.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Проблеми с гаджето..

Здравейте хора трябва ми съвет.. С гаджето ми ходим от година и сме късали много пъти през това време.. И всеки път е, защото той не ми обръща достатъчно внимание или избира да се види с някой друг а не с мен... Аз глупачката го обичам и всеки път се връщам при него. Сигурна съм, че и той ме обича, но не чак толкова, че да не може без мен... Сега отново започна да излиза с други, но не и с мен... и просто искам да се разделя с него, защото виждам, че нямаме бъдеще ако той продължава така, но аз го обичам и ако се разделим ще страдам много както всеки път... Моля ви за съвет.. какво да направя, как да постъпя...?? Мерси предваритено!
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не те ли взима със себе си!?
    Говорим за това, че той излиза само с други, или излиза с теб, но от време на време и с други!? Това, че сте заедно не значи, че той трябва да излиза само с теб и да загърбва другите.. Макар, че според би трябвало общи приятели, или поне и с твойте и с неговите, да излизате заедно.. знам ли..

Ние се виждаме горе долу 3-4 пъти в седмицата, понякога и по - малко... Отидохме в мола с общи приятели, и бившото му гадже пита него, още едно момиче и още едно момче дали искат да отидат в тях и той отиде без да се замисли за мен... това го давам като пример иначе е имало и други случеи...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

От първият пост си направих заключението, че си болезнено ревнива и че жадуваш за внимание.
    После прочетох и другия ти пост, и мнението ми се промени донякъде. Щом не се замисля за теб, а избира да ходи при бившата си, значи нещо ви куца във връзката.

Обаче, в крайна сметка, адски грозна показност от страна на бившата му е да покани всички без теб някъде си и приятелят ти, вместо да те попита дали искаш да отидеш с него или да откаже любезно, да хукне след нея без обяснения, без нищо. Супер унизително е, да му се невиди.

Човекът не те уважава, но за теб това не е от значение, щом си с него вече една година и въпреки хилядите скъсвания и изцепките - неговите собствени и на бившите му.

Наистина постъпва много зле... и се чудя да се разделим ли или да продължа да се опитвам да оправя нещата, макар че щом за една година нищо не се промени едва ли ще стане сега... ;(

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А говорила ли си с него за това? Момчетата често не осъзнават даже колко ни нараняват с действията си. Ако обаче сте обсъждали темата и той знае как държанието му те кара да се чувстваш и въпреки това не полага усилия да промени положението... ами значи му е все тая. А не си заслужава да се бориш за връзка с човек, на когото не му пука за чувствата ти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Милано
    Първия път когато се е случило сте се скарали и следователно разделили, не знам дали е разбрал грешката си и т.н., но ти си му простила.. По принцип нещо случи ли се един път не е задължително да има втори, но повтори ли се със сигурност ще има и трети път.. Е, повторило се е и пак същото, скарали сте се, разделили сте се, и после пак сте се събрали.. Казваш виждате се 3-4 пъти в седмицата, от година сте заедно, на мен ми се струва много малко.. Може аз да греша, но според мен не е нормално.. Моят приятел ако направи нещо подобно на случая който ти описа, няма да ме види повече, това си ми е от характера.. Заслужаваш нещо много по-добро, на този не му пука за теб.. Стегни се и го зарежи !

Скучна си му. Гадно, но факт.

А още по голям проблем е, че ВСИЧКИ ми казват, че той не е за мен, че не е грозен, но аз съм заслужавала някой много по - красив.. За мен не е важно колко е красив, а как се държи, но както ви описах той се държи ужасно.. Казвала съм му хиляди пъти колко ми е гадно от неговото държание ... ефект има за 2 -3 дни и после старата песен на нов глас... бих го зарязала, но не знам как ще го понеса... и въобще дали ще мога...

Град
    Милано
    Няма да умреш.. спокойно..
    На колко си ?

