.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    хахаха. .. добре щом така мислиш .. айде гълтай хапчета , натрови се и влез в болницата .. да видиш няма ли да се окажем прави

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    Не си трови организма с хапчета. Ограничи сладкото, хляба и газираното до мимум или мини на някакъв хранителен режим.
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    хахаха. .. добре щом така мислиш .. айде гълтай хапчета , натрови се и влез в болницата .. да видиш няма ли да се окажем прави
    Абе недей знай много. Още в предните постове говориш, при положение, че нито ме познаваш нито знаеш какво правя за да отслабна. Просто всички отговаряте на друго, не на въпроса. :P :*

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И защо сме отворени .. защото сме ти казали, че с подобни боклуци само си съсипваш организма ли ? Хах, ами добре.. Върви пий отрови, ние ще се обадим в спешното да им кажем да те очакват. Не се притеснявай :P

Повече от фен Аватара на VikitoRia

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo92
    Ми не знам какво разбираш под плашеща и рязка,защото това са 2 седмици,почти 3,в които съм ге свалила тези 6 кг,за мен е нармално време,не е примерно "Свалете 10 кг за една седмица",но аз се чувствам много добре,и не мисля,че има нещо плашещо в това,да отслабнеш и да се чувстваш добре в кожата си,не казвам,че трябва да ядеш като прасе,и да чакаш ефект от хапчетата,но пак казвам,те се водят по-скоро като хранителна добавка
    250-500 грама седмично, 1-2 кг за месец. И не само аз, ами и СЗО го разбира така.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo92
    Ми не знам какво разбираш под плашеща и рязка,защото това са 2 седмици,почти 3,в които съм ге свалила тези 6 кг,за мен е нармално време,не е примерно "Свалете 10 кг за една седмица",но аз се чувствам много добре,и не мисля,че има нещо плашещо в това,да отслабнеш и да се чувстваш добре в кожата си,не казвам,че трябва да ядеш като прасе,и да чакаш ефект от хапчетата,но пак казвам,те се водят по-скоро като хранителна добавка
    250-500 грама седмично, 1-2 кг за месец. И не само аз, ами и СЗО го разбира така.
    Виж какво,няма смисъл от това да спорим Пак ти казвам,чувствам се чудесно,който както иска да разбира нещата,истината е ,че понякога хапчетата помагат,специално тези,съчетани с хранителен режим,и разбира се,който има време за спорт(аз обаче нямам),стават чудеса,само желание,вяра и воля!Относно мацката,която е създала темата,не мисля,че мога да и дам по-изчерпателен отговор от първия,но ще повторя:Инхуа Слимминг,8лв,36 хапчета,в аптеките

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Абе ти щом не искаш да си кажем мнението , защо правиш тема .. злеееее

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Пффф как си знаех че веднага ще почене да наливате. ахах

Така 1во - не, не искам да съм анорексичка и много добре знам кое е нормално слабо и грозно слабо. Трябва да сваля 5 кг, няма да ходя на фитнес и т.н. защото нямам време. Упражненията, които правя в нас не са достатъчни. Не се тъпча като "свиня" , ям доста по-малко от преди, но все пак ям,а не гладувам, защото е вредно Просто ми трябва нещо с което да съм свалила 5-6 кг до Юли.

Ама иначе мерси много за помощта
    предполагам имаш време да спазваш диета нали? мн по-добре е да започнеш да се храниш по-здравословно , отколкото да пиеш некви хапчета.
    ама ти си знаеш де
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Вместо да даваш пари за глупости, си вземи една карта за фитнес.
    ++ точно! За тези 20-30 лева където ще дадеш за хапчета и ще гладуваш, по-добре си вземи една карта и бавно, но сигурно ще свалиш килограмите
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Знам, че не искаш да чуваш ''спорт и здравословно хранене'', но все пак ще дам и моето мнение. Не съм пила хапчета за отслабване, нямам и намерение да пия. Ако искаш някакво хапче, защо не си купиш примено ябълков пиктин на хапчета - той спомага редовността на стомаха. В смисъл ако все пак си наложиш лек хранителен режим + продължителни разходки в парка или малко спорт в съчетание с тези хапчета мисля, че ще постигнеш дълготрайни и добри резултати. Цената мисля беше около 4 лв за 90 броя.

ТИ СИ ЛУДА ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ ЗА ХАПЧЕТА , КОИТО ЩЕ ТЕ ДОВЕДАТ ДО ОЩЕ ХАПЧЕТА

Повече от фен
    Закво всички само критикувате тука бе говедааа. Ако идкам ще си се тровя и се тровя. Ходете се гърмете, барем нещо полезно да свършите...
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Закво всички само критикувате тука бе говедааа. Ако идкам ще си се тровя и се тровя. Ходете се гърмете, барем нещо полезно да свършите...
    Алооо, внимавай как се изразяваш. Това е форум, а не женския пазар. Трови си се и не занимавай хората с глупости, защото нито си интересна, нито си за пример !

Баси, такива теми трябва да бъдат абсолютно забранени !

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Абе хора кво ви пука за тази, избрала си е да се съсипе,нас кво ни грее? Има си мнение, не се вслушва в истината ил по-скоро отказва да я приеме... За мен това е човек не повече 15 год. и то още по-зле не само за организма, защото точно в тази възраст той се нуждае от всичко... Но и за отношението, за начина на писане и тн. Подкрепям мнението на Rebirthing
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Хапчета за отслабване в комбинация с евтини - не добра идея ...
    Чувала съм за тези Alli, които ги продават в аптеките, но нямам представа колко струват.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Хапчета за отслабване в комбинация с евтини - не добра идея ...
    Чувала съм за тези Alli, които ги продават в аптеките, но нямам представа колко струват.
    Знаеш ли колко са коварни? Мазнините, които не са усвоени, изтичат от ануса без позив за дефекация. Познай дали няма да стане за резил в училище.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ох абе като цяло прави сте, че хапчетата не са най - разумното решение, но момичето явно така си е решило, така че поне искам да препоръчам едни които при мен помогнаха и не са дали странични ефекти - казват се SlimWeight Pro и не са скъпи.. абсолютно съм ЗА спорта и здравословното хранене, но поне някой да й отговори на въпроса все пак ...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Окей .. Не ти трябват хапчета. В по-горен пост си писала, че правиш упражнения във вас, не си описала как се храниш но да приемем, че се храниш правилно.. (съмнвам се малко де :д ) не знам до колко за теб е "евтино".. но може да опиташ с лкарнитин! Потърси инфо в гугъл, може и да те заинтересува. И не се подвеждай от рекламата на ВитаСлим за най-чистия лкарнитин :д

Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си