.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    vratsa

Какво бихте направили?

здравейте! Предварително се извинявам ако има такива теми вече, но търсих и нямаше. Ако има моля модераторите да премахнат тази. Така проблема е следният: в събота излизахме аз, една приятелка и едно момче той ми е приятел и той срещна двама други които покани с нас. Качихме се на балкана на един скали, и от време на време едно от момчетата то е от нашето училище и е колкото нас но в съседния клас почна да ми прави комплименти и т.н. ,а когато играхме на една игра каза че ме харесва 100% и ме целуна. после ми поиска скайп и си писахме.В понеделник пак излязохме и пак отидохме на скалите, само че тогава се случи така че двамата с момчето вървяхме сами в гората и той ме попита искаш ли да излезем, харесваш ли някой, какво харесваш и т.н. и после едно от момчетата което му е фр ми каза че той казал че ме харесва и че иска да тръгнем. и той явно разбра че знам, че ме харесва и почна да сяда до мен, пита мен къде искам да отидем, прави ми комплименти, в скайп ми праща прегърдки.
    Но денс разбрах от негов фр. , че ходел с друга и ако искал да ходи с мен вече да го е направил, обаче после като свършихме той постоянно мен гледаше и сега вече съвсем се обърках и искам да ви питам какво бихте направили на мое място???

П.С. извинявам се ако имам грешки
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Оффф. . .. нищо не разбрах!

каквото сърцето ти подскаже . ние не можем да ти кажем какво изпитваш и към кого . ако те пита нещо му отговаряш каквото ти дойде отвътре
    "Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир

Мега фен Аватара на skatew
    На колко си ?
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Без да се заяждам...абсолютно нищо не разбрах. Моля те опитай се да напишеш съкратен и грамотно написан вариант на темата. Със сигурност повече потребители на форума ще се изкажат. В твой интерес е да редактираш темата си, защото ти гарантирам, че хората нямат даже желание да я прочетат.

и той отиде там и каза на оня който каза на мене и тоа от тука и оня от тука и тоя бррр НИЩО НЕ ТИ РАБЗРАХ МОМИЧЕ !!
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Цитирай Първоначално написано от skatew
    На колко си ?
    има ли значение ?

Град
    Los Angeles

Re: Какво бихте направили?

Цитирай Първоначално написано от APIRAXXX
    Имаш правописни грешки..Колкото до темата: момчето или те харесва или иска да спи с теб (зависи на колко си)

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами.. попитай го към кой има чувства и дали си играе с теб.. явно не знае какво иска.. и затова прави така.. а ти продължавай да се зарибяваш с него /ах, как мразя тая дума/ .. и виж как ще се развият нещата помежду ви...
    - доколкото разбрах нещо.. :д.. предполагам, че става въпрос за нещо подобно ... :д.. интересно на колко си щом не можеш да съставиш 1 изречение и да ни преразкажеш случилото се..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    ОМГ .. аз нищо не разбрах
    ESL !!!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия

Re: Какво бихте направили?

Цитирай Първоначално написано от APIRAXXX
    здравейте! Предварително се извинявам ако има такива теми вече, но търсих и нямаше. Ако има моля модераторите да премахнат тази. Така проблема е следният: в събота излизахме аз, една приятелка и едно момче той ми е приятел и той срещна двама други които покани с нас. Качихме се на балкана на един скали, и от време на време едно от момчетата то е от нашето училище и е колкото нас но в съседния клас почна да ми прави комплименти и т.н. ,а когато играхме на една игра каза че ме харесва 100% и ме целуна. после ми поиска скайп и си писахме.В понеделник пак излязохме и пак отидохме на скалите, само че тогава се случи така че двамата с момчето вървяхме сами в гората и той ме попита искаш ли да излезем, харесваш ли някой, какво харесваш и т.н. и после едно от момчетата което му е фр ми каза че той казал че ме харесва и че иска да тръгнем. и той явно разбра че знам, че ме харесва и почна да сяда до мен, пита мен къде искам да отидем, прави ми комплименти, в скайп ми праща прегърдки.
    Но денс разбрах от негов фр. , че ходел с друга и ако искал да ходи с мен вече да го е направил, обаче после като свършихме той постоянно мен гледаше и сега вече съвсем се обърках и искам да ви питам какво бихте направили на мое място???

Кво сте правили???

наистина и аз нищо не разбрах амааааа щом си има гадже.... ако не я зареже до седмица му тегли една майна

Мега фен
    Град
    Earth...
    Би ли го написала с по малко детайли?

Град
    Провинцията
    Хъх, от това което се отитах да разбера, освен да се възползва от теб друго не се сещам.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Накратко:В началото като се срещнали,оня по време на някаква игра казал,че я харесва,и я целунал.Правил и комплименти и т.н.Втория път,когато били същата компания,той и тя останали само и той я разпитвал кого харесва и я поканил да излязат някой път.Сега явно бил разбрал,че тя знае,че той я харесва(цитирам ) и и пращаал прегръдки в скайп,правел и комплименти и т.н. Само че някакъв негов приятел и каза,че той ходи с друга и че ако искал да тръгне с авторката,вече да го е направил.

Абе с 2 думи момчето се държи,сякаш я харесва,обаче ходи с друга и върти авторката,че да не му е скучно на излетите в балкана. Другият вариант е приятелят му да те е излъгал.Това ние няма как да го знаем.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Добре те разбирам . ( една от малкото дали своето мнение ) .. Та , питай самото момче . Не се доверявай на някакви си негови приятели. Говорете лично , само двамата и се разберете . Друг начин няма )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си