- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за последно казахте..
На момче,преди около 3 месеца - първата ми истинска любов,съответно да,изпитвах го.Не го заслужаваше.
И всеки ден на най-добрата ми приятелка.Напълно заслужено и истиснко !
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Преди няколко часа на баба ми. Спорихме дали аз я обичам повече, или тя мен.![]()
Имайки предвид, че не го казвам рядко, никога не съм казвала Обичам те на човек, който не го е заслужавал, защото щом съм го обичала, значи си е имало причина, дори тя вече да не е фактор.
на приятелят ми... преди 20 мин някъде...![]()
awerw♥
Преди месец някъде и да мислих го че го заслужава но жестоко съм се лъгала![]()
отдавна беше, на приятеля ми, заслужаваше го.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Казвала съм го само на 1 човек , даже не го и мислех .. и изобщо не го заслужаваше като се има предвид , че цялата ни връзка е била няква супер голямата лъжа) оттогава не се доверявам лесно на момче .. макар , че имаше едно момче след него , което много обичах .. пак не му казах
![]()
последно на сестра ми..не съм я виждала от месец и много ми липсва..и го заслужава много ясно..винаги й го казвам... иначе не ми се случва мн често да казвам ОБИЧАМ ТЕ...ако става дума казвала ли съм го на моче..да на едно единствено най-голямата ми любов ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Преди месец >.< от тогава тази дума не е присъствала в живота ми.
Не съм перфектен но си струвам!
Последно казах "Обичам те" на моето бившо гадже.Сигурна съм,че го заслужаваше и все още го заслужава.Причината поради която скъсахме беше ,че аз избухнах,сдърпахме се и той ме хвана за врата.От тогава не се поглеждаме много.Но напоследък пак започваме да си пишем.Не мисля,че нещо ще ни свърже отново.Преди да станел гаджета,бяхме много добри приятели.Надявам се отново да бъдем такива.