.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Голяма беля

Здравейте,първо да кажа на 18 години съм .Моля за помощ,а не за упреци.Днес ми дойде,а довечера е голяма вечер,ще правя секс с приятеля ми плюс това сме на дискотека.В момента,в който усетих,че ми прокапа,взех две противозачатъчни Мерволон.Попринцип преди един месец бях на противозачатъчни,заради проблемен цикъл,но ги спрях след първата опаковка и повече не съм пила.След като ги спрях цикъла ми дойде и беше нормален,след това не ми дойде 36 дена до днес сутринта.Естествено по закона на Мърфи,довечера е голямата вечер и на мен днес рано сутринта ми дойде.Та въпроса ми е...до колко време ще спре с две взети хапчета,говорим до към 1 часа през ноща дали ще е спряло?И ако не взема още хапчета утре ли ще ми дойде и ще продължи цикъла ми нормално или трябва да продължа с хапчетата?И да взема ли тази вечер още две?Ако правя секс с приятеля си тази вечер,има ли някакъв възможен начин да тръгне наново по време на половия акт?Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма да спре. Честито!
    Голяма глупост си напраила с тези две таблетки. Или ги пиеш както трябва, или не посягаш към тях.
    По собствена инициатива ли ги спря?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Предния път,като почнах да ги вземам до няколко часа спря.И доктора ми каза да ги спра и да не си вземам повече опаковки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми след като предният път е спряло до няколко часа, сега защо пускаш тема?
    Тампони не можеш ли да ползваш за дискотеката?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не ми е проблем да ползвам тампон за дискотеката,проблема е за секса с приятеля ми...там няма как да ползвам тампон,ако не спре....И се чудя дали утре ще ми дойде,ако не пия повече таблетки?Може би трябва да ги продължа.

Не си играй с организма заради един секс.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си