.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Кюфтак - жалък си. Да си направиш 2ри профил и да се цитираш как си със себе си.
    Толкова уравновесен си, че страдаш от мултипрофилна шизофрения

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Кюфтак - жалък си. Да си направиш 2ри профил и да се цитираш как си със себе си.
    Толкова уравновесен си, че страдаш от мултипрофилна шизофрения
    Той е гении, но такива простаци като нас му се подиграват, както и на Томас Едисон са се подигравали
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на ZipFail
    Така е, гениите всички ги мислят за луди. Ще съжалявате

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ ииии утре, 21-ви май, лично виждаме нашият съфорумник:

Абе Грегъри....за кого става на вЪпрос...?

Това за гениите е напълно вярно!

ГандалфИе...ако става на въпрос за мен, за жалост няма да стане Утре съм на екскурзия! (sun) 10 дена няма да може да си пиша с вас (cry) (cry) (cry)....но пък после ще се начета на простотии
    Im back...

Град
    стара загора
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Бишкотке ,моето момиче - от постовете ти оставам с впечатлението ,че осъзнаваш колко тъпо е това нещо ,наречено Християнство ,но същевременно имаш куп въпроси за живота и света ,който те заобикаля.
    Казвам ти го от опит - религията няма да отговори на нито един от тях, така че не се обръщай към нея с такава цел.

Просто приятелски съвет - току-виж те спасил от емоционално ,морално и материално затъване
    Че ти пък къв опит имаш
    А и целта на религията не е да отговаря на разни философско-научни въпроси, на които едва ли някой някога ще може да отговори.
    Купи си някоя книга по теоретична физика, или нещо свързано с метафизиката или философията, ако толкова те интересува, или гледай дискавъри
    А ако си толкова любопитен за "научната" част на духовното, то повече окултизма се занимава с това, макар че не толерира любопитството.
    А каква е целта на религията????
    някой ще му отговори ли , че ми стана интересно
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ето една тема в един форум за православието, в която хората коментират каква е целта на религията - http://forums.pravoslavie.bg/viewtopic.php?f=32&t=1164

Не съм я чел, но сигурно са прави

Град
    стара загора
    на мене ми е интересно какъв щеше да е отговора
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Това няма да промени живота ми..

Мега фен
    Много яка тема Нейми - сбирщина идиоти цитират Библията ,вместо да отговарят в прав текст на зададените им въпроси (откъде ли ми е познато) - дали защото нямат нужният капацитет или защото просто е по-лесно да получиш отговора ,вместо да достигнеш сам до него.

Общо взето отговора с няколко думи беше - целта е да вярваш и да се оповаваш на Бог. Яко ,а? На същия този отмъстителен ,жесток и очакващ преклонение Бог ,който е избил (според Библията!) няколко милиона души. Еха ...

Жалко че не живеем ~1930г. - щях да отговоря "Смисълът на живота е да служим на Фюрера" - щеше да има същата морална тежест.

религиите са създадени с цел манипулация и контрол.

п.с. Библията сама си противоречи. писана е от хора. дори и да има Бог, той не е такъв, какъвто го представя християнството.
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    Не разбирам как можете да вярвате в нещо, което не сте виждали. Разбирам да си изпаднал в клинична смърт и да си видял Бог, ама ей тъй да си кажеш : "Бог съществува" ... Само да не почнете сега без вяра еди си какво е невъзможно. Вяра в Бог и вяра, че можеш да направиш нещо, са две коренно различни значения на думата "вяра".
    Това че не виждаш нещо не значи че не съществува. Абстрактните работи не могат да се видят, но могат да се почувстват, последователно съществуват. Примерно вятър, любов, гравитация и тнт.

Цитирай Първоначално написано от CrazyMims
    Не разбирам как можете да вярвате в нещо, което не сте виждали. Разбирам да си изпаднал в клинична смърт и да си видял Бог, ама ей тъй да си кажеш : "Бог съществува" ... Само да не почнете сега без вяра еди си какво е невъзможно. Вяра в Бог и вяра, че можеш да направиш нещо, са две коренно различни значения на думата "вяра".
    Това че не виждаш нещо не значи че не съществува. Абстрактните работи не могат да се видят, но могат да се почувстват, последователно съществуват. Примерно вятър, любов, гравитация и тнт.
    Водата също ли е абстрактно понятие....мога да я почуствам...ами тока, ужилването, лютеницата...да не изборявам още...
    А как чустваш Бог...като лек дискомфор около бъбреците...? Или паренне по баджаците...?
    Im back...

Фен
    Град
    Pasadena, CA

Re: Ако се докаже съществуването на С.....

