Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
Никога не съм поставяла някакви граници на човека, с когото съм в даден момент, доверявала съм се на самосъзнанието му и личната му преценка. Не забранявам на никого нищо, но не бих простила изневяра и тук се получава известно противоречие. Дали връзката ми е на един месец, или на една година няма значение. Ако за толкова мизерно кратко време човекът до мен не може да издържи без да си развява патката насам-натам, значи проблемът е сериозен и определено не в моя телевизор, съжалявам. Въобще, мнението ми за изневярата в разни такива сравнително кратки връзки в ранната и не чак толкова младост, е доста крайно. Изневярата в брака вече е нещо по-различно и не й придавам чак толкова грандиозно значение, както повечето хора правят, склонна съм да направя не един или два компромиса, бих простила, и единствено и само в такъв случай бих се замислила как мога да оправя нещата. На тоя етап обаче, когато всичко е толкова мимолетно, не съм обвързана с пръстен, мъж, 2 деца и куче, не считам, че си заслужава да си губя времето с някой, който не оценява какво има.