на 14 съм

На теб ти пука много повече и го обичаш. При него обаче май не е така. Според мен няма бъдеще една такава връзка. Ако и той е на 14г. ми е ясно защо е така. Само като си представя какви олигофрени са момчетата на тази възраст и ми става ясно !!! Между другото аз на 14г. не можех и да си представя да имам толкова дълга връзка, но времената са други явно..

Ами той е на 15, но разликата не е голяма... И сега моля за последен съвет.. как точно да му обясня, че искам да се разделим..?

Остави човека да диша малко, ей
    I still have feelings...
    you are my passion.

Супер фен
    Ходят от една година, ама са късали n-брой пъти.. Освен това сте и малки, не че се заяждам, но смятай за каква "връзка" става дума. Гледай си ученето и ги остави "тия" работи за сега... Живота е пред теб, няма да умреш. Много обичате да драматизирате, да живее театъра

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Не се страхувай от това как ще го понесеш, приеми, че без него си по-добре! И двамата не сте достатъчно зрели за една пълноценна връзка. Има време за това, засега си гледай ученето и не се занимавай с глупаци!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Явно той не е човекът за теб!
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Всички казвате да си гледам ученето, и да много уча оценките ми не са лоши ... просто съм си разпределила времето за всичко. Относно годините ми, дори и това, че съм на 14 не причи да съм влюбена в някого... Много хора са ми казвали малка си за любов и т.н. .. ами и да съм малка това е положението при мен, а и мисля, че не е само при мен, а при доста тийнейджъри... И много благодаря на всички, че си направихте труда да се занимавата с мен и за съветите, които получих

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    По начинът ти на мислене си личи, че си малка, ама проблемът не е в това.
    Особено в моментът за приятелките и "по-красивия". Или харесваш външно някого, или не - няма значение какво мислят приятелките ти за него.

Проблемът обаче е, че явно го задушаваш човека. Аз поне оставам с такова впечатление. Той иска нещо по-неангажиращо, а ти искаш нещо по-ангажиращо. Намери си някое момче, което ще омеква от теб и ще си прави всичко както искаш. Вероятно с такъв ще сте щастливи заедно.

Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    Ами той е на 15, но разликата не е голяма... И сега моля за последен съвет.. как точно да му обясня, че искам да се разделим..?
    Следващия път, когато излезете, по някое време кажи, че имаш работа (не му обяснявай). И след като тръгнеш, след няколко крачки, се обърни и кажи:"Междудругото късам с теб!"

Зарежи го.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    От първият пост си направих заключението, че си болезнено ревнива и че жадуваш за внимание.
    После прочетох и другия ти пост, и мнението ми се промени донякъде. Щом не се замисля за теб, а избира да ходи при бившата си, значи нещо ви куца във връзката.

Обаче, в крайна сметка, адски грозна показност от страна на бившата му е да покани всички без теб някъде си и приятелят ти, вместо да те попита дали искаш да отидеш с него или да откаже любезно, да хукне след нея без обяснения, без нищо. Супер унизително е, да му се невиди.

Човекът не те уважава, но за теб това не е от значение, щом си с него вече една година и въпреки хилядите скъсвания и изцепките - неговите собствени и на бившите му.
    +1

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Махай г тоя.. Отначало ще ти е гадно,но ще видиш, че без него ще си по-щастлива.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ем хааахах .. продължи с него , той има право да излиза ;D не само с теб .
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Би трябвало да му обясниш, че не можеш да продължаваш така и не мислиш, че това е отношението, което заслужаваш. Това, което правиш не е задушаване както много вече казаха... Да си има приятелка и да ходи в дома на бившата си такава е много унизително и много наранява, независимо дали той го осъзнава или не. Щом не иска да те чуе толкова пъти защо не направиш като него? Пренебрегвай го известно време, за да види той какво е чувството и да види как той би се почувствал.. Ако не изпитва това, което изпитваш ти в подобна ситуация просто няма как да потръгне връзката.. Той няма как да промени теб, както и ти него. Намери човек, който наистина ще иска да те вижда във всеки удобен момент, ще те зачита и ще се замисля когато прави нещо дали то е правилно и какви емоции ще предизвика у теб.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си