- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбените в звезди...
съгласна съм с mechtattelka, дори не мога да разбера какво скачат, налитат, следят и целуват известните личности и техните снимки и само като чуят името му подскачат на един крак, но какво да се говори - детски истории, като че ли няма други момчета/момичета наоколо![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
За децата това е нормално според мен.
Аз когато бях съвсем малка (някъде около първи клас може би) искам да се оженя за Слави. След това към 10 годишна възраст си бях заплюла друг и така.
Когато се влюбих наистина за първи път, разбрах, че тези увлечения по хора от телевизията не са истинкски. Беше ми много тъжно, като го разбрах, но такъв е живота. Нормално е децата да не осъзнават всички неща и да бъркат чувствата си.
Ако пък говорим за тинейджърите на по 15-16-17.. Това според мен вече си е някакво болестно състояние.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от RoSKo0o0
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Преувеличение, детинщина, излюзия......
извод ~~ ето защо са ми скучни сериалите
Просто нямам думиособено за Дъстин Бийбър ...пълен кошмар всички момиченца се лепнали на него We love J.B
.. като видя такова нещо бягам да се хиля на далеч
![]()
или па написват си по кецовете I <3 J.B
как може кога ще се спре тази мода за това момче вече прекаляват всички го знаят стана по-известен дори от хубавите и добрите изпълнители ... но той стана известен с простотията си и той сам знае колко хора му се присмиват и колко много 12 годишни момиченца го обичат УЖ
![]()
Абе мога да еба повечето фолкаджиики и без да им слушам музиката ама до там а какво е точно любов тва не мога да кажа понеже аз сам си пологамен човек![]()
Мене ако дъщеря ми цапа стената с разни плакати на някъв случаен певец/актьор и т.н. ще я изгоня от вкъщи, пък не ми се мисли ако е фенка примерно на джъстин бийбър или ако пише коментари от типа на "I <3 jb" в нета, ще трябва да се отрека от нея и да се извиня публично за такъв коментар, то това ще е срам за семейството![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Охоо аз до преди година и половина-две бях луда по Ренди ОртънАз и сега го харесвам, но тогава ми беше мания
![]()
![]()
![]()
А и Дженсън Екълс също
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Хах,това е просто период.Може да отнеме 1 месец или 3 години,но при всички случаи човек осъзнава,че това не е любов.Споко,пубертет !![]()