.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cetor
    Ми да ти кажа не съм от тия дето много се снимат пред огледалото и се дуят но може и да изнамеря нещо
    Да,не е лошо да те видим и сравним с Вируса.Кой от вас е по-нацепен и с по-голяма ръка.Вие покажете,а ние тук сме "голямото жури".Ще отсъдим кой крив и кой прав

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    George Penchev Poapadnah na nqkvi idioti v edin forum koito tvurdqha 4e nabiraniqta ne razvivali tqlot, ne se razvival bicepsa stavali sme nesimetri4ni i vsi4ki lostajii bili 50kg s lo6o tqlo lele smqh se sus sulzi kak da obori6 takiva idioti
    Не приятел, не става така
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Хахаха айде темата ни отиде и на други места Стана цирк буш

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    и това "буш" ми е познато от някъде ама айде стига съм издавал вече
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Какво значение има,кой къде тренира. На някой им е приятно да тренират в фитнеса,на други на лостовете. Не разбрахте ли,че не всички хора са еднакви. Плюс това момчето пита как да си направи програма за ЛОСТОВЕ,а не къде да ходи. Също така какво значение има кой ще събира повече погледи на плажа? Важното е като се погледнете в огледалото вие да се харесвате.

Така е ние прецакахме темата с тъпи спорове...

Мега фен
    Аз казах да започне фитнес зала..Това е крайното ми мнение,да заякне малко и после ако иска да се връща пак на лоста...

Град
    Варна, моретоо :)
    Момчето иска STREET FITNESS програма, а не дали да ходи на това или онова. Едни намират много повече смисъл в Уличния фитнес, а други - във фитнес залата...
    Аз съм доволен от Уличния фитнес... след още година, година и нещо, ще ми се доуформи тялото и ми харесва това, че имам атлетично и умерено тяло, а не 50 ръка и трапец стигащ до ушите.... на други пък искат обратното.... Хем не сте прави и пак спорите...
    хЪх...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Момчето иска STREET FITNESS програма, а не дали да ходи на това или онова. Едни намират много повече смисъл в Уличния фитнес, а други - във фитнес залата...
    Аз съм доволен от Уличния фитнес... след още година, година и нещо, ще ми се доуформи тялото и ми харесва това, че имам атлетично и умерено тяло, а не 50 ръка и трапец стигащ до ушите.... на други пък искат обратното.... Хем не сте прави и пак спорите...
    Ей пич направо се скъсаx от смях

Град
    Радвам се, че съм развеселил някого, това винаги ме е радвало.
    хЪх...

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    http://vbox7.com/play:2fba597a - Пиши на това момче във вибокс.. Мисля, че най-много ще ти помогне с програмата. И добре си решил - фитнес залите са пълна глупост.
    П.С.: DownloadVirus, много посредствено мислене вадиш. Фитнес, та фитнес.. И какво като имаш маса, аз дето тежа 52 кг ще те спукам от бой и избягам преди да се усетиш. Лостаджиите развиват цялото си тяло, тренирайки със собствено тегло. Да вдигнеш себе си е много по-трудно, пред 100кг желязо..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    http://vbox7.com/play:2fba597a - Пиши на това момче във вибокс.. Мисля, че най-много ще ти помогне с програмата. И добре си решил - фитнес залите са пълна глупост.
    П.С.: DownloadVirus, много посредствено мислене вадиш. Фитнес, та фитнес.. И какво като имаш маса, аз дето тежа 52 кг ще те спукам от бой и избягам преди да се усетиш. Лостаджиите развиват цялото си тяло, тренирайки със собствено тегло. Да вдигнеш себе си е много по-трудно, пред 100кг желязо..
    темата пак тръгва в друга посока. Точоно 52кг лостаджия нищо неможе да ми направи въпреки ,че 4 години вече съм тренирал във фитнес. Щото преди това 6 години ( и продължавам) съм тренирал кикбокс. +тва съм 76 и малко кг с такова несъответствие в категориите на 3-тата кука си с пяна на устата. Не е там работата! Айде прекратете спама!

Град
    Ем, да... 52 кг... няма как да стане да сваляш големците Уличния фитнес като "СПОРТ" навлезе скоро в България. Може би миналата година вече активно. Групата във фейсбук беше 1500-2000 миналата година. Тази година са 10 000 членовете. Всички сега едвам започват да тренират как искате да имат някакви тела Пък и какви са тези 50-60 килограмови лостаджии не разбрах... те или са високи 170 макс или са 7-8 клас... аз тренирам с хора 70-85 кг, идват и такива около 90-100 (редовно, но единия пич преди това е ходил на фитнес, то си личи, но сега е всеки ден на лостовете) и т.н., и т.н.. Важното е да се спортува, независимо дали ще си в залата, навън или в басейна... навсякъде, ако следващ няколко прости указания ще направиш хубаво тяло. Ако откажеш алкохола и цигарите - още по-добре. Ако не ползваш химия - най-добре... хран. добавки - взимал съм когато бях футболист. Сега нямам намерение, тъй като не искам нищо изкуствено в организма си. (МОЕ МНЕНИЕ) Блъскам си храната, такава каквато е и си тренирам. Ае със здраве.
    хЪх...

