- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сладоледи
Е,не е чак толкова топло,но наближава летния сезон и почти всички ядем сладоледи през лятото.Реших да направя темата,за да споделяме всичко за сладоледите-кои са ни любими,кои са ментета...
Сега се включвам с ,,Фамилия,, и ,,Extra,, ,ще има и още.А някой опитвал ли е сладоледа ,,Куба Либре,,(питам,защото е 1.60 и се чудя дали е хубав) ?
ППС:Ако има подобна тема или модераторите не харесат тази да я изтрият...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Куба Либре хАвана ме. Мнооо е як![]()
Първоначално написано от reoffender
Защо???![]()
И спря да се върти за миг земята..
Куба Либре-то е гадно !![]()
Не обичам вкуса на Кока-Кола , та затова така ми се стори.![]()
To infinity and beyond.
понякога си позволявам да ям , но гледам да не прекалявам
любим ми е белият колизеум
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Може да се каже, че не ям сладолед. Не ме влече. Най-много 3-4 пъти в годината да ям.
Audio ergo sum
Всичко, що е с шоколад, без значение дали е на клечка или във вафлена фуния.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И какво като е 1,60?! Точно, защото е 1,60 можеш спокойно да си го вземеш и без нашето мнение.
А сладоледи аз ям целогодишно.
Щото не искаш да знаеш кой и как го забърква.Първоначално написано от xoxi
Има и изключения, разбира се.
А ти пък нямаш 1.60. Вчера ти свършиха парите, а освен това си полухендикепд миджет и си под 1.60 ...Първоначално написано от shadow4e
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Аз за това те питам, точно защото не искам да знамПървоначално написано от reoffender
![]()
Ти ако знаеш, кажи! Интересно ми е..
И спря да се върти за миг земята..
То по тая логика , гладни ще умрете ,ако разберете как се правят всички помии.
Бира да има![]()
Първоначално написано от kalpazanka
И го ям целогодишно сладоледа.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Heavenly Hash
Много обичам,почти няма сладолед,който да откажа.Само тоя магнум Мохито зеленият ме разочарова...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И мен донякъде ме разочарова мохитото...Първоначално написано от Greennight
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Любимият ми сладолед е BOSS с шоколад и ядки (тоя на пръчката). Уникален е.
А иначе много обичам и Ben and Jerry's, но тук няма.![]()
Ben and Jerry's са уникално вкусни , да.
Лятото при баба и дядо направо си ги набивам.![]()
Хах, шегувам се.![]()
Скъпички са си , но пък поне парите си заслужават , а този ми е любим :
![]()
![]()
![]()
Искаааам !![]()
To infinity and beyond.
Пфу.
Вчера ми взеха една кутия сладолед на Марс...Беше АДСКИ хубаво.![]()
Другият ми любим е алома с бисквивтките. : )
Мразя Магнум мохито,това беше най-отвратителния сладолед ,който съм яла,горе беше полят с нещо наподобяващо мастика на аромат и вкус,сега не смея да пробвам куба либрето,защото сигурно пак ще е от изгъзиците на Нестле ,които не стават за нищо ,най-много обичам Boss-а с ядки и Нирвана,иначе на Дарко имаше един в кутия с вкус на тирамису и беше превъзходееееееен .![]()