.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

С пусната коса на бала

Какво мислите, как го намирате? Смятам да не си правя сложна прическа за бала, просто ще си пусна косата. Според някои хора задължително трябва да си с официална прическа и вдигната коса, иначе е "странно". Аз смятам, че ако косата е красива и добре поддържана, спокойно би могла да се пусне и пак да е "бално" да изглежда добре. Вие какво мислите?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    да би било добре,но пак можеш да добавиш някакъв аксесоар
    Hostis Honori Invidia

Няма нищо лошо, но всеки ден можеш да си я пуснеш, нали?
    А бала не е всеки ден

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Разбира се Не е задължително да имаш най - шантавата прическа. Това е напълно класическо , естествено , красиво и още незнам какво да кажа. Не слушай другите!! С леки къдрици и някакъв елемент до ухотокато пеперудка или нещо такова ще стой страхотно Зависи каква ти е роклята де
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Важното е ти самата да се харесваш и да ти е удобно. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    А бала не е всеки ден
    Не, тук имам впредвид класическата красота, както каза мацката над мен, а и роклята е с тюл и го позволява. Все пак пуснатата коса на рокля стои различно, особено пък, ако си отива с нея.
    Пак казвам, ако е красива и поддържана косата. Иначе не.
    Други мнения ако има, ще се радвам да прочета.

Голям фен Аватара на MissBianka
    Абе какви са тия неща дето "така били приети" супер смешно е . защо пък прибраната коса да означава официална и елегантна прическа? всеки ден можеш да си с пусната коса, че то всеки ден можеш да си и с прибрана коса.това схващане прави повечето абитурентки да изглеждат нелепо.Моето мнение е че можеш да изглеждаш много стилно и елегатно с пусната и семпла коса без никакви кичове и брокати и тем подобни щуротии.Това ли е разбирането ви за красиво и елегантно? Имате странни схващания че на бала за да си личи че сме на бал айде всички да се юрнем с натруфените бухнали рокли като на принцесите от Дисни, и коси задължително обсипани с брокат и разни цветенца и тем подони ,нали отиваме на бал,дайте да сме на макс.... Смешно е ...
    Ако съм обидила някой, съжалявам, нищо лично...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Харесва ми и все пак съм на мнение, че не може да изглеждаш така, както в ежедневието си. Може прическата да е семпла, но да си личи, че косата е пипана, оправяна, нагласяна, че са положени някакви усилия.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Харесва ми и все пак съм на мнение, че не може да изглеждаш така, както в ежедневието си. Може прическата да е семпла, но да си личи, че косата е пипана, оправяна, нагласяна, че са положени някакви усилия.
    Нима това не са неща,които всяко нормално момиче (че и момче) прави ЕЖЕДНЕВНО?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Окей, съгласна съм с последното мнение, и аз отчасти съм си мислила подобно нещо... Но какво може да се направи на пусната коса? Освен да се напръска с някакво спрейче за блясък или по някакъв начин да и се подсили блясъка и да се сложи някаква стилна диадема (не от онези кичозните) примерно с плата на роклята според мен би изглеждало много стилно.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Нима това не са неща,които всяко нормално момиче (че и момче) прави ЕЖЕДНЕВНО?!
    Хаха, да, действително, повечето мацки днес се гласят ежедневно все едно са на бал, хаха... Даже някои изглеждат страхотно, когато те си се нагласят по обичайния начин, вместо онези фрапантни прически...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Всичко зависи от цялостната визия, към която се стремиш. Няма еталон каква трябва или не трябва да ти е прическата. Ако е добре съчетана с тоалета и аксесоарите ще изглежда "бално" независимо дали е пусната, вдигната, топирана и т.н.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на iiordanova
    Може да е пусната и накъдрена.
    Може да е пусната и с някакъв аксесоар от едната страна.
    Може да е пусната,но захваната отгоре.
    Според мен няма нищо лощо да си със спусната коса.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не мисля,че е странно.Аз също мисля да съм с пусната коса напук на всички кифли от випуска. Просто за мен е смешно да се накичиш с тея брукати,цветя,пера и тн.Но всеки с мнението си
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Защо пък не? Има мнооОго прически за пусната коса и някои са супер ефектни .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на djipsito
    Не виждам и аз нищо лошо. Може да си направиш ЛЕК обем (не като на фолк певица..) семплото е по-хубаво за мен.

Една моя приятелка беше вързана на опашка, добре направена опашка, пригладена и много отиваше на роклята, приличаше на древногръцка богиня.

Повече от фен Аватара на valll
    незнам кой е тоя дето ти е казал, че езадължително да си на бала с вдигната коса. аз бях с вдигната и бях единствената на моя бал, в последно време прическите с пусната коса са много по-търсени. отиди както ти прецениш, че си хубава и както ти е удобно

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз бях с пусната коса на моя бал - и грима, и косата, и ноктите всичко сама си гласих. Исках нещо не толкова кичозно и да стоя като препарирна от страх да не си разваля нещо, и също така залагах на по - естественото. Е, познай - никой не ме върна
    Подкрепям идеята ти, мисля, че е най - добре да бъдеш така, както самата ти искаш, все пак косата е твоя.

И аз на моя бях с пусната коса.Фризьорката я прави с преса, обем и направи повечко и толко. Никакъв брокат, нищо не съм и слагала. Нещо не ми беше кеф да си прибирам косата и според мен ми отиваше повече на роклята. Няма нищо странно.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    А бала не е всеки ден
    Както и всеки ден можеш да си я дигнеш
    Пък и никъде не пише,че косата трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е вдигната :х
    На много момичета прическата им е такава,че и косата е пусната. Ама как се изказах

Повече от фен Аватара на Greshka
    Мисля, че няма да изглежда зле,след като имаш хубава коса.Ако пък си намериш и някакъв аксесоар, който да е като роклята (диадема,фибичка) ще изглежда още по добре.
    ако пък искаш прическа при фризьор няма как да не намериш нещо хубаво за пусната коса.

Не ви ли е топло И из тея ресторанти,дискотеки и тн..ако е права ще стане на гъз

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Не ви ли е топло И из тея ресторанти,дискотеки и тн..ако е права ще стане на "задни части"
    Да, между другото, авторке, замисли се дали няма да ти стане топло, все пак в ресторанта ще има танци, пийване..

Иначе аз на моя бал ще съм с къдрава пусната коса, защото вдигната не ми отива чак толкова, пък и косата ми е къса и нямам този проблем за който писах по-горе. Пък и да ти кажа като си говоря с момичетата от моя клас почти всички ще са с пуснати коси.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Не ви ли е топло И из тея ресторанти,дискотеки и тн..ако е права ще стане на "задни части"
    Аз на моята и казах "направи ме възможно по-рошава, че даже и като съм била цяла вечер там да мога едва ли не да се наведа да се разроша и пак да си изглежда като в началото на вечерта" И вярно ме направи така

Ооо, кой каквото иска да си прави - не ме блазни да си друсам задника на чалга ни най-малко, така че надали ще ми е топло

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Защо не ? И аз мисля да съм с пусната коса , само че ще я правя на ретро преса.. Това , че косата ти е пусната не означава , че няма да изглеждаш по-добре от много други , който са си направили некфи специалнии прически , с който няма да мязат на нищо А и няма да си единственото момиче с пусната коса..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си