.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Момчето иска STREET FITNESS програма, а не дали да ходи на това или онова.
    Аз съм доволен от Уличния фитнес... и ми харесва това, че имам атлетично и умерено тяло, а не 50 ръка и трапец стигащ до ушите....
    Рошко си приказва,щото в Шумен няма фитнесзали и гродето е зелено. Момчето завижда на фитнесманиаците в залата.А стрийтфитнесът е като паркура и фрируна.Разни моди,а не истински спорт.По лостовете висят разни скакалци,които не могат 10 кила дъмбел да вдигнат за раменни преси.Да не говорим за 15-18 кг дъмбели. Понеже са големи щеки,не смеят да влязат в залата,щото ще ги скъсат от бъзици.Затова си измислят,че стрийтфитнеса е нещо по-добро.Щото в залата може да ги прасне някоя гира от 3 кг по главата,докато се напъват да я вдигнат.И ако успеят да изтласкат само празен лост(20 кг) на лега,може да ги затисне и смачка на второто повторение

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Престани да пишеш глупости! Успоредката е измислена в Берлин от германец!

Неотдавна смениха лостовете към хижата във Враца, а на тези над хижата направиха и успоредка. Тези до нас пък ги боядисаха и спретнаха детската градина.

Тук до нас в студентски знам 3 места с успоредки, лостове. Двете са в непосредствена близост до общежитието ми, другите са на 10 минути път пеша.
    Ще те пусна да обикаляш из цяла Gермания по градовете им и , ако намериш площадка с лостове - ще ти дам 1 милиoн евро награда

Знаете ли какво... Лостовете са супер, фитнеса също. Бойните изкуства и контактните спортове не ги замесвайте. Те са друга работа. С всичко може да развиеш добро тяло, стига да спазваш определени правила (както беше казал някой на горе). Аз лично предпочитам да комбинирам и трите тогава има най-добър ефект.

И като за финал това за 50кг и еди кой си беше глупост. По тренирания печели. Зависи от много фактори. Трениран или не, какъв стил, килограми (само човек, който не е навътре в нещата и не е усещал какво е да играеш с някой от по-горна категория може да подцени тоя фактор). и т.н Ако се извадят комплексите от спорта и се остави егото извън залата ще има резултати.
    А хранителните добавки са нещо много полезно, което не вреди, а само помага. На горе по тежките неща не си заслужават

Мега фен Аватара на Chacho
    41, над Фантастико
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Рошко си приказва,щото в Шумен няма фитнесзали и гродето е зелено. Момчето завижда на фитнесманиаците в залата.А стрийтфитнесът е като паркура и фрируна.Разни моди,а не истински спорт.По лостовете висят разни скакалци,които не могат 10 кила дъмбел да вдигнат за раменни преси.Да не говорим за 15-18 кг дъмбели. Понеже са големи щеки,не смеят да влязат в залата,щото ще ги скъсат от бъзици.Затова си измислят,че стрийтфитнеса е нещо по-добро.Щото в залата може да ги прасне някоя гира от 3 кг по главата,докато се напъват да я вдигнат.И ако успеят да изтласкат само празен лост(20 кг) на лега,може да ги затисне и смачка на второто повторение
    Смешка,не говори глупости. Аз съм 90 килограма и ходя на лостове,а не на фитнес и не защото не мога да дигна 3 килограма гира или 100 от лежанка,а защото предпочитам тренировка със собствено тегло. Плюс това на лостовете ставаш по експлозивен и бърз,а на мен точно това ми трябва,защото тренирам кикбокс. И мога да ти кажа,че в Шумен има една от най-хубавите фитнес зали в България. Не се изказвай друг път неподготвен като не разбираш.

Град
    Варна, моретоо :)
    Момчето иска STREET FITNESS програма, а не дали да ходи на това или онова.
    Аз съм доволен от Уличния фитнес... и ми харесва това, че имам атлетично и умерено тяло, а не 50 ръка и трапец стигащ до ушите....
    хЪх...

Мега фен
    Като няма пари за фитнес зала,отиваш да пасеш кравите,заковаваш един кол ,дето го наричаш ЛОСТ и после си МИСЛИШ,че тренираш

Banned Мега фен
    Пичове защо си мислите , че лостаджийте не могат да вдигат никакво тежко?
    Може и да не вдигат по 100, но не са баш слабаци във фитнеса,
    Абе трябва и на двете да се ходи!

Banned Мега фен
    [quote="RoSKo0o0"]
    Момчето иска quote]
    Как беше на събирането

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Пичове защо си мислите , че лостаджийте не могат да вдигат никакво тежко?
    Може и да не вдигат по 100, но не са баш слабаци във фитнеса,
    Абе трябва и на двете да се ходи!
    Развиват главно гърба,другите неща,имат много здраве,бицепси,трицепси,гъ ди,рамо,за крака да не говорим,няма начин нищо да направят..

