- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за последно казахте..
Вчера на приятеля ми, да чувствам го.Може още да не е обич нз не съм сигурна, но определено държа ужаааааааасно много на него![]()
Аз постоянно казвам обичам те на приятелите си ... може би на ден по спр много пъти ... да заслужават го и аз наистина много, много ги обичам ((sun))
Преди 2-3 месеца на едно момиче което не го заслужаваше това обичам те...до сега съм го казвал само на 2 момичета.
>>DjBelev<<
Много ми се ще да го кажа на сегашния, ама няма още.Не му е дошло времето.
Иначе ги разправях на бившия ми последно миналата година тея... много съм го лъгала![]()
Отделно двете ми шматки го чуват почти всеки ден, ама то вече си е вярно там и заслужено. <3
Преди 2 минути на зарядното за телефона. Беше в крайна сметка под шкафа. Мислех, че съм го загубила.Но то се завърна!!
![]()
Без бъзик, май току що изпитах истински красиво чувство на детска радост + обич.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^аз на тостера ми, защото печката отказва нещо и няма как да си направя нещата, тъй че сме в сходно положение.
Иначе досега на който съм го казвал, все го е заслужавал за онзи момент, който е бил.![]()
Ценя си думите както и ценя хората на които го казвам.Казвал съм го на един човек и той ги заслужаваше с всяка точка от себе си.
на излизане от даскало, на Джи ... ми що да не го зслужава, дружка ми е, леко чалната, но това й се води положително качество ;дддд
Иначее доста често го казвам (на приятелки, близки ... но досега ен ми се е случвало да го кажа на момче ;д)![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Онзи ден си го казахме с най-добрия ми приятел. Наистина го залужава.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Снощи на приятелят си. Да, чувствах го. Да, заслужава го.
По принцип му го казвам доста често, защото доста често изпитвам желанието да му го повтарям.
Вчера на приятеля ми.Чувствам го и определено го заслужава.
А колко често го казвам.. По принцип често но понякога през ден,два .. не са важни думите,а действията![]()
аЗз нЕе ВяРвЪъМ вЛюБуУуФтЪъ, ЗъЪшЪТоТуУ еДинН ТаАпАк МиИИ яЯя УтНеЕ/!/
50/50Първоначално написано от fUcKsMiLe
30/70Първоначално написано от fUcKsMiLe
Всеки ден.Първоначално написано от fUcKsMiLe
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За последно към жив човек: Тази сутрин. :P Чувствам го, да.
За последно последно: преди 10 минути на тарантулата ми, когато се опита да ме изяде през стъклото, хвърляйки се от кокоса.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
брат ти да не е момиче беПървоначално написано от Oblache
иначе по темата
преди два дни, чувствах го, да, човекът винаги ще го заслужава![]()
Ами преди 3месеца на вече бившия ми приятел , тогава го заслужаваше и наистина го обичах , но всичко се мени адско бързо и ..![]()
Иначе го казвам често на най - добрите си приятели и на сестра ми , защото наистина си ги обичам![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Последно го казах преди около 2 месеца на бившия ми.Чувствах го да,ама определено не го е заслужавал.
Ох... скоро беше, но не се сещам точно кога! Да, чувствах го. Вече не знам - щом са неебателни вече към мен... не виждам смисъл да го казвам. Всичко, което е в сърцето ми, явно ще си отиде в гроба с мен.
Преди час на приятеля ми.. Да, заслужава го! :]
"За тебе мислех и тогава.. природата ме караше да плача"
- Хосе Мария Ердия
Скоро не съм му го казвала, защото напоследък само ме дразни..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не съм го казвал на човек от мнооого време, главно защото вече хората по-трудно могат да изкарат сходни думи от мен.
Може би последния път беше на една приятелка за това, че има нервите да се занимаваме заедно с инициативи, които малко хора биха подкрепили.