натискат ама той вече ги игнорирал !! Незнам не съм свикнала може би някой да ми държи сметка с кой излизам , с кое момче се закачам, да ми звани да ми казва колко ме обича незнам не искам да го зарязвам но пък да бъда с него се чуствам кат затворена в клеткаа !!??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Остави гаджетата и се посвети на часовете по БЕЛ- ще са ти от полза.
Зарежи гаджетата за още някоя друга годинка, че иначе нищо добро не чака нито теб, нито "късметлията".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти не заслужаваш момчето..
Ти не можеш да оцениш хората..
Искала да има дълга връзка.. айде бе, то така ли става? Щом не можеш да търпиш една хубава връзка с прекрасно момче.. значи си за тези кратки връзки.. разбери, че не можеш да възприемеш друг вид връзка..
Кажи на момчето, че не го заслужаваш и му кажи да си намери хубаво момиче, което ще може да го оцени, а не като теб.
има толкова много момичета, които искат точно такова момче, а ти се оплакваш от няма и 4 5 дена...
има хора които се обичат много и също се задушават един друг, но не могат да се оставят, а ти дори не си изкарала и 1 месец и вече си недоволна.. дано да няма други хора като теб..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Тру,тру.Първоначално написано от nepowtorima
Точно и ясно казано ! В допълнение: Незнаеш какво искаш, и губиш и неговото и своето време... Затвърждаваш образа на днешните момичета: Абе искам сериозна връзка , ама да не е много сериозна ... Как ти звучи, като нещо което си казваш постоянно нали ?? ... :]Първоначално написано от nepowtorima
[img][/img]
искам да се извинъъъъъ.... на баба ти да се извинъъъъъъъ..... на деца ти ..........
хЪх...
калпазанка е права, защото момчетата има да ги сменяш, но това да се научиш да пишеш правилно ще ти е от голяма важност..Първоначално написано от kalpazanka
Момчето има възможност да си намери момиче, което също го обича и знае какво иска.. щом не ти е приятно да ти звани, за да ти каже ,, Обичам те '' или се интересува с кой си и каде си значи не заслужаваш такова момче. По добре бъди с някой, само когато си сигурна, че не те задушава и това, че те търси трябва единствено да те изпълва с радост.
10 или 11 годишна?
Аз залагам на 10.Първоначално написано от xBadxApple
Дечко, рано ти е още за гадженца. Седни си на дупето и си учи уроците. Като пораснеш може и връзка на цели 7 дена да имаш, представяш ли си?!?!?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
12 имаш ли?
ПО-ТЪПО НЕЩО НЕ БЯХ ЧУВАЛА, ЧЕСТНО!"КЕФИ ме, но не го обичам, а той ме обича и ме задушава." О Боже мой! Как може да правиш толкова мръсно на момчето? Както казаха по-нагоре - ти не знаеш какво искаш и не заслужаваш момчето! И май това ще ти е единствената "сериозна" връзка в близост до 4-5 годинки, понеже все още не си порастнала за "гаджета".
![]()
Ти хем искаш сериозна връзка, хем да се натискаш и ебеш с всеки ...Първоначално написано от denityyy77
Е ти какво искаш да ти казва? ...Първоначално написано от denityyy77
Както казаха - ТИ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ И НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ !Първоначално написано от denityyy77
![]()
![]()
![]()
![]()
In your face..Първоначално написано от nepowtorima
![]()
![]()
Не искам да те обиждам, но ти не знаеш какво искаш от живота, колкото и гадно да звучи. Хем не искаш човек, който те задушава, хем не искаш краткотрайна връзка. Ако искаш да продължи връзката ви, обясни му как се чувстваш и може да проеви разбиране. Късмет на момчето.![]()
Зарежи го - ще му направиш услуга.
Как все свестните момчета попадат на малки неблагодарни пикли.
То ти ако го харесваше нямаше да обръщаш внимание на това
Първоначално написано от nepowtorima
Преди време и аз бях по същия начин на мястото на споменатото момче,давах всичко от себе си "Обичах" истински .... и си мислиш всичко е супер,чудесно,живота е страхотен ...докато не осъзнаеш че не получаваш тази същата любов обратно ........
По добре от сега,от рано да му се изясниш .... не го караи да живее в лъжа... остави го да намери момиче което ще го "задушава" и него.
bublin' all over again ...
Първо няма как от 5 дена да ти казва , че те обича . И като не си свикнала нормално да се чувстваш като в затвор. Щом искаш сериозна връзка е така ..
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Като по малка , бях в абсолютно същото положение . Поговорих си с момчето , казах му какво ме притеснява , и той започна да се контролира вече (: .. продължихме връзката си около 1 година , но после трябваше да се разделим ;д
Само давам пример как аз постъпих и подейства .. пробвай и ти ;д
Madonna-justify love ((music))
Съгласна съм с неповторима ... а и освен това ти явно си за кратките връзки, а не за една дълга,сериозна, запомняща се![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
;]] по-скоро ми е жал за момчето .... не за теб ... ти май много претенции имаш? Ти да не си толкова идеална???? и вземи да слушаш в часовете по български език ;]Първоначално написано от horacio
![]()
Женско съм
Еми може да ти е странно в началото и после да свикнеш, какво си се размрънкала от сега? Постой ако искаш, направете 10 дена и ако не стане и още се дразниш зарежи го. Ама момчето ти е толкова отдадено, а ти... Като се има на предвид, че имало много хубави момичета в неговото училище и той ги игнорира, трябва да се замислиш каква късметлийска си всъщност.