- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- fon dio ten
Kajete mi nqkakav fon dio ten,ot koito ste naistina dovolni ili ste polu4avali mnogo dobri otzivi za nqkoi do okolo 20 lv![]()
I was lost and I'm still lost...
Ei,fondiotenite na l`oreal sa mnogo dobri,pokrivat strahotno,ma nz kolko pari sa...moje da gi probvash,6te ostanesh dovolnaaz samo tova polzvam!probvai...
![]()
Аз ползвам тия на Avon към 10 лева са, ама съм много доволна от тях и не стоят неестествено на кожата
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
probvai s miss sporty fondiotena e kato krem no naistena pokriva opakovkata mu e biala i s bejova kapa4ka ima i s sinio zelena kapa4ka ma toi ne e hubav ili s manhatan te4nata pudra tia e v sinio za cenite ne sam sigorna no niama da sa pove4e ot 20 leva
ооо...в предишния пост се спомена за манхатън... И веднага искам да похваля антибактериалната пудра в комбинация с фон дъо тена = към 20тина лева двете и прекрасна кожа и основа за грим![]()
fon du tenite na max faktor sa super! az sam nai-dovolna otqh .. no po princip tqhnata kozmetika e super osobenno spiralite..
ps pudrata na manhattan naistina e velika.. za fon du tena ne znam...
az sam saglasna,polzvam MaxFactor i e 4udesen,super pokriva i stoi estestvenoПървоначално написано от Анонимко
maika mi polzva na Manhatan i kato gledam dobre stoi
MaxFactor oba4e mai be6e pove4e ot 20lv, no ako moje6 da si go pozvoli6 tozi s 2te stapki, koito reklamirat nqma da sajelqva6
az za toq na MaxFaktor se 4udeh dali da ne si go zema,ama ne znaeh kolko e i dali naistina e tolkova dobar kolkoto kazvat...a moje li da mi kaje6 g/d parvata 4ast za kvo to4no e![]()
![]()
bqloto e krem osnova koqto zaglajda kojatai kato sloji6 fon du tena otgore sedi po estestveno i za6titava kojata!
Аз съм доволна от L'oreal. Фон дьо тенът с витамин C е страхотен!
a kolko struva gore dolu?Първоначално написано от Li4iCe
Sega razglejdam noviq katalog na Oriflame i ima edin fon dio ten-Flawless Foundation na 17 stranica ta nqkoi polzval li go e 6toto mi kazaha 4e e mn dobar i iskam da 4uq o6te nqkoe mnenie?
az polzvam tezi na avon naistina sa strahotni.a i sa pod 20 leva
Антибактериалните на Манхатън са много хубави и поне знаеш, че няма да получиш някакъв обрив или нещо такова. Аз имам коректор, фон дьо тен и коректор, рядко ги използвам де, но наистина са добри.
В момента ползвам антибактериалния на Manhattan и като цяло съм доволна,само,че искам някой по-покривен,че белезите от пъпките много ме дразнят.Тези на L'Oreal ще ми свършат ли работа?Да подчертая,че кожата ми е мазна
az izpolzvam fon diu ten na IMPALA i sym mega dovolna ot nego za 4 kintaama e mnogo qk bee dovolna sym
daji mi e svurshil i utre pak sha si kupa :P
т. 2, 9
emi az bix prepora4ala na momi4eta s problemna koja noviq fondio ten na borjois pokriva dobre i sedi estestvena, ama vse pak trqbva da e dobre saobrazen s cveta na kojata i e okolko 12 leva![]()
[quote="stel4eto"
Sega razglejdam noviq katalog na Oriflame i ima edin fon dio ten-Flawless Foundation na 17 stranica ta nqkoi polzval li go e 6toto mi kazaha 4e e mn dobar i iskam da 4uq o6te nqkoe mnenie?[/quote]
Страхотен е според мен! Имах и предишния, този е в пъти по-добър! И цената му е =D> , дори и когато не е в промоция! Препоръчвам го!
Online козметика и консултации по грим - www.oriflame.bg/homepage/agata_oriflame
Стани Консултант по козметика и грим сега!
[quote=agata]tova me radva 6toto kogato pitah dali e dobar ve4e go bqh pora4ala i se nadqvam naistina da ostana dovolna ot negoПървоначално написано от "stel4eto"
Sega razglejdam noviq katalog na Oriflame i ima edin fon dio ten-Flawless Foundation na 17 stranica ta nqkoi polzval li go e 6toto mi kazaha 4e e mn dobar i iskam da 4uq o6te nqkoe mnenie?[/quote![]()
![]()
и аз съм чувала добри отзиви за него и мисля да си го купя.Първоначално написано от {CHAROVNICATA}
на "лореал" фон дьо тените са между 18-25 лв зависи кой точно искаш.
иначе аз фон дьо тен ползвам супер рядко,заощото ме мързи да си го махам после-имам един много добър на "клиник"-пкрива отлично и седи много естествено!
ako za pruv put she polzvash fon du ten to ne si kupyvai nqkakuv skup,a puk i da ne ti e za purvi put nqma znacheie.Az polzvam na GoldenRose 1 i neshto stryva ama e mnogo hubav
ne mi e za parvi pat,ama minaliq mi ne mi haresva mnogo.V na4aloto be6e super,ama sega ... i mai i toi be6e na Golden Rose ama nz kolko struva6eПървоначално написано от malko{f}
az tukmo 6tqh da vi pitam da mi kajete nqkoi hubav antibakteriqlen fon dio ten za hora s pupki,koito da ne vredi na kojata na liceto.kajete nqkolko takiva ot koito ste dovolni.tozi na burjoa kak da go tursim v magazina kakvo mu e to4noto naimenovanie?
![]()
козметика на "bourjois" се продава в по-големите козметични магазини и аптеки!продуктите ги има и в магазини "бонжур"точно този фон дьо тен за който ставаше дума по-горе е предназначен за момичета с мазна или комбинирана кожа!точното му наименование е "matt lovely".много е добър-неутрализира лъскавината,има дълготраен ефект,не изсушава кожата и стои естествено, а и при такава добра цена-12лв просто няма какво да се ослушваш-ходи си го вземи!Първоначално написано от piporitgagki
![]()
За тия пари...на MAnhattan и Bourjois са наистина много хубави!
fondio tenite na l'real sa mnogo dobri ako iska6 ka4estvo si vzemi takuv