- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много странно...Бели косми? Хормони ?
Хмм. Начи за такова като мойто не съм чувала, някой ако е, да сподели моляи искам мнение от вас.
Значи имам два бели косъма, но НЕ на главатаТам нямам никви..
Единия се появи миналата година, забележете, на РЪКАТА ми.. -_- тъй тъй махам си космите там, но той пак си расте..Знам, че един път като излезе, все ще си излиза дори и да го махам. Някак беше ми странно, но не съм обръщала кой знае какво внимание, докато не излезе втория..Той определено ме шокираТа той е под окото ми
![]()
И между другото някой може да каже ' те сиг са руси', но ги преглеждах 'под лупа' дет се вика и не, не са руси. Даже тоя под окото е някъв супер странен, по-твърд наподобява на космите дето стават като почнеш да си скубеш веждите, някъв такъв..Даже ако се загледам от много близо сякаш излиза от супер миниатюрна пъпчица.
Единственото, което ми хрумва е да е от проблеми с хормоните..Лятото ще ходя на генеколог, но искам мнение дали наистина е за генеколог щото не съм се сблъсквала или чувала за такова нещо. Имам и доста силно бяло течение, проблеми с теглото в последно време..И тва също ме навежда на проблем с хормоните щото те тия неща са си свързани помежду си.
Та от какво мислите, че е и чували ли сте за някой с подобно нещо?![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Никой ли няма да ми обърне внимание на темата ?![]()
Все пак и ние имаме личен животПървоначално написано от StolenBliss
Пък и петък вечерта не е само за здравословни проблеми.
Проблемите с килограмите в какво се изразяват? Бялото течение само в определени дни на МЦ ли е или постоянно? Има ли миризма? Имаш ли сърбеж? Някакви проблеми по време на полов акт?
Окосмяване над горната устна имаш ли? Около ореола на гърдата? А по срединната линия от пъпа до пубиса?
Продължителността на МЦ колко е? Следиш ли овулация?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първо, вярно си е. Въобще изключих, че е петъкПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Проблемите в килограмите не знам как да обесня в какво се изразяват. Просто в последно време супер много надебелях, пък не ямм чаккк толкова много. Като бях по малка имах период от 3-4 месеца, в който качих 10 килограмаСъмнявахме се за гуша тогава, но се оказа от пубертета. То не знам тва дали има общо де. Бялото течение е постоянно от около може би вече месец и половина два. На моменти по-силно и на моменти отслабва. Понякога е като слуз, но повече от времето е леко жълтеникаво. Има миризма. Сърбеж не може да се каже, само понякога, но то знам, че е от бръсненето. Полов акт не съм имала от около 8-9 месеца. Окосмяване над горната устна - мъхче, не е фрапиращо. Около ореола на гърдата имам по две, три по-черни косъмчета, да. По срединната линия на пъпа нямам, пак само мъхче, но не са черни и за махане. Продължителността на МЦ е около 4-5 дена. Иначе е на 28 дена. Преди няколко месеца на няколко пъти се случи да ми подрани със седмица
Овулацията не я следя.
[quote="StolenBliss"][quote="kalpazanka"]Същото като при менПървоначално написано от StolenBliss
само дето нямам тези бели косъмчета де .. и съм девствена ако има значение ..
Ъп![]()