.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Фитнес...

Фитнес...

Така на 15 години сум,1,65,55кг.Мисля да тръгна на зала, обаче имам проблем с килограмите.Доста съм слаб и тези килограми не ги мърдам вече 1 година.Но все от някъде трябва да се почне.Мисля да потренирам 2-3месеца да видя как ще се развие тялото ми и ако трябва ще си купя гейнер.Правилно ли мисля ;dd

Първоначално т.е. първите 4-5 месеца ще се увеличи мускулната ти маса, но без препарати, няма резултати. В зависимост какви резултати искаш да получиш, такива препарати трябва да приемаш.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Супер фен
    Правилно мислиш.Гейнъра можеш да го вземеш още в началото.Той е една от най-безвредните добавки.Дори е полезен,щото има въглехидрати.

Супер фен Аватара на fatrat
    мда бе ! То и в чипса има въглехидрати дай да бухаме...
    Гейнър=загуба на пари. По-добре да си вземе протеин и амино от колкото да дава грешни пари за гейнер! Макар ,че в началото изобщо без добавки 3-4-6 месеца трябва да тренира! Тоя дето каза ,че без препарати няма резултати , май май не е стъпвал в зала!

Супер фен Аватара на Everytime
    До колкото знам първите 2-3 месеца тялото расте много,защото се адаптира към натоварването,демек ще качиш и някое друго кило и без добавки
    Между другото нищо не ти пречи да си вземеш протеин и аминокисели както каза fatrat
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    До колкото знам първите 2-3 месеца тялото расте много,защото се адаптира към натоварването,демек ще качиш и някое друго кило и без добавки
    Между другото нищо не ти пречи да си вземеш протеин и аминокисели както каза fatrat
    Еми аз мисля,че има една голяма пречка..Нещо наречено "ПАРИ" , еми това нещо трябва да го дадеш в замяна на аминокиселинте и протеина ,а така излиза невероятно скъпо..

Повече от фен
    бе те парите си вървят-дали за аминокиселини и протеин,или за пържоли и извара..все тая ..
    маса се качва на маса
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Еми аз мисля,че има една голяма пречка..Нещо наречено "ПАРИ" , еми това нещо трябва да го дадеш в замяна на аминокиселинте и протеина ,а така излиза невероятно скъпо..
    е се пак е по-добре от колкото да ги даде за гейнър. Ако му е за въглехидратите да си ккупи ориз картофи и макарони и да буха

Мега фен
    Еми да ! Със сигурност е по-добре протеин от гейнър..

Иначе с храна излиза по-евтино,а и първо да си оправи хрантиленият режим и след 3-4 месеца тогава

Вирусе,земи си изтрий шибания акаунт,че ми писна от тебе честно

skype - adrenalincho__

Мега фен
    Вирусе,земи си изтрий шибания акаунт,че ми писна от тебе честно
    Хаха и аз та обичам бе муцка

Любов ли е ?

skype - adrenalincho__

Супер фен
    Обичате се като кучето и котката

Ами вторник започвам.Няма да избързвам с копуването на някакви добавки.Това ще го направя след най-малко 3-4месеца.А относно хранителния и тренировачния режим.Няма ли да ми ги изготвят в залата (инструктура) ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shake1tbaby
    А относно хранителния и тренировачния режим.Няма ли да ми ги изготвят в залата (инструктура) ?
    Да,срещу заплащане.

Цитирай Първоначално написано от Kinghood
    Първоначално т.е. първите 4-5 месеца ще се увеличи мускулната ти маса, но без препарати, няма резултати. В зависимост какви резултати искаш да получиш, такива препарати трябва да приемаш.
    Почваш аптеките и ставаш здравеняк
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си