- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Облеклото ? колкото по ексцентринчно по-добре ?
има един проблем с панталоните...къде ще си държа всичките неща от джобовете ? телефони, портмоне,ключове(които не са никак малко на брой) знаете по дънките можеш да натъпчеш какво ли не....Първоначално написано от scytheswath
Взимаш си една малка мъжка чанта. Готини са и стоят хиляди пъти по-добре от дънки с издути от какво ли не джобове.
Хахахахахаахах - всеки път като видя накоя мутра с ластична тениска, обръсната глава и анаболни пъпчици по врата с ендо малко портмоненце висящо от презрамка на кръста не мога да не избухна в смях .....Първоначално написано от PinkPan7her
В по-горната снимка може да забележите че моят тоалет позволява носенето на всички необходими за оцеляването устройства и консумативи по джобовете без забелжимо издуване))
Никой себеуважаващ се мъж не би тръгнал по улицата с такава чантичка.Портмонето в задния джоб,ключовете в десния,телефона в левия и си готов - няма да ти се издуят толкова много джобовете и ще е около 4 пъти по-добре от чантичка.
Ако имаш толкова много неща да носиш,че не ти стигат тея джобове или си вземи някое яке или нормална раница - хем ще е по-удобно,хем ще изглежда по-добре.![]()
аз си мисля че вече е време за загърбя маратонките и да почна да нося обувки, било то и спортно елегантни..какво ще кажете ?
Не. Ако този, който искаш да "зарибиш" харесва семплото, например, как ще се трогне от нещо ексцентрично? Аз не харесвам мъжете, които се обличат ексцентрично, камо ли в различни шарени цветове... според мен това не е мъжествено и такъв не може да ме привлече по никакъв начин.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе аз казвал ли съм ви, че сте много прости майна?
Като не можете да си съчетавате цветовете и дрехите ще стоите деТСвени![]()
Аз мога да нося и лайм и оранжево и пак да ми тича.
...
Чък,ти ли си?Първоначално написано от CanisDirus