- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгреших ли?
Имах дълга връзка с едно момиче и двамата се обичахме, но след няколко мой грешки решихме, че трябва да се отдръпна. Не ми беше лесно. Сега и двамата ни боли, но ме е страх, че ако все пак се съберем отново пак ще я наранявам и ще става все по-лошо.
Най-гадното е, че никой всъщност не разбира, че го направих, за да я предпазя от това което съм. Всички си мислят, че сме се разделили, защото на мен не ми пука за нея...
Въпроса ми е сгреших ли?
Ihr alle habt Angst vor mir!
Безгрешен човек няма.Ако си се поучил от грешките си,тогава може да ти кажа че я заслужаваш и има шанс да се съберете отново.Първоначално написано от DieAngst
Но не си ли,избора ти е бил правилен.
В случай че се съберете,нараниш ли я отново,смятай че ще ти е за послено.
Според мен не. Виж, когано обичаш едно момиче ( или момче - без значение ) и то истински, правиш всичко възможно, то да бъде щастливо, усмихнато и т.н. По мое мнение не си сгрешил, но щом сте се разделили и искаш да се съберете отново, мисла че първо трябва да проведете един откровен разговор.Но щом и двамата се обичате, ще преодолеете трудностите.![]()
Ако видиш честен човек - убий го, за да не се мъчи.
Да знам, че всеки прави грешки и тъй като знам, че аз ги правя непрекъснато реших, че така ще е по-добре и за двама ни. Не искам да я наранявам, не бих позволил тя да страда заради мен(въпреки че сега се случва точно това).
Точно за това се разделихме Sh@d0w, за да не я наранявам повече, защото не искам да я загубя по толкова гаден и за двама ни начин.
Ihr alle habt Angst vor mir!
Какво ти казва сърцето? За теб самия правилно ли си постъпил?
ПС: Аз съм в почти същата ситуация с разликата, че аз го реших, за да не я подлагам на излишни страдания.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Моля ви,не се филмирайте.Погледнете колко тъжни и самотни хора има около вас,а вие имате любовта и я захвърляте.Да,знам,че боли и че е трудно,но сам се замисли - не си ли струва за цялото останало щастие?Според мен,разделени или не,в скоро време няма да спрете да се обичате.За мен е по-добре да се наранявате докато сет заедно,отколкото от разстояние.
Много ми става интересно като прочета нещо от сорта на "аз го реших за нейно добро". Защо не оставите момичето само да реши какво е добро за нея?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
Първоначално написано от DieAngst
Според мен имаш шанс с нея. Щом все още и двамата се обичате - не я карай да страда напразно.Но първо трябва да си поговорите и да решите ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ.
@Sh@d0w
Първоначално написано от DieAngst
?Първоначално написано от fear4o
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А защо вместо да мислиш за раздяла не се постара да спреш да правиш тия грешки? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм..Първоначално написано от Hilary_
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от marin4itu
някой хора не искат да се променят
+идноПървоначално написано от malinenakruv
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
аз бих направила тази жертва за любовта си,но явно ти не си способен на това .. а може би не я обичаш достатъчно?? не казвам нищо но съдя по себе си,бих направила и невъзможното за да запазя връзката
Сгрешил си,оставил си я въпреки че я обичаш.Потърси начин да поправиш грешките си.
Пишеш увъртяно.
Кажи какво точно си правил, че се е стигнало дотук, пък ние ще ти дадем съвет.
Разкажи историята си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
тогава да не ми говори за любов ..Първоначално написано от malinenakruv
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Любовта не трябва да е причина човек да се променя.Имам предвид коренно,да премахва черти от характера си и така нататък.
Просто или приемаш човека такъкв какъвто е,или след време осъзнаваш че не е за теб именно поради тези различия в характера.
Продължаваш напред,докато намериш това което търсиш.
Не, не си сгрешил!!Направил си, това което си мислил за редно, нали? Ти сам казваш, че като си до нея я нараняваш, по някакъв начин.Но от друга страна, ако тя супер много те обича може би ще ти прости и ще иска отново да сте заедно... . ..
Обичате се - съберете се отново. Избягвай да правиш грешки. Щом осъзнаваш грешките си това е добре (някои не го правят, което е жалко) така че няма какво да чакаш.. поговорете си и оправете нещата..