Супер фен Аватара на fatrat
    Така е! Важно е да се спортува, ама се пак извинявай как е по-лесно 60-70кг на лост или 90кг на лост? И все пак сичко си е до организъм и човек.Според мен Лостовете са най-добрата алтернатива м/у това да стоя(да не тренирам нищо ) и тях. Също по-ми харевсат лостове от колкото волейбол например(щото съм много лош играч за това). Таобщо взето всеки си има мнение! Ама човек да ми сравнява лостове с бой (дори не е бокс или нещо с правила) ... нямам думи просто

Мега фен Аватара на Chacho
    Стига да имаш акъла, не е от голямо значение дали ще си в залата или навън.

Download, дали ще ходиш в залата или на спортната площадка, не винаги опира до това, кое ти харесва повече. Картата ми за фитнес е колкото два наема. Има наблизо фитнеси, но лост и успоредка има точно от двете страни на блока ми. Ако реша да давам пари за спорт, ще избера нещо друго и ще продължа със стрийт фитнеса, защото ще ми е достатъчен. Не искам да се занимавам прекалено сериозно и това ми стига, защото уча, пиша, рисувам, излизам, тренирам друго, трябва да мисля за работа, пътувам, пресмятам си финансите, други неща изникват, а и просто нямам желание да му отделям толкова внимание колкото преди. Картата за залата не винаги ми е в джоба, а площадката винаги би ме приела на драго сърце.

Фитнесът може да предлага по-бързи резултати, но за този, който бърза и залата няма да е достатъчна.

Не знам дали в тази тема беше, но имаше един коментар, че лостаджиите не са разбирачи. Рядко ще видиш някой на площадката да ти дава акъл. Във фитнеса всеки се бута да ти обясни, кое как се прави и колко се клатиш, и как упражнението, което правиш е за друг мускул. Лошо си ги комбинирал, недей по толкова повторения, сложи повече килограми, сложи по-малко. По стените има огледала, а срещу огледалата - армия от комплекси. Когато искаш да се видиш, дали изпълняваш упражнението правилно, трябва да надничаш над раменете на 4-5 човека, които са си резервирали места на първият ред и ще останат дори след представлението.

И това, че лостаджиите са слаби, но релефни е мит. По-малко от тях взимат добавки и химия, но ги има и пичовете по 100+ кила в добра физическа форма.

Всеки прави избора сам за себе си, къде да тренира. Същото е като да питаш, кое бойно изкуство е най-добро. Хората искат програма и критика към нея, подхождайте обективно и карайте по въпроса! Не е нужно всяка тема да забива в странични спорове, вместо да се съветваме.

По темата: По стрийт фитнес програма не съм тренирал, но законите в залата важат и тук. Повторенията се определят от тежестите, а не се спира, просто защото си стигнал 10, а можеш още. Когато нещо стане прекалено лесно, търсиш разнообразие в упражненията. Ако имаш желание, можеш и тежести да прикачваш и тогава нещата влизат под по-голям контрол.

Подбираш упражненията, така че да напрягаш достатъчно всички мускулни групи. При стрийт фитнеса (и в залата, но там идва от само себе си) е важно да усещаш натоварването и съзнателно да напрягаш конкретните мускули. Няма пълна изолация, но с акъл и мускулна памет можеш да използваш пълноценно всички мускули, участващи в упражненията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Ем, да... 52 кг... няма как да стане да сваляш големците Уличния фитнес като "СПОРТ" навлезе скоро в България. Може би миналата година вече активно. Групата във фейсбук беше 1500-2000 миналата година. Тази година са 10 000 членовете. Всички сега едвам започват да тренират как искате да имат някакви тела .
    Не си прав много.
    Уличния фитнес си съществува още на прадядо ти времената.

Моят дядо,а и баща ми са тренирали на лостовете ехее..
    Тогава дори много повече хора са спортували на успоредки и лостовете.
    Протеинавите добавки и химий е нямяло и затова и на фитнес не са ходили много, макар че тогава е нямяло фитнес зали , а един вид други по културизъм зали.
    На времетo много повече хора са тренирали от сега.
    А тава за боя - ако умееш карате и други подомни бойни китайски техники - и 50 кг да си може да пребиеш 100 културист.

Те преди хората са правели това и онова, и са били по 1.50м и са умирали на 40г.

С китайски бойни техники на 50кг няма да пребиеш 100кг човек, освен ако не го риташ в топките и гръкляна, а той не се обяснява, как не бива да се отдаваш на агресията. 50кг са много!

