- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари = щастие?
С пари лъбов не може да се купи,но секс може нали?И какъв е смисала да си богат или нещо такова?Аз не съм богат,но не съм и беден и съм доволен от моя начин на живот.В момента живея самостоятелно.На 16 съм.Работя и си изкарвам пари за прехрана,наем др.др.Просто с пари повечето материални работи се купуват,но къде е любовта?![]()
Да. Това е много вярно, когато става дума вече за възрастен човек с професия.Първоначално написано от xoxi
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това за щастието според мен си зависи от това кой какво разбира под "щастие". За едни щастието може да се изразява в това да имат много пари и да си купуват всичко, от което имат нужда, а за други - да срещнат истински човек, който ще ги обича и уважава заради самата им същност.
Иначе за другите неща като любов, здраве до някаква степен, истински приятели, уважение, време, доверие и т.н. съм на мнение, че не се купуват.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз пък съм напълно съгласен с miminko и несъгласен с теб. С много неща се свиква вика. Да, но свикването си е свикване и примирение от слабост, но не и никаква любов. Аз не съм богат. Аз и моето семейство спадаме към графата Социално слаби, но ако някога имам повече пари някакси ми се иска никой от хората, които не са ми много близки да не знае за това. Иска ми се всеки, с който се запозная независимо мъж или жена да си мисли че съм беден и чак когато мине през "ситото" да разбира че не е така за да съм сигурен че за този човек аз знача нещо, а не парите ми. Другите не ме интересуват. Но засега това са просто едни мечти и анализи на евентуалното ми бъдеще, а аз съм просто едно момче от едно социално слабо семейство.Първоначално написано от babity
![]()
В живота монетата винаги си има две страни.Първоначално написано от SisiStrange
Парите не купуват само сигурност,те купуват и несигурност особено ако са в повече.Никога не можеш да си сигурен дали някой уважава теб или само парите ти. Освен това когато си с повече има и доста желаещи да ги присвоят.Прекалено много се набиват на очи и дразнят някой хора. Някой ги присвояват и по всякакви нечестни начини, но за сметка пък на това колко хора само в България осъмнаха с куршум в главата на не повече от 30-40 години. Никога човек не трябва да става роб на парите. Ето и Цеци Красимирова например още си носи парче от куршум между очите, а даже не беше набелязаната жертва.Просто беше около нечестен човек с пари.
О...Първоначално написано от Niakoitam
Не говоря за толкова много пари. Аз съм за стабилното положение просто.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За това са си виновни хората, а не парите.Първоначално написано от Niakoitam
И спря да се върти за миг земята..
Което не се купува с пари се купува с много пари![]()
Азис - Хоп [music]
Сами по себе си - в никакъв случай. Но са част от цялата картинка![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Аз лично, когато съм се скарала с приятеля си(както в случая се разделихме) отивам със солидна сума в портфейла си и празно обикалям мола. Купувам, купувам...Обичам парите, обичам лукса, обичам блясъка, не споря. Може би се заблуждавам, но от любовна мъка може да ме спаси само магазин за обувки.
Някои хора биха казали, че съм много повърхностна, но в един момент, когато загубиш най-ценното си, нямаш избор. Започваш да вярваш, че емоциите и любовта са нещо нереално и са измислица на болния ти пуберски мозък. Тогава започваш да вярваш само в материалните неща, неща, които можеш да докажеш поне, че са истински...
И така...пари=щастие? По-скоро баланс, ако нямаш едното, другото го компенсира
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
дайте ми пари, само ми ги дайте. има толкова неща, които искам да правя и с които да се занимавам.. най-малкото ще бъда доволен като животно : )
REGGAE BOOM <3
Ами те всъщност много хора са с подобно мислене в началото, но докато се усетят парите ги заробват и обземат и те без да се усетят се превръщат в хора подобни на тези, който описах. Има една приказка: "Парите променят хората."(и то често не към добро)Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Да не забравяме че парите са измислени от хората, а не са природен продукт все пак.Първоначално написано от xoxi
![]()
Аз пък си мисля че си поредната глезла, да не казвам и лигла, защото не те познавам, която никога през живота си не е виждала и обратната страна на монетата и понякога се мисли за много нещастна опитвайки се да компенсира нараненото си его най-вероятно с паричките на мама и на тати.Нямала избор вика. Я да нямаш много пари или майка ти и баща ти както най-вероятно е в твоят случай да нямат да видиш как ще си намериш и друг избор.Първоначално написано от shmurkam
![]()
Нещо,което не се купува с пари,се купува с много пари.
С пари всичко е възможно.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Пример:Първоначално написано от AnzaRe
http://www.google.bg/search?q=%D1%85...w=1088&bih=750
И още куп такива истории.
Но както каза една съфорумка по горе...това са хора, които обичат лукса.![]()
И така може да се кажеПървоначално написано от Niakoitam
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
дай пари пък ше видим кво ше стане.
Can It All Be So Simple ?
Точно здравето с пари се купува. Да, всички хора сме здрави, до една степен, някои се разболяват от старост, а други от някой друг заразен човек. В този случай ти трябват малко или много парите за лекари, болници, лекарства. Няма да си истински щастлив както казаха ако си болен от рак на нещо си и ти трябват хиляди левове,и да имаш страхотни приятели и супер семейство, какво от това, остават ти броени седмици. Истинските приятели не се купуват. Можеш да си купиш компания, но не и приятели да. Както и любовта не се купува.
Да,вярно, истинската любов не е под път и над път и се намира трудно, но какво правиш, когато нямаш възможност да живееш с дадения човек? Обичаш го, добре, но живеете в мизерна къща, за деца не бива и да си помисляте, защото няма с какво да ги изхранвате? В този случай бих предпочела парите, все пак любов може и да има но не мога цял живот да се жертвам заради нея. Но ако човекът до теб има пари, не виждам проблем.
Парите не дават всичко необходимо на човек да живее, но е неуспорим факт че без тях животът би бил немислим
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
До човек си е . Всеки може да има всичко , стига да е мотивиран , да иска. Дали иска пари , дали с пари ще го получи , нвм .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...