- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
здравейте! Предварително се извинявам ако има такива теми вече, но търсих и нямаше. Ако има моля модераторите да премахнат тази. Така проблема е следният: в събота излизахме аз, една приятелка и едно момче той ми е приятел и той срещна двама други които покани с нас. Качихме се на балкана на един скали, и от време на време едно от момчетата то е от нашето училище и е колкото нас но в съседния клас почна да ми прави комплименти и т.н. ,а когато играхме на една игра каза че ме харесва 100% и ме целуна. после ми поиска скайп и си писахме.В понеделник пак излязохме и пак отидохме на скалите, само че тогава се случи така че двамата с момчето вървяхме сами в гората и той ме попита искаш ли да излезем, харесваш ли някой, какво харесваш и т.н. и после едно от момчетата което му е фр ми каза че той казал че ме харесва и че иска да тръгнем. и той явно разбра че знам, че ме харесва и почна да сяда до мен, пита мен къде искам да отидем, прави ми комплименти, в скайп ми праща прегърдки.
Но денс разбрах от негов фр. , че ходел с друга и ако искал да ходи с мен вече да го е направил, обаче после като свършихме той постоянно мен гледаше и сега вече съвсем се обърках и искам да ви питам какво бихте направили на мое място???
П.С. извинявам се ако имам грешки![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!