Ем, да... 52 кг... няма как да стане да сваляш големците Уличния фитнес като "СПОРТ" навлезе скоро в България. Може би миналата година вече активно. Групата във фейсбук беше 1500-2000 миналата година. Тази година са 10 000 членовете. Всички сега едвам започват да тренират как искате да имат някакви тела Пък и какви са тези 50-60 килограмови лостаджии не разбрах... те или са високи 170 макс или са 7-8 клас... аз тренирам с хора 70-85 кг, идват и такива около 90-100 (редовно, но единия пич преди това е ходил на фитнес, то си личи, но сега е всеки ден на лостовете) и т.н., и т.н.. Важното е да се спортува, независимо дали ще си в залата, навън или в басейна... навсякъде, ако следващ няколко прости указания ще направиш хубаво тяло. Ако откажеш алкохола и цигарите - още по-добре. Ако не ползваш химия - най-добре... хран. добавки - взимал съм когато бях футболист. Сега нямам намерение, тъй като не искам нищо изкуствено в организма си. (МОЕ МНЕНИЕ) Блъскам си храната, такава каквато е и си тренирам. Ае със здраве.