Цитирай Първоначално написано от bazingaaaa
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Ако се докаже съществуването на Сатаната, то тогава ще се потвърди и съществуването на Господ.
    Вашите мнения.

А ако се докаже съществуването на Криптонит това ще докаже ли съществуването на Супермен?

True story.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Водата също ли е абстрактно понятие....мога да я почуствам...ами тока, ужилването, лютеницата...да не изборявам още...
    А как чустваш Бог...като лек дискомфор около бъбреците...? Или паренне по баджаците...?
    Добре тогава ще задам въпрос към "учените" хора, които не вярват във висшестояща сила. Как ще обясните способностите на баба Ванга?? Тя не е някоя шарлатанка, като повечето.. Е слушам ви?
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

много лесно, мила моя:

НЯМА

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ще ти са да няма.

Град
    Е както виждам свръхестественото цака науката щом не можете да докажете по научен начин способностите на баба Ванга..

Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Добре тогава ще задам въпрос към "учените" хора, които не вярват във висшестояща сила. Как ще обясните способностите на баба Ванга?? Тя не е някоя шарлатанка, като повечето.. Е слушам ви?
    Много просто!!! Всеки има тези способности...тоест това е минимума който употребяваме...тя просто е намерила начил за отключване на част от способностите закърнели в нас!!! Било то съзнателно или несъзнателно!!! Сещам се...преди се разправяше, че е засмукана от турнадо, но е оживяла...загубила е зрение, но е отключила тази способност присъща на всеки!!! И няма абсолютно никакви божествени простотии...!!!!!!!
    Im back...

я се стресни малко бе моме пикливо.

какво си мислиш? че 13095476193284769128649102764 трилиона хора спрямо които си интелектуално джудже щом чуят някой да прошепва "ванга" започват да пищят като малки момичнеца, напикават се и хукват с препъване, панически да бягат за животите си ли?

първо на първо никъде не съм намирал списък с пророчества на който да се разчита, нито филм нито кypeц. има предостатъчно хорица които са филмирали други хорица и са ги карали да мислят че са хари потъровци някакви до колкото знам и този случай е такъв.

второ, дори и да Е правила некви готини предсказания - so what?

едно време ей такива като тебе са посочвали дъгата и с изкъцлени очи са казвали "Как ще обясните това "учени" хора, които не вярват във висшестояща сила?"

може да си има напълно нормално, натуралистично обяснение както всичко останало до сегашния момент за което е претендирано да е MAGIC!!!

ех че тъпотия има по св

Град
    Много просто!!! Всеки има тези способности...тоест това е минимума който употребяваме...тя просто е намерила начил за отключване на част от способностите закърнели в нас!!! Било то съзнателно или несъзнателно!!! Сещам се...преди се разправяше, че е засмукана от турнадо, но е оживяла...загубила е зрение, но е отключила тази способност присъща на всеки!!! И няма абсолютно никакви божествени простотии...!!!!!!!
    Докажи с научни факти твоето твърдение. Дай ни пример за други хора със същите способности и обясни научно през какви фази минава човешкият разум, докато "отключва тези си способности".

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Докажи с научни факти твоето твърдение. Дай ни пример за други хора със същите способности и обясни научно през какви фази минава човешкият разум, докато "отключва тези си способности".
    Само едно ще кажа - използваш 3-4% от мозъка си!!!!!!!!!!!
    Im back...

Град
    [quote=gandalfepi4]я се стресни малко бе моме пикливо.

какво си мислиш? че 13095476193284769128649102764 трилиона хора спрямо които си интелектуално джудже щом чуят някой да прошепва "ванга" започват да пищят като малки момичнеца, напикават се и хукват с препъване, панически да бягат за животите си ли?

първо на първо никъде не съм намирал списък с пророчества на който да се разчита, нито филм нито кypeц. има предостатъчно хорица които са филмирали други хорица и са ги карали да мислят че са хари потъровци някакви до колкото знам и този случай е такъв.

второ, дори и да Е правила некви готини предсказания - so what?

едно време ей такива като тебе са посочвали дъгата и с изкъцлени очи са казвали "Как ще обясните това "учени" хора, които не вярват във висшестояща сила?"

може да си има напълно нормално, натуралистично обяснение както всичко останало до сегашния момент за което е претендирано да е MAGIC!!!

ех че тъпотия има по св

Град

Само едно ще кажа - използваш 3-4% от мозъка си!!!!!!!!!!!
    Жалко, че ти и тези 3-4% ги нямаш.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Това за тея 3-4% отдавна е опровергано и е пълен мит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си