- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтини хапчета за отслабване?
хахаха. .. добре щом така мислиш .. айде гълтай хапчета , натрови се и влез в болницата .. да видиш няма ли да се окажем прави![]()
Не си трови организма с хапчета. Ограничи сладкото, хляба и газираното до мимум или мини на някакъв хранителен режим.![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Абе недей знай много. Още в предните постове говориш, при положение, че нито ме познаваш нито знаеш какво правя за да отслабна. Просто всички отговаряте на друго, не на въпроса. :P :*Първоначално написано от LoveChocolate
И защо сме отворени .. защото сме ти казали, че с подобни боклуци само си съсипваш организма ли ?Хах, ами добре.. Върви пий отрови, ние ще се обадим в спешното да им кажем да те очакват. Не се притеснявай :P
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
250-500 грама седмично, 1-2 кг за месец. И не само аз, ами и СЗО го разбира така.Първоначално написано от nikitooo92
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Виж какво,няма смисъл от това да споримПървоначално написано от kalpazanka
Пак ти казвам,чувствам се чудесно,който както иска да разбира нещата,истината е ,че понякога хапчетата помагат,специално тези,съчетани с хранителен режим,и разбира се,който има време за спорт(аз обаче нямам),стават чудеса,само желание,вяра и воля!Относно мацката,която е създала темата,не мисля,че мога да и дам по-изчерпателен отговор от първия,но ще повторя:Инхуа Слимминг,8лв,36 хапчета,в аптеките
![]()
Абе ти щом не искаш да си кажем мнението , защо правиш тема .. злеееее![]()
предполагам имаш време да спазваш диета нали? мн по-добре е да започнеш да се храниш по-здравословно , отколкото да пиеш некви хапчета.Първоначално написано от Dessynka
ама ти си знаеш де![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
++ точно! За тези 20-30 лева където ще дадеш за хапчета и ще гладуваш, по-добре си вземи една карта и бавно, но сигурно ще свалиш килограмитеПървоначално написано от billytalent
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Знам, че не искаш да чуваш ''спорт и здравословно хранене'', но все пак ще дам и моето мнение. Не съм пила хапчета за отслабване, нямам и намерение да пия. Ако искаш някакво хапче, защо не си купиш примено ябълков пиктин на хапчета - той спомага редовността на стомаха. В смисъл ако все пак си наложиш лек хранителен режим + продължителни разходки в парка или малко спорт в съчетание с тези хапчета мисля, че ще постигнеш дълготрайни и добри резултати. Цената мисля беше около 4 лв за 90 броя.
ТИ СИ ЛУДА ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ ЗА ХАПЧЕТА , КОИТО ЩЕ ТЕ ДОВЕДАТ ДО ОЩЕ ХАПЧЕТА![]()
Закво всички само критикувате тука бе говедааа. Ако идкам ще си се тровя и се тровя. Ходете се гърмете, барем нещо полезно да свършите...
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Абе хора кво ви пука за тази, избрала си е да се съсипе,нас кво ни грее? Има си мнение, не се вслушва в истината ил по-скоро отказва да я приеме... За мен това е човек не повече 15 год. и то още по-зле не само за организма, защото точно в тази възраст той се нуждае от всичко... Но и за отношението, за начина на писане и тн. Подкрепям мнението на Rebirthing
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хапчета за отслабване в комбинация с евтини - не добра идея ...
Чувала съм за тези Alli, които ги продават в аптеките, но нямам представа колко струват.
Знаеш ли колко са коварни? Мазнините, които не са усвоени, изтичат от ануса без позив за дефекация. Познай дали няма да стане за резил в училище.Първоначално написано от SorrowEyes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох абе като цяло прави сте, че хапчетата не са най - разумното решение, но момичето явно така си е решило, така че поне искам да препоръчам едни които при мен помогнаха и не са дали странични ефекти - казват се SlimWeight Pro и не са скъпи.. абсолютно съм ЗА спорта и здравословното хранене, но поне някой да й отговори на въпроса все пак ...![]()
Окей .. Не ти трябват хапчета. В по-горен пост си писала, че правиш упражнения във вас, не си описала как се храниш но да приемем, че се храниш правилно.. (съмнвам се малко де :д ) не знам до колко за теб е "евтино".. но може да опиташ с лкарнитин! Потърси инфо в гугъл, може и да те заинтересува. И не се подвеждай от рекламата на ВитаСлим за най-чистия лкарнитин :д
Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.