.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Да се откажа ли?

Така, аз съм момиче на 16 години и харесвам едно момче от моят випуск. Познаваме се, не е като да сме непознати. Няколко пъти сме се си писали в скайп и се поздравяваме като се видим в училище, но само това. Дайте малко съвети какво да сторя, да се откажа и да сме само приятели или да настоявам и да съм леко нахална?!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    опитай, нищо не губиш
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Що оставяш непознати в някакъв форум да решават?Прави каквото чувстваш че искаш да направиш...

пф утре ще почнете да питате и с кой да си легнете

С нахалство към прогрес ! :]
    [img][/img]

няма да се отказваш - просто трябва да види, че си интересна, различна но не и да се променяш само за да те хареса
    withdrawsmoke, една приятелка постига всичко така, с нахалство...но знаеш ли колко грозно изглежда отстрани?

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    според мен всичко зависи от него
    ако той проявява някакъв интерес към теб, иска да си говорите ,усмихва ти се и тн..пробвай се ,ако не виждаш нищо такова явно няма влечение към теб и нищо няма да излезе.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    Пловдив
    Е че ти не си опитала да се получи, че да се отказваш.Изиграй си всички карти, пък тогава ако не стане мисли за отказване.'Щом го харесваш какъв е проблема ? Започни да говориш с него малко по-често и виж дали се получава
    Няма подпис

в никакъв случай не се отказвай!!говорете по-често,пишете си в скайп,ходи на места,където може да го видиш и такаа...

Това е много яко момиче да те заговаря и да ти показва , че те харесва! Чувсташ се истински мъж , направи го , ще му хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си