- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за последно казахте..
'Обичам те', на кого(а този човек заслужава/ше ли го?) и чувствахте ли го?
А колко често го казвате по принцип?
Аз ще се включа по-нататък.
*сън*
Преди две вечери на приятелят ми. Да, чувствам го. Да, заслужава го.
Не го казвам често. Даже понякога си мисля, че не му го (по)казвам достатъчно. Но за сметка на това думите са винаги изпълнени с чувство и никога не съм ги изричала машинално или по задължение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Преди година и половина...да не са вече и две години.![]()
Трудно ми беше да го кажа,но го направих защото го чувствах и мислех,и си заслужаваше.
Сега не виждам човек,който заслужава да му го кажа.![]()
;]
Да, на родителите си преди 2-3 дни, защото го заслужават! И съм благодарен, че имам такива родители!
хЪх...
Не помня.. преди няколко месеца. Чувствах го. Дали си заслужаваше... не.
Преди 5 минути на жената за лека нощ!А по принцип си и го казвам поне по 5 пъти в разговор!
Точно тези думи "Обичам те" не съм ги изричала отдавна на любимия човек. Дали го заслужава.. ? Не знам, може би го заслужава защото го обичам и си втълпявам, че го заслужава. Но разума крещи, а сърцето го боли.. Чувствах го, както и го чувствам 1година и 6месеца.. Казвах го всеки ден по няколко пъти и се чувствах прекрасно когато го правех.. но сега ме боли да го изричам, не защото не го чувствам, а защото страха от нов удар е огромен.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Казах и 'Обичам те' преди 2 дни.
Иначе почти всеки ден и го пиша.
Да, ТЯ го заслужава.
Доста често си го казваме/пишиме.
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Излиза, че да кажеш "Обичам те" е по-страшно от това да идеш на зъболекар. Милите..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Отдавна. Заслужаваше го тогава - на момента. Вече не.
Сега се въздържам от такива думички, защото после се започват едни клетви за вечна любов и тн. и някакси не ми се занимава с блъфиране вече.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Преди 2-3 месеца- да заслужаваше го и все още го заслужава![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Преди няколко дни на приятеля ми, да той го заслужава.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Последно онзи ден,на mp3-ката ми,след като благодарение на нея изтърпях поредната скучна лекция по висша математика![]()
Да,преди няколко дни на родителите и преди няколко дни на момичето което харесвам,но не си заслужава да ги изричам повече тези думи освен на родителите ми!![]()
На най-добрата ми приятелка вчера или оня ден.ДА,заслужава го,и то много,за да ме търпи такава,каквато съм![]()
5 години май стнааха, тя го заслужаваше ама аз не го мислех..![]()
☆ Addicted to Addictions
Мисля че последното "ОБИЧАМ ТЕ" го казах преди ако не се лажа.. 5 седмици на едно момиче..![]()
ESL !!!
Казах го преди около половин час на най-страхотния човек, който съм срещала!Най-добрия ми приятел.
И ГО ЗАСЛУЖАВА, ОО ДА!
Последно го казах вчера на приятелят ми. Чувствам го, мисля го и ако има някой, който наистина заслужава тези думи, то за мен това е той!
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от fUcKsMiLe
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз последно го казах вчера, на вече бившият си(не мислех, че някога ще кажа, че ми е бивш.. ;х).. да заслужаваше го(и все още го заслужава.. )!
Да чувствах, и все още го чувствам..
По принцип си го казвах, винаги когато ми се приискваше да му го кажа, въпреки че го знае..
А сега вече май... няма смисъл да изричам тези думи и едва ли ще ги кажа, на друго момче в близките месеци..
*сън*
Преди месеци и го казвах всеки ден..сега, когато не сме заедно![]()
...няма на кой да го кажа
Амии преди няколко дни на най-добрата ми приятелка и да, заслужава го. Иначе на гадже не съм казвала, че го обичам, просто защото не съм се влюбвала.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Обичам те-казах го вчера на най-добрата си приятелка.Тя го заслужава.За мен думите "Обичам те" не трябва да се казват на кого да е!