.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Дразнител

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Е, той 100% се зарибява и ги сваля... вие какво си мислите само за красота ли си ги е сложил там?
    Съгласна съм. На мене като ми искат приятелство непознати, приемам само такива, за които поне съм чувала и т.н. и винаги ми пишат, зарибявки, а-у.
    Той щом ги добавя ще си пише с тях, или те ще му пишат. Не съм се сблъсквала с това, но и аз бих се чувствала ужасно, звучи много дразнещо.

Ревност ли улавям? Бъди по спокойна и му имай доверие. Защото, ако не друго то с ревност, може да приключи тази връзка. Може наистина да си права, но може и да не си.

Град
    Провинцията
    Ухх, това е гадно ;d Явно си търси нещо по-интересно. Малко грубо ще прозвучи, но ако го задоволяваше достатъчно, нямаше да търси други момичета с оправданието само да ги "видел". Очевидно е.

Зарежи го и се хвани с някой леприкон (h).

Град
    Hueco Mundo

Re: Дразнител

Цитирай Първоначално написано от malinenakruv
    Приятеля ми добавя във фейсбук който му падне ! Няма значение дали я познава или не - щом е хубава и иска приятелство !! Сигурно има половината град във приятели и най-дразнещото е,че са момичета !! Аз разбира се се дразня от това,защо след като ходи с мен ще добавя такива момичета които му се струват красиви !! Говоря с него и отговора му е " да ги видя "!! Какво ще им гледа за какво му е да ги гледа нали си има приятелка !!! Много пъти съм говорила с него на тая тема и ефект никакъв.Защо прави така?? И как да му обесня,че наистина не ми харесва и трябва да спре с това
    Много си самовлюбена. Връзката ви хич няма да трае дълго >_>

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Ухх, това е гадно ;d Явно си търси нещо по-интересно. Малко грубо ще прозвучи, но ако го задоволяваше достатъчно, нямаше да търси други момичета с оправданието само да ги "видел". Очевидно е.
    Общо взето - да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си