- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стрийт фитнес програма
Как да започна с лостовете. Какви серии да правя. Отскоро почнах да се набирам но нямам точно определена програма. Мога да правя по 10 набирания под и надхват, но много бързо се уморявам. Като направя например 9-10 с надхват и после много трудно правя още 5. Моля за съвет.
Редувай лостове и успоредки, прави различни неща и се опитвай постепенно да вдигнеш повторенията. Ти си прецени колко почивка ти е нужна между сериите. И в един момент ще вдигнеш силата и ще се научиш да правиш повечето неща. (виж кой вид набирания ти е по-труден и наблягай на него. Може да имаш някоя по-слаба група от която да идва целия проблем.)
Съвет-ФИТНЕС ЗАЛА![]()
Да но какви серии да правя. Защото лоста ми е в градината и мога цял ден да съм там.
ами по 3 серии![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всяко упражнения 3 серии така ли.
Не разбрах кое ти е смешно? Сериозно говоря..Първоначално написано от cetor
примерно така![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Нищо просто му убиваш ентусиазма такаИначе от лостовете по-безценно нещо няма! Фитнеса въобще не може да се сравни с живата сила и чувството на лостовете. Тялото също става по-красиво и съразмерно. Във фитнеса може да се получи, но е по-лесно да сгрешиш да претовариш да развиеш някоя част повече и т.н А за сериите прави колкото можеш повече. Аз тренирам обикновено докато не ми се прецакат мазолите на ръцете и вече не мога да вися на лоста.
Пълни глупости.. Точно пък на лоста няма да направиш нещо симетрично,нито крака можеш да тренираш,нито бицепси,да не говорим,че не можеш да ги напомпаш гърди-бицепс-трицепс както в залата.. За гръб обаче си е идеалноПървоначално написано от cetor
![]()
Бате тая трева ще е била много мощна. Дай телефон на дилъра тва онва?Първоначално написано от cetor
значи твърдите, че упражнение което развива цялото тяло не развива симетрично,а когато тренираш по-отделно всичко става по-добре и по симетрично... бахахаха а набиранията не развивали бицепса това е от всички глупости дето съм чел най-голямата... За тебе явно набиранията са само един вид....Като събираш към тебе дали не се товари бицепса? (има разлика в хвата)
И още една тема за размисъл, като отида в някой фитнес и бутна 100кг никой не ме гледа. Но като се хвана на лоста всеки един човек от залата насочва погледа към мене. Ако можеха щяха да ме удавят в капка вода.
Там се вижда истинската сила и колкото струваш.
А аз да те попитам:
Като отида на морето и сваля тениската нищо,че във фитнеса никой не ме гледа, и покажа супер симетрично и хармонично тяло , а дойде някой лостаджия 50 кг кой ще гледат повече?
И плюс това-защо аджаба ми е да ме гледа някой на колко кг дигам? Това е от завист-щото искате да иззпъкнете над другите-сори ама не винаги се получава!
Глупости дрънкаш.. Как точно тренираш цялото тяло с набиранията (xaxaxa , направо смешен..)Първоначално написано от cetor
И какво си направил като тренираш бицепси само с набирания? Казвам ти,че не се помпа както когато правя примерно метода 21..Няма такова упражнение за бицепс , кви набирания,кви 5 лева..
И пак имай в предвид,че лоста е само една малка пъпчица на фона на гигант,като под лост имаме предвид street fitness и под гигант фитнес залата
А това кой те гледа и кога,има всякви идиоти,а не винаги те гледат за положително![]()
А колкото силата , най-добре вари стани комедиант ..
Не знам някой добър лостаджия, който да е 50кг и да изглежда зле. Всички имат добре развит гръб ръце и рамена, пресата винаги е изчистена (както се казва нацепен до кости) и вече гърдите зависи от гена при някой се развиват много при други не чак толкова. И пак казвам тренирам и по двата начина и с двата типа хора. Много повече уважавам лостаджиите и ми е по-приятно да тренирам от колкото във фитнеса. И на лостовете никой не се дуе както във фитнеса.
Аз не тренирам за да ме гледат. Просто те го правят, защото не изглеждам като 50кг там как ги нарече, предимно тренирам без тениска и като вкараш 30 40 чисти набирания и няколко силови след 16 18 или колкото тона ти е тренировката всеки те гледа![]()
ми ок кво да ти кажа-нека силата да е с теб тогава!
Предпочитам да работя за мускулен обем!
Да беПървоначално написано от cetor
Всички са добре изчистени на 1.75-1.80 и 50-55 кг много ясно
xaxaxa
И поне тренирай си във фитнес залата..И там има "street fitness" ( лост xaxaaxax)
И кой ти каза,че се надуваме във фитнес залата ? Зависи и в каква фитнес зала ходиш..
А като не щеш много да се дуеш,ама тренираш и без горна дреха,а?
Хайде бягай да спиш![]()
То едното не пречи на другото. Даже ще има положителен резултат, ако изненадаш мускула така с малко набирания. А за другия пост просто не искам да коментирам.... като чета такива глупости и се отчайвам. Аз обяснявам всичко подробно. А той ми хрупа. Всеки един, който разбира или не е идот ще ти се смее с глас на разсъжденията.
Иначе виждам че спомена 21 поне изпълняваш ли го правилно? И кога го правиш? (много е важно кога точно го прилагаш)
А бе ти мен не ме учи как да тренирам,за да стигна там дето съм,вероятно 2-3 неща ще знам..Какво точно обясняваш подробно ? И кое не пречи на другото?Първоначално написано от cetor
21 или в начало или в края ,така или иначе много упражнения и сетове за бицепса не правя,тоест 10-12 серии![]()
По-добре е накрая, но преди да започнеш да работиш за всяка ръка по отделно, за да няма различно натоварване. И другото важно е във втората и третата част на упражнението до къде се вдига лоста. Има много хора, който не го правят правилно и се получава, като подкецване![]()
А за това дали да те уча може да разбираш от фитнес, но нямаш никаква представа от лостове, добавки или анатомияОтделно има хора, от които нищо не става, но заради гена си постигат резултати. Чист късмет, че им върви някоя група.
да бе 100% ще ходиш на фитнес ама няма да разбираш поне малко от анатомия пълна глупост бих казал...
Ами не знам що за медиум си,как разбра от какво разбирам и от какво не и не ми говори за гени и такива глупости,защото аз си знам къв съм бил и как и за колко време съм станал така..Първоначално написано от cetor
Като си такъв професор дай снимка да те видим и толкова![]()
Ми да ти кажа не съм от тия дето много се снимат пред огледалото и се дуятно може и да изнамеря нещо
Ако искаш прати на ЛСПървоначално написано от cetor
![]()