Здравейте,преди 3-4 седмици започнах да излизам с едно момиче,много го харесвам и започнах да се влюбвам в нея.Даже това е единственото момиче,което съм карал да излезе от тях в полунощ да гледаме звездите и да се навие,за което много се учудих,повечето се смеят на такова предложение или ги мързи,но тя е различна.Уш се целуваме,излизаме често,казвал съм и много пъти,че е харесвам и другите такива филми от тоя сорт,обаче като я попитам дали иска да сме заедно,тоест да сме гаджета ми казва "На мен ми трябва време,аз трудно се влюбвам,въпреки,че много ме кефиш ! ". Един ден захванах отново тази тема и тя ми рече,че ако не ми се чака по добре да се откажа от нея :X
Случвало се е да отида с нея,с едни мои приятели,и нейните приятелки на дискотека и когато искам да я целуна тя се дърпа,нз дали се дължи на това,че една от нейните аверки ме харесва и не иска да я нарани като ни види,че се целуваме или просто я е срам от мен. Направо нямам думи ! Много съм объркан и нз как да подходя към нея. Моля помогнете ми,дайте ми някой съвет,ще съм ви много благодарен !