Другите неща бицепсите,трицепсите,еми имат някакъв моментен малък прогрес,но то вече тренировката им става като загрявката дето правим в даскало

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Като няма пари за фитнес зала,отиваш да пасеш кравите,заковаваш един кол ,дето го наричаш ЛОСТ и после си МИСЛИШ,че тренираш
    Мозъкът ти е доста промит. Вземи се осъзнай, че не е хубаво така..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Banned Мега фен
    ,
    !
    Развиват главно гърба,другите неща,имат много здраве,бицепси,трицепси,гъ ди,рамо,за крака да не говорим,няма начин нищо да направят..

Другите неща бицепсите,трицепсите,еми имат някакъв моментен малък прогрес,но то вече тренировката им става като загрявката дето правим в даскало
    Така ли не знаех , честно ли ухаа ама сериозно ли ми говориш
    Пак си знаеш и повтаряш едно и също ;d ;d ;D
    Не знаех също, че лицевите опори и най-различните кофички ни развиват трицепса и гърдите, Не знаех ,че коремните възлизания везната и флага не стягаг рамо е корем Абе я ге говори на Мурт тия

Темата може да бъде заключена. Така и не получих отговор. Аз я създавам за да ми кажете няква програма а не да се карате и спорите.

Мега фен
    Най-добре наистина да се заключи,амат вече от ограничени лапенце,трениращи 1 месец стрийт фитнес и се мислят вече за Богове,ама то зад монитора,всеки е Бог

Banned Мега фен
    Най-добре наистина да се заключи,амат вече от ограничени лапенце,трениращи 1 месец стрийт фитнес и се мислят вече за Богове,ама то зад монитора,всеки е Бог
    И кое лапе тренира от 1 месец?

Мега фен
    И кое лапе тренира от 1 месец?
    Примери от форума ли да давам?Само знам,че някои ще се обидят,за това не искам..

Супер фен
    Хахаха Правилно,много правилно.Да пасат някое малко теленце, малаче.И ще го вдигат над главата си за по-здрави бицепси,трицепси и делтоиди.Щото на лостовете няма да видят толкова зор.Ще пасат малачето всеки ден.Теленцето ще расне-порасне и става все по-тежко.А те ще правят по 2-3 серии с него.Набиране на крава над главата. То е същото като лоста.И ще стават все по яки и нацепени.А Шварценегер след идването си в бегето,веднага ще избяга засрамен от нацепените "стрийтмастърс".Кракът му вече няма да стъпи тук.
    За да напомпат краката,(които както знаем тренират много тежко на лостовете),ще подскачат на въжето с което е вързана кравата След 5-6 подобни тренировки ще имат прасец 45 см

Мега фен
    Еми аз бих предпочел да правя неща като

изтласкане на крава от легнала трева или изтласкане на крава от полулегнал дъб или пък кравата да се набира на мене или да правя гребане с крава,ама то това нали е за аматьори,само се излагам

Супер фен
    Да,изборът е голям Може тежък клек с крава на раменете.Могат да опитат вариант разгъване на скрипец,хванати за опашката и.Или кофички хванати за рогата на добичето като на успоредка,лостове де. Ама това не е за нас.Ние сме в залите,а те обичат въздуха, слънцето, природата.

Мега фен
    Ние сме в залите,а те обичат въздуха, слънцето, природата.
    Само не забравяй как могат да правят сгъване на щанга за бицепс,като навържат лайната на кравите с малко трева и две-три клонки

Град
    Варна, моретоо :)
    @loveca7777, супер беше Обменихме опит и направихме яка тренировка Немам сили сега
    хЪх...

Супер фен
    Само не забравяй как могат да правят сгъване на щанга за бицепс,като навържат лайната на кравите с малко трева и две-три клонки
    Хааахаха,това е най-оригиналното упражнение от стрийтфитнеса,което съм чел досега Дадохме им 100 идеи.Само да искат да тренират.Ще станат машини,нацепени,корави пичове с огромни мускули и ний ще се пукаме от завист.Успех на скакалците в стрийта!

Мега фен
    Хааахаха,това е най-оригиналното упражнение от стрийтфитнеса,което съм чел досега Дадохме им 100 идеи.Само да искат да тренират.Ще станат машини,нацепени,корави пичове с огромни мускули и ний ще се пукаме от завист.Успех на скакалците в стрийта!
    redbul2 виж отгоре rosko кво вика..Кравите са го изтощили до пълен предел А бе то мускула на стрийтманяците свиква бързо,така,че няма проблем,до 2 седмици спокойно кравата ще се набира на него,докато той прави кофички на някой огромен 500 годишен дъб

Супер фен
    Хахаха,прав си трябва по-интензивна тренировка.За здрави предмишници предлагам доене на крава,по десетина повторения на 5-6 мучащи екземпляра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си