.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

какво да правя ??

Здравейте .. имам един проблемм ..
    Значии днес се запознах с едно момче , което е с 6 години по-голямо от мене бяхме на кафе с приятелки и той беше на нашата маса с един негов приятел. По едно време нали почна да ми задава въпроси дали имам приятел разни такива.. , но азз съм доста срамежлива и отговарях му едва едва . Като станахме от кафенето решихме да се разходим в парка и когато отидохме той искаше да се разходим двамата за малко. Почнахме да си говорим пита ме защо толкова съм се притесснявала и така нататък и седнахме на една пейка. Стояхме ии както си говорим той ми каза ако те целуна ще спреш ли да се притесняваш и ме целуна. Преди това ми иска и номера , обаче аз незнам сега какво да правя харесва ми , но съм сигурна , че ако тръгнем ще иска да правим секс, а аз още не съм правила и мисля , че ми е рано. Моля ви кажете ми да го отрежа ли илии да направя нещо за да тръгнем ?? Извинявам се , че ви занимавам ако искате нищо не пишете
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Първо си изясни дали ти харесва само да те целува или ти харесва като човек. Ако тръгнете и още в началото те попита за секс, ти откажеш, защото мислиш, че още не си готова, той може да те остави. Това значи, че те изнудва. Такъв тип момчета ходят от момиче на момиче, искайки само едно. Ммм.. не знам. Ти решаваш. Успех все пак..
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Еми ние как да ти кажем какво да правим, като си зави от твоите чувства? Не разбрах - ти харесваш ли го или не?

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    На едно мнение сам със nomatterwho !
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
    Еми ние как да ти кажем какво да правим, като си зави от твоите чувства? Не разбрах - ти харесваш ли го или не?

еми мисля , че Да

проблема е , че днес се запознахме , а той вече ме целуна ии мисля , че много бързо станаха нещата

Винаги съм била против за връзка с толкова по-голям от теб. Не знам, а ти на колко години си? Не се притеснявай, ако ти харесва пробвай се, не се знае дали ще иска секс.Ако поиска кажи му как се чувстваш, и ако е точно момче ще те разбере и ще те чака докато си готова ти. Сега е въпрос до характер. Но ти си решаваш, дали го харесваш или не.

Цитирай Първоначално написано от supernature
    Винаги съм била против за връзка с толкова по-голям от теб. Не знам, а ти на колко години си? Не се притеснявай, ако ти харесва пробвай се, не се знае дали ще иска секс.Ако поиска кажи му как се чувстваш, и ако е точно момче ще те разбере и ще те чака докато си готова ти. Сега е въпрос до характер. Но ти си решаваш, дали го харесваш или не.

ами аз съм на 15

Казваш, че го харесваш, но дали това е така наистина или просто е някакво залъгващо чувство, което се е породило от действията му. Помисли много добре дали го харесваш, защото после може да съжаляваш, а повярвай ми на 21 години не се отказват лесно.
    Притесняваш ли се от това, че е 6 години по-голям от теб. Ще можеш ли да му споделяш, да му имаш доверие? Помисли.
    Ако наистина го харесваш не тръгвайте веднага, защото все пак познавате се от 1 ден и не го знаеш какъв е ... . Аз направих тази грешка да не опозная бившия ми и той се оказа пълната противоположност и след 1 месец го зарязах. Нещата не вървяха. Така че ти не прави тази грешка, помисли добре.

Цитирай Първоначално написано от HipHopG1rl
    Казваш, че го харесваш, но дали това е така наистина или просто е някакво залъгващо чувство, което се е породило от действията му. Помисли много добре дали го харесваш, защото после може да съжаляваш, а повярвай ми на 21 години не се отказват лесно.
    Притесняваш ли се от това, че е 6 години по-голям от теб. Ще можеш ли да му споделяш, да му имаш доверие? Помисли.
    Ако наистина го харесваш не тръгвайте веднага, защото все пак познавате се от 1 ден и не го знаеш какъв е ... . Аз направих тази грешка да не опозная бившия ми и той се оказа пълната противоположност и след 1 месец го зарязах. Нещата не вървяха. Така че ти не прави тази грешка, помисли добре.

мерси ще помисля

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Изчакай малко , да видиш в каква посока ще се развият нещата.
    Не прибързвай и ти.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Ти си реши сама какво да правиш, но в никакъв случай не избързвай да правиш каквото и да е, защото после може и да съжаляваш за действията си.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Опознай го преди да прибегнете към нещо по-сериозно.
    Аз мисля, че просто е забил поредното момиче, но може и да греша.

На същото мнение съм с horacio
    Доооооооооооооообре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си