- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво можете да простите и какво не на партньора?
Какво можете да простите и какво не на партньора?
Аз умея да прощавам почти всичко. Не съм злопаметна и знам, че всеки греши .. както се казва "човек до човека върви" .. Но това не значи че съм наивна или няква хлапачка която вярва и търпи всичко..просто си правя изводи сама за себе си..
дамн ... все едно ми прочет мислитеПървоначално написано от christina98877
Женско съм
Прощавам лесно и бързо, но помня много дълго.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всичко се прощава. Просто след някой прошки не е толкова интересно и често е отблъскващо.
Не бих останала с някой ако ме удари. Категорично.
Ако ме унижава психически (пък и не само) също.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не бих и простил да ми изяде пицата.. гадно е бе хора![]()
![]()
Прощавам в християнския смисъл, до толкова, че да не я обвинявам.
Но никога няма да погледна момичето, ако извърши някакво предателство независимо под каква форма:
-изневяра
-флирт с някой пред мене
-ако заеме друга страна
-ако направи някоя глупост и ми каже ''е какво толкова''
-ако омаловажи нещо важно за мен
-ако се опита да ме настрой или отдалечи от приятелите
-ако се друса
-ако обръща внимание на друг повече от колкото на мен в мое присъствие
-ако ме лъже за нещо
-и ако системно закъснява за срещи, няма време или не си вдига телефона (това говори за неуважение)
-а да и личната хигиена трябва да е на много високо ниво
-да не се опитва да ме променя и да ми втълпява разни педераски розово лилави моди
-Ако измисля глупости за да забави секса
Ето няколко основни причини заради, които съм късал момичета и съм ги игнорирал от живота си.
? Е, какво... да няма право на лично мнение ли?Първоначално написано от cetor
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Голям критик, голямо нещо се оказа ти.Първоначално написано от cetor
Може да си имаш лично мнение,но да се застъпиш за някой друг когато очевидно се води спор и на нея/него му трябва подкрепа...по-скоро да си замълчи без да взема страна,ако мненията им не съвпадат.Първоначално написано от SisiStrange
И все пак чак да не простиш хаха..
Иначе по темата не бих простил само изневяра.
Е да, за сериозните неща е ясно, че няма да обърнеш гръб. А ако е някой глупав спор, който се води по-скоро заради идеята би ми било неприятно да не мога да си защитавам моето мнение. Бтв мен по-скоро тоя дълъг списък ме хвана неподготвена и си избрах това, което ми се стори най-шашкащо.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Имам чувството, че за да му е гадже някое момиче трябва да внимава като все 1 обикаля натрошени стъкла и във всяка секунда да е нащрек да не направи някой гаф.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Те тия неща са елементарни за спазване, ако си нормален човек. Аз примерно ги спазвам щом аз мога значи и тя можеА за спора това е по-скоро дразнещо, но в някой моменти е непростимо (мога да дам примери) Занимавам се с бокс от дълги години имам си спаринг партньор, с който все си мерим пишките, кои ще постигне повече, кой коя мацка ще забие, кой ще спечели еди кое си състезание и така. И е много гадно когато спорим за нещо тя да се намеси от нищото и да заеме неговата страна само за да ме дразни или да и харесва това, че той ме ебава. С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
Неуважение. Независимо дали към мен, или към нещата, с които се занимавам.
Останалото обикновено се получава така, че те сами не могат да си го простят и моята прошка почти няма значение. Поне опитът това показва.
Да ме ударят. Тогава твърдо и категорично "Сбогом".
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Конкретно на партньор...
* ако ме удари. Ще му вгорча живота просто.
* ако използва нещо, което съм му споделила и знае, че ми е важно, срещу мен.
* ако обиди някой мой близък.
* ако е с друга, докато е с мен.
Като цяло ми е много трудно да прощавам на близки и не чак толкова...
Aко се ожениш някой ден да не забравиш да забрадиш жена си!Първоначално написано от cetor
P.S. абе аз не съм от ревнивите и ще и простя всичко което не е свързано с колата
Абсолютно всичко може да се прости, но за прошката трябват 2ма души.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Изневяра, насилие(физически и психически), неуважение и омаловажаване на неща, които са много важни за мен - ако нещо от това се случи, казвам му 'Чао!' и да си търси друга.
*сън*
За да се стигне до там, че да се женя значи жената ще спазва тия морални правила. А на тебе ти пожелавам всичките до едно неща да ти се случат да видим колко ще си спокоен![]()
Ако на някой му се случат тия неща и не му дреме:
Или е дебил, или гей, или путка, или не му дреме за момичето, а за комшията. (може и да е под чехъл) имам такива познати, които търпят всичко само, защото нямат избор, или ги е страх да рискуват и да си намерят нещо ново.
Еми не бих й простил,ако само ме използва примерно и ме лъже,а всъщност не ме обича.Изневярва трудно бих простил,но в някои ситуации бих.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Мога да простя изневяра... Лоши думи,но никога лъжа.... Дори и да боли истината предпочитам от негомата уста да излезне от колкото по късно от друг да науча.... Тогава този човек за мен умира...
За мнение и такива глупости не ми пука,но излъже ли ме този човек не съществува вече за мен ....
Абсолютно всичко бих простила.Просто не съм сигурна,че бих забравила.