- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МмМ Стрях ме е да не го наранаа !!
Не знам дали знаеш, но много момичета мечтаят за именно такова момче - мило, грижовно, симтатично. Трябва да се радваш, че имаш такъв приятел, а не да мислиш, че едва ли не това е проклятие. Но ти гледай най - вече ученето си и по-малко внимание обръщай на любовния живот, защото макар че сега ти се струва крайно интересен и небходим, той все още не е придобил своята същност!![]()
Aбсолютно!!Първоначално написано от kalpazanka
[quote="TheBeliever"]Първоначално написано от xBadxApple
На 14 съм декември ще правя 15 !!
не мисля че трябва да късате щом ти е добре с него просто му кажи как се чустваш
не го заслужаваш определено !!!![]()
![]()
![]()
направихме 15 дена но всичко става по-зле постоянно се карамее . Определено крят е близо . Не че аз не го заслужавам а той мен ! Определено и на вас би ви писнало някой да върви постоянно след вас и да ви пита кое тва момче , коя е тая приятелка , с кой си чати дай хронология ,не влезай в тоя фейсбук ..... Разбирам ревнува ме ама чак пък торкоз . Да кажем да му давам основания ама .....
Тази скапана ревност от страна на единия,по-точно ненормална ревност съсипва всичко.Каквато и любов да има,тя се задушава от тези глупости.
И аз мисля може би така .. Незнам мн съм объркана ! Мислех че го обичам но толкова ме задуша че чуствата се изпаряват поне така мисля . Не изкам да го зарязвам . Толкова много хора ни се радват той е щастлив ! Неговите приятели всеки ден ми повтарят че откакто е с мен е като нов . Не искам да го нараня . Мисля че може би заслужа много по-добро момиче което да го обича така като той обича сега мен !!Първоначално написано от chronic
![]()
![]()
![]()