ПС: Каратето е японско бойни изкуство.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Така е! Важно е да се спортува, ама се пак извинявай как е по-лесно 60-70кг на лост или 90кг на лост? И все пак сичко си е до организъм и човек.Според мен Лостовете са най-добрата алтернатива м/у това да стоя(да не тренирам нищо ) и тях. Също по-ми харевсат лостове от колкото волейбол например(щото съм много лош играч за това). Таобщо взето всеки си има мнение! Ама човек да ми сравнява лостове с бой (дори не е бокс или нещо с правила) ... нямам думи просто
    Нито фитнесът, нито уличния фитнес е бойно изкуство. Едно е да тренираш бойно изкуство, друго просто някакъв бодибилдинг. Аз не съм твърдял, че някой ше набие трениращ бойни изкуства - това е смешно. Абсурд, ако не е някакъв хипер късметлия. Ще видим след години как ще се развият нещата в България с уличния фитнес.

@loveca7777, предполагах, че някой ще се хване затова. Едно е да ходиш на лостове... друго е да го тренираш като един вид "спорт", защото има състезания и т.н. Я виж неграта откога им е като "СПОРТ"... началото на 21 век... постоянно турнири, пари, глупости. В България да си виждал нещо подобно ИЗОБЩО? Аз, да... тази година - за пръв път във Варна (и се чудя изобщо дали някой е отишъл). Има разлика...
    хЪх...

Banned Мега фен
    @loveca7777, предполагах, че някой ще се хване затова. Едно е да ходиш на лостове... друго е да го тренираш като един вид "спорт", защото има състезания и т.н. Я виж неграта откога им е като "СПОРТ"... началото на 21 век... постоянно турнири, пари, глупости. В България да си виждал нещо подобно ИЗОБЩО? Аз, да... тази година - за пръв път във Варна (и се чудя изобщо дали някой е отишъл). Има разлика...
    Не мога да разбера тава като ,,вид спорт''
    Едно си е събиране за тренировки и друго си е спорт, ама както и да е.
    И баща ми е тренирал и дядо ми като спорт в зала на професионални лостове и халки с трениори.
    На времето е било много по-лесно да се запишеш да тренираш на такова място - да се научиш на слънце, катерене не въже и тнт, много по-лесно отколкота с авери непрофесинално на улицата
    Кажи ми виждал ли си новопостроена площадка в училище някъде? Отг е не Напротив - лостовете от 20 години,които ръждясват ги махат,, И скоро ще станем като в Германия , където няма нито една площадка с лостове

Оф, абе кви са тия глупости???

Първо - гимнастика все още може да се тренира.
    Второ - площадки има под път и над път.
    Трето - в Германия има дори повече.

Banned Мега фен
    Какво за моя град Варна?

Град
    Всъщност, да... В Русе направиха чисто нова площадка, сега я правят. В Шумен, тук... в градската градина вкараха чисто нови лостове и други работи. Ами ето какво имах предвид под СПОРТ - лапетата в последните 15 години (такъв период, защото оттогава се помня) знаеха - криеница, компютри, цигари и пиене... днес... 2011 година повече вече знаят за това нещо и тренират и ако (образни цифри) до 2009 година в БГ са тренирали 2000 човека сериозно... сега са 10 000. Става конкуренция, всеки иска да се изяви и т.н. Има си турнири и т.н. Това е. Айде аз отивам да събирането, чао
    хЪх...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Оф, абе кви са тия глупости???

Първо - гимнастика все още може да се тренира.
    Второ - площадки има под път и над път.
    Трето - в Германия има дори повече.
    В Германия не знаят кво речи това успоредка
    Ако някой в даскало дойде да ви предложи такава ,,gimnastika ми се обади
    Площадки има много, ама на колко години са много имаш да се питаш

Banned Мега фен
    Всъщност, да... В Русе направиха чисто нова площадка, сега я правят. В Шумен, тук... в градската градина вкараха чисто нови лостове и други работи. Ами ето какво имах предвид под СПОРТ - лапетата в последните 15 години (такъв период, защото оттогава се помня) знаеха - криеница, компютри, цигари и пиене... днес... 2011 година повече вече знаят за това нещо и тренират и ако (образни цифри) до 2009 година в БГ са тренирали 2000 човека сериозно... сега са 10 000. Става конкуренция, всеки иска да се изяви и т.н. Има си турнири и т.н. Това е. Айде аз отивам да събирането, чао
    Хах Лапетата и сега си пушат, пият и набират -преди 40 години са си пушели, пиели и набиралил
    А за площадка те питах - дали има нова в УЧИЛИЩЕ?
    И не гледай толкова facebook

Престани да пишеш глупости! Успоредката е измислена в Берлин от германец!

Неотдавна смениха лостовете към хижата във Враца, а на тези над хижата направиха и успоредка. Тези до нас пък ги боядисаха и спретнаха детската градина.

Тук до нас в студентски знам 3 места с успоредки, лостове. Двете са в непосредствена близост до общежитието ми, другите са на 10 минути път пеша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си