- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за последно казахте..
мда вчера го казах на моето момче и напънло го заслужава,казваме си го всеки ден![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
и аз така...Първоначално написано от djipsito
![]()
awerw♥
Е казах "И аз"на моя,че е заминал на море и се чухме по телефона преди няколко часа.
Вчера на една приятелка - помогна ми в труден момент! И да, заслужаваше го![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Така или иначе за човека нищо не значат тези думи, не виждам смисъл да му ги казвам.Иначе беше наскоро...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
предииии..5 месеца някъде на едно момиче което изобщо не го отрази
тва ми беше 1-вия и вероятно последния път който казвам "Обичам те" в очите
а самата дума (те са 2 де)..ИЗОБЩО не я използвам
само когато с комшията се ебаваме един с др. или с др. ФР !
Stand Your Ground
Не харесвам да ги казвам. Да не кажа, че и мразя.
Казах ги последно преди... няколко месеца сякаш.
Твърде лигаво ми е да си казваме такива неща постоянно, всеки ден. Особено по телефона пък. Голяма глупост.
По-скоро мога да кажа 'не те обичам' и да продължавам да си се държа мило, отколкото да изпадам в захаросанолигави гнусотии...
Той пък като ми каже 'знам, че ме обичаш' и аз с типичния си студен поглед казвам 'друг път'. Той се усмихва и ме целува и ми казва 'знааааам, знааам, просто няма да си признаеш'...
"Обичам те." Бляк.![]()
Думи, думи, думи...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Преди няколко дни казах "и аз" на най-добрата ми приятелка.Попринцип не мога да го казвам често,дори и да го чувствам.
![]()
Тази седмица, не помня точно кога. Казах го на най-добрата ми приятелка. Често й го казвам, тя го заслужава.![]()
момиче съм
shoael
Снощи по телефона на него...![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Преди една година,защото си мислех,че беше истинско.
Сега не мога да го изрека,а си заслужава,но още не мога да го усетя истински.
Преди 2 дена на приятеля ми. Не му го казвам често, но си го заслужава.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
преди една година.. заслужаваше го но се промени и ся не го заслужава![]()
![]()
Казах го за последно преди 2-3 дена..на едниствения човек (от мъжки пол),който някога съм обичала..все пак 4 години познанство и 2 сериозна връзка и още 1 със събираници и разделяници..мисля,че го заслужаваше тогава,и сега ,и ще продължи да го заслужава защотото винаги е до мен и застава зад мен в най-трудните ми моменти..
Казах го и на Ева..най-добрата ми приятелка..онзи ден ,когато се чухме..и вчера на сестра ми.Те знаят,че дори да не го показвам и казвам често наистина ги обичам...и означават всичко за мен..![]()
![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Снощи.
Преди няколко дни го казах на най - добрата ми приятелка. И тя невинаги го заслужава, просто в конкретния момент ми помогна само с присъствие (макар за някои по - сериозни неща да не мога да разчитам на нея). Иначе на момче дори не помня кога съм го казала за последно.
Миналия ден на едно момиче,което ми свърши една работа.Казах й:"О,страшна си,мерси много,обичам те" Еми,не,не го мислех.![]()
Казах "Обичам те" на една моя дружка- icebullet14 преди около 10 минути. Обичам те!![]()
Последно го казах на една ненормално, напушено извънземно преди около 15 минути .. Обичам теее, Velkovsgirl![]()
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Днеска го казах,да човекът го заслужава![]()
Преди 4 дена на приятеля ми,а дали го заслужава-да и даже много повече заслужава от тези думи![]()
Не си казваме "обичам те" често,но пък си го доказваме всеки ден![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**