.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139

Град
    София
    От ноември 2009 не съм го казвал, тогава го казах на единственото момиче с което съм бил...

Не го казвам много често но последният път беше преди 2-3 месеца. За мое съжаление човекът на когото го казах изобщо не го заслужаваше

Преди 7 месеца и от тогава съм се заклел да не повтарям тая грешка!
    (преди това съм го казвал, но никога не съм го мислил)

-Не го заслужават.
    -Не го мисля.
    -Не искам да лъжа дори и тъпите кифли...

Много често думата се използва срещу теб. Правите слаб и уязвим, а това е последното нещо което искам. Да показвам слабост пред някой друг. Думите приятел, мразя и обичам са твърде силни, така че ги използвайте само, ако наистина ги мислите.

Снощи казах "ОБИЧАМ ТЕ" на приятеля си.Да, заслужаваше го!Хмм, дали го казвам често - определено ДА! Мога да кажа, че всеки ден го казвам!Не знам, дали това е добре или не... но щом го чувствам какъв е проблема?

От тоя аватар не може да се очаква друг отговор

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Преди около 2 месеца .. -.-
    и не, не го заслужаваше...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

100% от тия, които са с някой в момента казват, че го е заслужавал 100% от тия, които вече не са с въпросния човек казват, че не го е заслужавал (rofl)

Преди 3 месеца,не го чувствах и не го заслужаваше ноо беше романтично (ако не друго)

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Казах го преди около половин час на най-страхотния човек, който съм срещала! Най-добрия ми приятел. И ГО ЗАСЛУЖАВА, ОО ДА!

cetor, Нещо много ги разбираш тези неща бе. Да позная ли, ти никогс не си усетил това чувство и е много тъжно.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не съм го казвала на друг, освен на баща ми, определено го заслужава, но според мен е по-важно да показваш любовта си с действия, отколкото с думи.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мисля така точно, защото го усетих Имало е само едно момиче за което ми е пукало и въпреки всички проблеми, и че вече нямаме никаква връзка, ако ми поиска услуга ще и помогна с цената на живота си

Град
    bitchville
    не съм го казвала и няма докато не го усетя....(говорим за гаджето, нали.. :д )
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Вчера, написах ги за най-ценните ми хора

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от cetor
    100% от тия, които са с някой в момента казват, че го е заслужавал 100% от тия, които вече не са с въпросния човек казват, че не го е заслужавал (rofl)
    Не е точно така.
    Понякога нещата се стичат не както ги искаме ние, за това казваме, че не си е заслужавало. /като изключим изневерите, големите караници и т.н. - тогава вече наистина не си заслужава, според мен : ) /
    *сън*

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Днес го казах на най-добрият ми приятел въпреки, че беше с половин уста (по-скоро той ми го каза и аз отвърнах "да и аз теб".). мисля го, но някак си ми е трудно да го кажа. На приятелят ми не съм го казвала, сигурно няма и да му го кажа скоро по простата причина, че все още не го обичам. Иначе единственият човек на който мога да кажа "обичам те" и наистина да го мисля е баба ми

Иначе го казвам и на най-добрите ми приятелки доста често - наистина го заслужават, през какво ли не сме минали заедно ...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Преди 3 часа го казах на Веси като си говорихме.И да,заслужава го много ясно. :д

Град
    София
    Еми сигурно преди около година И да,въпреки че не съм с това момиче,мисля че го заслужаваше,защото и тя ме обичаше и много си допадахме,но връзката се прееба по моя вина и донякъде може би съжалявам

П.П Попринцип го супер рядко и не на всяка,която ми пусне 1 език,но като го казвам,го чувствам наистина
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

да - преди 4-5 дни, на най-добрия ми приятел всъщност той ми ги каза, аз също

Град
    София
    Опса,забравих,че с 1 много добра приятелка си казваме "обичам те",всеки път,когато единият направи нещо за другия Но това е приятелско и не е вложен смисъла на същността на думата,така че не знам дали се брои...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    преди има няма 1 минута дали го заслужава-не мога да се сетя за момиче което да го заслужава повече.
    Дали го чувствам- по-силно от всякога
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    На приятелят ми го казах,преди няколко дни ,напълно го заслужава
    Искрено искам да го изкрещя на майка ми и баба ми ....но нали съм тъпа....
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от cetor
    Това е тийн форум, какво се очаква от деца и тинейджъри?
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен
    В миналия си живот
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Преди няколко дни на една приятелка. Заслужи си го....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си